Priateľ mi hovorí, že som tlstá
S priatelom sme uz dlho spolu no posledny rok mi vyprava,ze som tlsta,ze ked sme sa poznali,ze som bola chudunka. Ze mam velke brucho. Ja mam ale od strednej problemy s bruchom nemozem ho zhodit. Vkuse mi vyprava aby som tolko ,,nezrala" aby som nejedla sladke. Ja ale skoro vobec nejem iba vecer sa najem a dalsi den az vecer. Mam 159 cm a 74 kil ale som plnostihla. On mi stale toci,ze som rozkysnuta knedla. Aj cvicievam obcas ale iny chlapi sa za mnou obzeraju len on ma stale nejake komentare.
Aj rodina mi vravi,ze som tlsta.
Tak si nájdi druhého, tomuto povedz ze ho má v gatiach chudého a ty trošku schudni aby si bola zdravšia.
@777januska777 aj my si povieme.. Sice sa neurazame ale povieme narovinu... Tiez som za uprimnost. Naco mi bude hovorit, ze som krasna a stihla ked to tak nie je!?!
Na dopĺňanie cukru je hroznový cukor, nie sladkosti. Ja mam 45kg-50kg (podľa toho koľko zjem 😀) a výšku 160cm, som chudá - ale keď som bola po pôrode mala som 60kg, a to bola teda hruza. Boleli ma nohy, nemohla som poriadne behať, nemala som chuť športovať, cítila som sa ako torta. 🎂
Zostihlujuce veci ti pomôžu len oblečenej (vtedy celulitídu nevidno). Tvoj muž ta vidí I bez nich predpokladám.
No..vazis dost pri tej vyske .. urcite nie je dobre, ze ješ len raz denne! Treba si to rozlozit na minimalne 3x, ideálne 5x denne primerane mnozstvo. A nejest len zeleninu a ovocie, ved ti chybaju ziviny! Ja mam 155 cm a sa mi to mota okolo 42 kg, ale ja jem vsetko, aj sladke a jem 3-4x denne. Moja segra ma 158 cm a cca 47kg.. takze 74 je dost..
Porad sa s vyzivarom, ak mas nejaky problem, ale jest len ovocie a zeleninu a len raz denne ti urcite neschvali.
Jj mam presne tu istu vysku no omnoho menej kg(48kg) urvite ma priatel pravdu a mala by do dačo robiť so sebou
Trosku si vymyslas, pretoze ja mam 150cm, pri mojej vyske som mala 42 kg a uz som mala faldiky na bruchu. Aj ked mi hovorili, ze som akurat. Po porode som pribrala na 54 kg a uz som bola ako prasa, velka aj hlava, nie len brucho.
Zacala som jest menej, dva tyzdne skoro len tekutu a mixovanu stravu a za tie dva tyzdne som schudla 7kg. Dalsich 9kg som schudla cvicenim a upravou stravy. V lete som mala 39kg, teraz mam 49 ale som v 6mesiaci.
Neexistuje, ze pri tvojej obezite ti staci vecerne ovocie. To aj anorekticka zje viac. Jedine, ze ta zelenina je na 4krajcoch chleba so slaninou a ovocie v tekutom stave.
A k poznamkam tvojho mileho, poslala by som ho niekam.
Ze sa za tebou otacaju ini, neznamena, ze ti lichotia 😉
Posluchni rodinu.
@777januska777 veru, veru keby dala fotku v teplakoch na gauci, tak by to vyzeralo inak. Tieto foto podla mna skresluju
Mam 160 cm, 51 kg a som svalnata, vobec si nepripadam chuda, takze neviem, kde by sa na mna malo zmestit dalsich 23 kg svalov 😂 teda ked uz tu niektore zeny tvrdia, ze by si mohla byt samy sval... nech je to akokolvek, ts vaha je na tvoju vysku vela. Viem to, mne sa v tehotenstve podarilo vypapkat az na 85kg, chvalabohu je to uz minulost a mozem sa len smiat na svojich starych fotkach. Ak jes len raz denne a vecer este k tomu, tak mas v prvom rade priserne stravovacie navyky. Ale ak mas k tomu este aj nejaku poruchu, je to duplom popud, aby si s tym nieco robila. Konzultuj to s lekarmi, uprav stravovanie a zacni sa hybat. Mozno nikdy nebudes ako prutik, ale aspon sa trosku dostanes do formy. Keby sa aspon na tych 65 kg dostanes...
@lindusss2016 mam sesterku kt ma cca 170cm a vazi 80kg,ale je sportovkyna a aj ked je velka ma pevnu postavu. Ale toto nebude ten pripad. Ja mam 165cm a 71kg a min 15chcem dat dole.. Takze autorka nech sa nehneva a zamna teda, nech je kazdy aky chce, ale je tucna! To je fakt
Pozri,ja mam 174 cm a 74kg a potrebujem schudnúť 5kg...necitim sa dobre,tak neverim,ze ty sa cítiš dobre...mala by si schudnúť trochu...kvoli sebe...vobec to nemyslim zle..ale to,ako sa rozprava s tebou tvoj priateľ je naozaj cudne, nevhodne, urážlivé....to by som nenechala iba tak..
na tej druhej foto si lepšia...ale v pohode...daj si opatky - budeš vyššia a opticky aj štíhlejšia...
