icon

Priateľ odmietol darček.

23. dec 2019

S priatelom ideme do 3 roka vztahu. Je to fajn chalan ked ma svohe svetls chvilky. Vianoce travime s rodinami. Teda on u svojich ja u svojich. Problem je,ze ich rodina vianoce neoslavuje. Teda hostinu maju ale potom sa rozidu. U nas po vecery sa rozdavaju darceky. Preto som chcela,ze si darceky vymenime a zajtra si ich ogvorime pod stromcek. Lenze on moj darcek odmietol,ze ho nechce a nemam mu nic kupovat. Dotklo sa ma to pretoze na meniny a narodeniny mu kupim veci ktore sa mu pacia alebo ktore si vyslovene povie. Ja mam hned po stedrom dni narodeniny. 1 rok som nedostala nic 2 rok mi kupil iba salku a myslim si,ze tento rok zas nic nebude sice som mu povedala,ze by to bolo romanticke dostat pod stromeck prsten.
Nie kvoli zasnubam ale nikdy som od muza nedostala sperk. Mam ho rada a zalezi mi na nom no mam pocit,ze on sa moc snazit nechcd lebo si mysli,ze to nema zmysel. A pomaly sa utvrdzujem v tom,ze nas vztah uz davno neni vztah ale skor kamaractvo. Rodina mi stale prizvukuje,ze chlap by mal zenu obdaruvavat ale ja nie som na to zviknuta pretoze to ziaden muz nerobil. Ako bys te reagocalu vy?

rubinka
23. dec 2019

Nejde len o jeho postoj k darčekom a Vianociam ale jeho celkové správanie kde ti už teraz jasné dáva najavo že dôležité a podstatne je preňho len to čo uznáva on, má úplne v paži tvoje želania, predstavy či pocity. No ja by som takého nechcela určite, budúci otec tvojich detí je egoista ako vyšitý, s takými je život kríž. Je to ale na tebe.

bublinka1426
23. dec 2019

toto sa nazyva psychicke tyranie a je este horsie ako to fyzicke. robi z teba neschopnu a este ta aj vydiera. taketoho chlapa sa da vobec lubit? tam uz laska nie je, ale z jeh strany asi len zvyk. a ver tomu caka na dalsiu obet uz teraz. to ze chces odist on uz davno vie a vyhrazasa. no drzim palce. je to strasne zle a neprijemne a toto kto zazil vie o com pisem.

autor
23. dec 2019

Ja viem ked som si to tak teraz premietala v hlave nenachadzam na nasom vztahu nic pozitivne len to negativne

rubinka
23. dec 2019

Teraz čítam ako sa ti vyhráža keď sa rozideš, žena keď máš kus rozumu tak sa od neho pakuj okamžite, toto je agresívny manipulátor ktorý je navyše podľa mňa schopný urobiť ti zo života peklo, s takým ani omylom neostat nech sa vyhráža koľko chce.

sissy27
23. dec 2019

@popolusska no a teraz keď čítam ďalej tie perly, tak už fakt nechápem, prečo s ním je a prečo rozchod zvažuje až po novom roku. Ale úprimne dúfam, že je to len vymyslená story.

bublinka1426
23. dec 2019

prec cim skor nez mate spolu deti. dobre ti radim.

bublinka1426
23. dec 2019

@sissy27 nemusi byt uplne podobme som prezila aj ja zial takze viem ze aj takyto slabosi muzi existuju

bublinka1426
23. dec 2019

@rubinka suhlas.

maca1984
23. dec 2019

slaboch co si nevidi meter od vlastneho nosa.By som necakala do noveho roka ale rozisla sa s nim okmazite a zazelala mu stastne a vesele.A vyhrazok sa neboj,pes co steka-nehryzie.

eliska13
23. dec 2019

Váš problém vôbec nebude v darčeku ako čítam ďalej.Nikdy s ním nebudeš šťastná, keď už teraz je taký.Su Vianoce, máš narodeniny je samozrejme, že čakáš darček a prečo nie?Jeho pohľad je možno taký, že kúpil auto a pneumatiky a dal za to vela penazi.To jeho vyhrážanie je na vracanie a myslím, že už u Vás nie je žiadna úcta a už vôbec nie láska.
Rozišla by som sa nehodite sa k sebe

mondolina
23. dec 2019

Si taká materialistka ako on.

adri266
23. dec 2019

Ale tak Tvoj problem je uplne inde ako ten, ze Ti nekupi darcek 😀

No a v uvode pises iba o darcekoch, takze ano, vyzeralo to tak, ze Ti ide iba o to.

