icon

Predávate aj veci, čo ste dostali?

ckatka
12. apr 2021

Ahojte, zaujíma ma taká vec. Triedila som veci po malom na predaj, šla som to fotiť a hodiť na bazár...a narazila som tam aj na pár kúskov, čo sme dostali. Niektoré nepoužité niektoré raz oblečené.
A trochu som sa zhaluzila. Či nie je blbé to predávať. Resp . keď tak za koľko?
Darovať /posunúť po kamoškách a rodine už nemám komu, sme poslední s bábätkom. A zasa nie som taká bohatá aby som si mohla dovoliť len tak rozdávať cudzím ľuďom nové veci. Chápete ako to myslím?
Za tie peniaze zrejme aj tak len tu kúpim zasa väčšie oblecko...
Ako to robíte vy?

Strana
z2
janickacrazy
12. apr 2021

@mariejenka aspoň niekomu sa hodí, buď rada, že sa využila

lujza123
13. apr 2021

@ckatka darované ci lacnejšie veci som vždy darovala, drahšie skúsila predať.
Posledné roky všetko posúvam kamoške co ma mladšie dcérky, ak je to občas niečo chalanske tak zase kamoške co ma chalanov. Keď bola dcérka bábätko tiež bola široko ďaleko najmladšie dieťa ale po takých 4 - 5 rokoch sa zas začali nejako hromadne rodiť deti známym ci rodine.
Ver ci never ale v tomto nejako neskutočne funguje karma, moja dcéra dostáva neuveriteľne veľa pekného oblečenia od rôznych ľudí.

Ale aby som nevyznela ako nejaká matka Tereza, predávať som prestala lebo som na to nemala nervy. Ja som aj tu na koňovi čosi predávala cez bazár, šlo iba o naozaj zachovalé značkové veci za 1/3 cenu ale to bolo samé premeraj, odmeraj, rezervuj, počkaj do výplaty (a potom sa v ten dátum väčšinou pani odmlčala.) akoze to večne premeriavanie ma vytacalo najviac. Topánka štandardná veľkosť 30 premeraj, odmeraj. Píšem že presne tabuľkova veľkosť, nie ona to chce presne. Tak odmeram a ta istá tabuľkova veľkosť ako majú všetky topánky č. 30... Ze ona nechce, lebo bude malé.... Tak načo hľadá na bazari topánky č. 30 keď jej dieťa má už inú veľkosť.
Alebo odfotene pekne vedľa seba 3 ks rifle, rovnaká velkost, rovnaký strih, rovnaká značka. Nevadí, pani chce odmerať tie napravo.
Premeraj saticky za 1 eur, taky ten typ bez rukavov co môže nosiť dievčatko 3 sezóny kým z nich úplne vyrastie

Strana
z2