@deti95060810 ale opatky jej ozaj pomozu len opticky, to absolutne neriesi zdravotne rizika spojene s obezitou
Tucnotou by som to nenazvala ale pribrata si.kila navysse vidno hlavne na stehnach. Na tu tvoju vysku by mohlo ist aj 10 kg dole. Ja mam o 5 cm menej a vazim 49 a to nie som chuda .Ale dolezite je asi ako s ty citis.
Skus jest radšej ráno a na obed a ľahšiu večeru ako ze nič nejes a večer si dáš za celý deň .. To není dobre... Skus ovocie a zeleninu jest... A tak isto skus obmedzovat cukor... Áno je pravda ze z brucha sa najhoršie zhadzuje a najrychlejsie priberá..... Hlavne pi veľa vody alebo čaju... Raňajky sú základom dňa tak preto by si mala začať raňajkami... Môžu byť hocijaké...hlavne by som ti odporučala aby si obmedzovala mastné a vyprážané jedla... To tiež pomáha.. Ako raz za čas si daj to je v pohode ale nie pravidelne... Skus a uvidíš ten vysledok a je super ze cvicis... Len tak ďalej
Ja mam 39 rokov,163 cm a 52 kg a potrebovala bi som pribrat kilo,dve.Ja sa takto dobre citim ale manzel hovori ze som pochudnuta a vyzeram chore.Mozno preto lebo on ma 105 kg a ma nadvahu pri vyske 180 cm.Pred tromi rokmi mal 87 kg a potom pribral a uz dole neda.
Ahoj. Mohla by si dat normalnu fotku tvojej postavy? Z tejto "Insta nozky" naozaj nie je poznat ake mas lytka a ja mam lytka cely zivot silne a to mam teraz 62 kil, 160cm a snazim sa dat dole este 5 tak mi prosim odfot normalne tie tvoje nohy nech si to viem porovnat. Vdaka 🙂
Ahoj Keď si ty sama zo sebou spokojná a nemáš zdravotné problémy tak nieje o čom...
Keď sa ti páči tvoje telo cítiš sa dobre atraktívne myslym že je to najdôležitejšie....
Co je v tejto dobe rarita....ale sebaspokojnost a vnútorná pohoda sú dôležité faktory....
Ako vidím ty ich máš si zo sebou spokojná...k tomu ti teda gratulujem pretože máloktorá z nás je zo sebou spokojná...ani ja nie stále čosi hľadám( aj to čo nieje 😂😂)
A stále riešim respektíve si strazim váhu....
Čo sa týka priateľa však keď ťa ľúbi nech ťa ľúbi aká si...veď predsa si to ty
Má ľúbiť teba nie tvoju chudu nohu alebo chudé brucho....😊😊😊
Ja ti prajem všetko dobré hlavne zdravie nech sa ti darí a udržuj si sebaspokojnost to je dôležité až vtedy sa cíti človek ozaj dobre...
Pekný večer....🤗🤗🤗🤭🤭
Stači ti trošku pocvičiť a dáš to dole.Zase také strašné to naozaj nie je.
Mala som 166 cm a 49 kil.Už som bola taká chudá, že Ska zomňa padali.Potom som nabrala na 65... Ale žrala som o život.15 rohlíkov pol kila šunky atď atď.Začala som cvičiť ... Menej jesť.Normálnejšie a dnes mám svaly na nohách, rukách, pevné brucho.
A som štíhla.Ale fakt trebalo prestať jesť somariny a hýbať sa.Odbehnúť aj 20 min na stroji atď atď.Ako komu vyhovuje.
tie zeny, co tu pisu, ze maju 39 kg.. to je sranda? ja mam 153 cm a ked som mala zdravotne problemy, vychudla som z 49 na 43! boleli ma klby v kolenach, tvar som mala ako smrtka a prsia ..no,vtedy som skoro nemala ziadne:D teraz mam 53 a teda ideal u mna bol okolo 48..
Postava je super. Zrejme on nie je ok
Tučná nie si, ale máš nabeh.Mam podobný typ postavy stehná, zadok...ale mám po 40 tke a viac cm o dosť a váhu 71 kg ,ale úplne máš zlú stravu verím, že keď na tom popracujes bude to dobre.
Pozor, lebo v teh.naberies nejakých 10, 15 kg a potom už kvôli času to pôjde ťažko.Tie váhy čo tu píšete 40, 45 kg veď toľko vážia deti to čo máte 150cm?asi len závidím😛
No neviem ja mám 160cm a tehotná som mala 72 kg a bola som dosť veľmi tlstá.. asi majú pravdu. Ale nemá ti to kto vyčítať keď tebe je takto dobre.. Aby si bola štíhla mala by si mať asi 50kg
@777januska777 "máš dosť kíl k svojej váhe" iná hláška

Otázne je či sa ty cítiš vo svojom tele ok, ja si myslím že toto nieje polnostihlost pri tejto výške, ale musím uznať že na fotke nevyzeras až na takú váhu 😉, ja mám 177 centi a s muzom si robím srandu že mám nohy ako bejsbalky a to mám 60 kilo, ale mne všetko udiera to zadku a nôh a zase treba vedieť aj zhodnotiť seba damu, neviem čím to je ale strašne veľa poznám tučných ľudí čo majú sebavedomie aj za päť vychrtlin, ja si sama sebe poviem že dva kilá dole a bola by som najviac spokojná 🙂 hlavne treba vyvazene jesť všetko aspoň každé dve hodiny, ináč si organizmus spraví zásoby a aj z jablka sa potom nabera