A nie, nemrzi ma to, ze si nic nekupime. Pre mna su dolezitejsie ine veci, ale kazdy ma ine priority. Len rozmyslam, ake su Tvoje, ak si s chalanom, ktory vulgarne nadava, vyhraza sa Ti, odmietne prijat Tvoj darcek 😒

majka99999
23. dec 2019

Ked budete mat deti, tiez nebudu mat darceky pod stromcekom, lebo oni v rodine to tak nemaju?

anjelicek26
23. dec 2019

@pipikcek Vianoce sú čas, kedy ľudia vzťahy veľmi prehodnocujú.. najviac žiadosti o rozvod a samovrážd je práve v tomto období štatistický🙈

eliska13
23. dec 2019

Ale zároveň by som sa nedala dotlačiť do lacného auta, ktoré Ti je teraz k ničomu.Preco si ho vôbec chcela?buď na to mám a kúpim si aké chcem, alebo mi niekto zalepi oči a aj tak som nespokojná a bude to predmetom hádok.A už vôbec by som v takejto situácii a vzťahu nechcela a nečakala prsteň!Načo veď ty nepíšeš nič dobré nadáva, je lakomy, sex nie je načo to udržovať ďalej??

majka99999
23. dec 2019

Aha, sovinisticky (jazdis ako zena) vulgarny (nadava) chrapun (kasle na to, ze mas narodeniny a vie, ze by si ni nieco priala) a este aj vypocitavy (lebo on si dar vezme) lakomec (neda dar a o tom aute sa ani nezmienujem). Moja krasna, aby si mu na rodicaku nemusela platit za benzin, ze ta s dietatom v horuckach bude brat na pohotovost. 🙄

vierkainka
23. dec 2019

Milá slečna zaľúbená. Teraz si predstav ze sa vezmete a budete mat také sviatky. Ty ho máš rada...to je veľmi fajn, myslím ze si dobrisrdecna dievčina.Myski však do budúcnosti... A ak vás vzťah už nie je o láske, ale skôr kamarátstvo, tak nie je o com. Príde niekto, kto ťa bude milovať.Nevravím, že ho máš nechať kvôli tomu ze ta neobdaruje, ale kvôli tomu ze ti neopatuje lásku a tvoje dobro.Urob ako uznáš za vhodne, toto je iba môj názor.

jumama
23. dec 2019

Ja si myslim, ze ho nezmenis. Mozes snivat, kreslit si ho v inych farbach, chciet ho zmenit - ale neda sa to. Ma urcite hodnoty a tjednou z nich je aj neobdaruvavanie. Zrejme to takto prezivali v rodine a po inom pristupe netuzi. Nie je to voci tebe osobne, on by sa tak choval ku komukolvek, pocinajuc rodicmi, surodencami, kolegami, frajerkou nekonciac. Aj keby ma inu frajerku, aj tu by neobdaroval, proste take su asi jeho hodnoty. Mas dve moznosti, bud si to dokazes predstavit s takym clovekom zit, alebo nedokazes. Potom tych rozdielov moze vyplavat este viac, ked uz prestanete byt zalubeni a budete si musiet kazdodenny zivot zariadovat... Naozaj si myslim, ze taka vec sa zmeni velmi tazko.

