Prečo zomrela Diana Hô Chí?
Neviete niekto či bola vážne chorá alebo čo sa stalo? Úplne ma to šokovalo. Normálne neverím...taka mladá a vitálna a zrazu zomrela? Hrozne mi to je ľúto....
@bolarazjedna je to tym, ze ani Slovaci to nevedia, co je dosledok toho, ze etiketa a zaklady slusneho chovania sa neucia ani v skole ani doma. Potom ludia olizuju noze, vypiju stavu z misky s kompotom a pohar s vinom nedrzia za stopku a ked vojdu do miestnosti ani nezabucia...
@riamia91 presne toto som šla akurát napísať… je to absolútne nevhodné, navyše nikto z nás nevie presnú príčinu Diankinej smrti, tak tu snáď nebudeme o tom konšpirovať ženy, majte trošku úctu…
osobne bola pre mňa Di obrovskou inšpiráciou, bola tak úžasná osôbka… stretli sme sa aj osobne a tá skvelá energia čo z nej vyžarovala, to sa nedá ani opísať… veľmi ma to zasiahlo keď som sa dozvedela, že už medzi nami nie je a tiež ma zaujíma čo sa stalo, ALE neznížim sa k tomu, aby som vyzvedala na fórach čo a ako…
@viestta budem od veci ale počujem či vlastne čítam prvýkrát - šťavu z kompotu nemôžem vypiť?
@kvetinka75 doma určite môžeš ☺️ aj vylízať tanier ☺️ ale na verejnosti sa nepatrí 😉
@kvetinka75 Ja by som misku s kompotom vedla taniera, pripadne kompot celkovo, povazovala za celkom gastropeklo, ale ked uz to musi byt, tak ju aspon poobede nevychlomcem po dojedeni kompotu. Ak teda nemas zapchu a nechces sa do polhodiny posrat, potom prosim.
@bolarazjedna ja na verejnosti kompoty nejem - teda vždy si objednám niečo také, k čomu kompot nepasuje, tak som sa nad tým nejako nezamýšlala, len mi to teraz tak udrelo do očí.
@akiana všeličo je možné, ale keďže vedela zjavne plávať, tak si neviem predstaviť, že by sa šla zabiť utopením.
@bolarazjedna mohla si počuť neraz prianie sústrasti lebo ľudia to naozaj často hovoria. Keď chceš niekomu vyjadriť sústrasť, nemusíš povedať, že ju vyjadruješ, stačí len "úprimnú sústrasť".
Kto je Diana Hô Chí?
@kvetinka75 nie, v spolocnosti nemozes. Jedine doma, ale to davas zly priklad detom, pretoze podla etikety stolovanie je to faux pas, rovnako ako olizovanie noza
@slovakboy pozri na instagrame. Ani ja som nevedela, ale teraz mi veľmi veľa článkov povyskakovalo o nešťastí, tak som si zistila.
@kvetinka75 nemám Instagram
Vidíte... Bála sa vody a asi podvedome vedela, že prečo. Keďže našla smrť práve v nej.
@bolarazjedna sustrastou vyjadrujes sucit so stratou toho druheho cloveka. Takze mozes povedat "Je mi luto vasej straty", "Prijmite moju sustrast" alebo aj "Dovolte vyjadrit moju sustrast"
@viestta tak nôž neolizujeme ani doma. Tak zase my nie sme dobytok normálne sa chováme v reštike ale zase nehráme sa ani na nejakých ,,mešťanov,, Keby som videla niekoho vypiť šťavu z kompotu v reštike, tak sa nad tým nepozastavím.
@kvetinka75 Nepozastavis sa nad tym, lebo to sama povazujes za normalne. Ale ja som napriklad v zivote nebola v restauracii, kde by sucastou menu bol kompot. Kompot sa serviruje u babky na nedelnom obede. Tam ti aj kazdy odpusti, ze vypijes stavu.
@akiana tak napríklad kde ja chodím na obedy, súčasťou menu býva aj kompot.
Ale prekvapuje ma toto ,,škatulkovanie,, kompot patrí k obedu u babky. Hm. zaujímavé.
@kvetinka75 poznat pravidla slusneho stolovania nie je hra "na mestanov". Myslism si, ze civilizovany clovek by mal ovladat aj tie a spravat sa podla nich.
@akiana v restauracii asi vzdy kompot, ale najdu sa taki co vypiju nalev zo salatu a v skolskych jedalnach sa tiez podava kompot. Aj tam by mali deti dodrziavat zakladne pravidla stolovania. Tam ziskavaju navyky do zivota, aj ked viem, ze ceresnovy kompot v skolskej jedalni nie je kompot ale predpripravena municia, co si budeme vykladat... 😅
@mamickalisticka Neviem, akou zhodou okolností, ale práve včera sme to s mužom pozerali. Aj som mala slzy v očiach na konci. 😥
Ženy, to nemyslíte vážne, že pri diskusii o smrti mladého človeka sa tu strhne lavína toho ako správne vyjadriť úprimnú sústrasť. Sústrasť sa vyjadruje z hĺbky duše a absolútne nezáleží na tom, ako sa povie, ale na tom ako je to myslené....
@viestta len niektoré tie pravidlá neviem podľa čoho ,,zvažovali.. Niekto si zmyslí, že to nie je vhodné a hotovo. Kto sa tým neriadi je buran? ALe toto ešte beriem. Z misky piť. Ale napr. ak niekto nedrží pohár za stopku. To už sú také detaily, ja na tom nevidím nič poburujúce. Ale už sa nebudem daleje vyjadrovať. nebudem tu zaplavovať stránku, keď je téma iná.
@akiana tento tvoj komentár znie, ako keby celkovo konzumovanie kompótu na verejnosti by bolo proti pravidlám etikety ☺️
Nechápem, prečo by v restikách nemohli servírovať kompót k jedlu... Však je to parádny doplnok. Ja napr nechodím do restiky s michelinovymi hviezdičkami, ale kompóty bývajú v ponuke k jedlu v skoro každej restike. Niekto obľubuje kyslé uhorky, calamadu, niekto kompót, niekto šalát z čerstvej zeleniny. Není na tom nič zlé.
@patus_2 podľa mňa je to dôležité. Mňa vždy až zatriaslo, keď mi niekto želal alebo prial úprimnú sústrať.
@patus_2 myslis si, ze vobec preberat smrt ineho cloveka je vhodne? Nie je to len hon po senzaciach alebo je to uprimny zaujem? Ja neviem posudit. Ale ak sme sa od zelania sustrasti dopracovali k stave z kompotu, tak uznam, vypit stavu z kompotu na verejnosti je mensi trapas ako zazelat sustrast

Je absolútne nevhodné tu na MK rozoberať smrť cudzieho človeka! Ešte aj anonymne napísať príspevok. S Di som rada cvičila, bola to silná a energická žena a akékoľvek dohady okolo jej smrti sú nedôstojné a urážajúce, ju ale aj jej rodinu.
@akiana Di sa vody bála, napísala o tom aj v poslednych dňoch na IG status... kde vysvetľuje ako sa k potápaniu dostala a prečo ten strach prekonala.