nanka1986
23. dec 2019

Rokmi sa to iba zhorší. Kašle na teba a bude ešte viac. Mam to doma. Vianoce iba pretrpieť a nič neriešit a nestarat sa. A to mame 2 deti. Čiže asi tak 🙄

limia7
23. dec 2019

no moja zlatá, tak po tomto vyhrážaní by som zvolala rodinu, všetko by som im vysvetlila a spýtala sa na ich radu. Sama uvidíš, čo ti rodina povie. Byť s chlapom ktorý sa ti vyhráža nemá budúcnosť! Vyhráža sa ti, že ta nikto nezamestná? Ako to chce docieliť? Obvolá všetky firmy? Ako ťa chce pripraviť o tvoj byt? Veď to sú len úbohé vyhrážky od tupého chlapa a ty s ním chceš strácať čas ešte niekoľko dní? Nenechaj si toto so sebou robiť, ponižuješ tak samu seba. Ten chlap si ťa neváži a ani nikdy nebude keď sa takto správa. Prsteň neznamená fungujúci vzťah a aj tak by si mu ho musela po rozchode vrátiť. Ešte sa ťa spýtam, prečo ho vôbec pripravuješ na to, že sa s ním rozídeš??? Veď to skrátka urob, nerozprávaj o tom a nepripravuj ho na to. Čo čakáš, že si kľakne a bude ťa prosiť? Toto by si chcela? On ťa pohladká a dá ti pusu keď si to zaslúžiš? Dievča zlaté, keď si silná žena, tak spametaj sa a utekaj, zaslúžiš si byť šťastná a mať niekoho, kto si ťa bude vážiť ako svoju partnerku!

vendulka80
23. dec 2019

Lakomý debil. Nic viac. Ja obdivujem ako sa tu podaktoré vystatuju, ze nic nedostať je uplne super. A vlastne ani nic nechcú...emancipovane hrdinky. lenze to nie je o materializme. Je to o úcte k partnerke. Kupim jej prkotinu, lebo na nu myslim a zalezi mi na nej. Je to pozornosť muza voči zene. Ja neviem ako s takýmito buranmi dokážete zit. Potom to tu aj tak vyzera. Vydeľuje mi peniaze, kedy pride rodicak, musim ist do prace a dieta do jaslí, nedali mi pôžičku lebo som na rodičovskom a podobne. A je smutne, ze sa podaktoré tvárite, ako nic nedostať je presne to, co ste chceli. A kazda, ktorá to vidí inak je materialisticka zlatokopka.
A ty ho kopni s rozbehom do riti aby si potom nemusela plakat u Rozborila a aby sa cele Slovensko nemuselo skladať na živobytie pre deti len vdaka tvojej hlúposti a “zamilovanosti”

abdn16
23. dec 2019

Prepac, ale taky chlap ti cely život nic nekupi a ty mu budes cely život vyčítat, ze ti nic nikdy nekupil a nekupi...

janinah
23. dec 2019

On ti kupil lacne auto a ty si s tým suhlasila? a ešte si nespokojná,lebo musíš vkladať do opravy...a ešte prsteň čakáš a samozrejme,keby ho dákym zázrakom kúpil,tak tu bude príspevok,že ten prsteň je lacný a otrasne vyzerá....tomu ja vravím-aký išiel,takú našiel...inak povedané vôbec sa k sebe nehodíte a je len na tebe čo s tým urobíš....

pipikcek
23. dec 2019

@anjelicek26 to viem jasne no keď s niekym chcem ci nechcem byt uz predsa musím vedieť pred Vianocami. A čo to rozhodne darček ci nedarček? 😨 Pekne pokojne sviatky prajem ci uz s darčekmi ci bez 😊🎄

monvitka
23. dec 2019

RUKY Preč OD NEHO

sticker
skumavka
23. dec 2019

S rozbehom kopnúť do riti a potom to poriadne osláviť. Toto nie je chlap, to je len lacná atrapa.

dilino
23. dec 2019

počuj on je kto že sa ti vyhraža prácu nedostaneš kde bývaš, tvojej rodine povie aka si hádam ťa vlastna rodina pozná a vie čo si zač tak o čom piše ake staré šrotove auto tam by som mu hodila kľúče na stôla nech si ho nechá ten štarý šrot a o darčeky nestoj žiadne od neho aby ti vykrikoval čo ti dal ved to je šibnutý na hlavu manipulátor,a čo automu preplatiš z úrokami začo za ten starý črep on je asi na to veľmi krátky že ťa nik nezamestna či čo si on mysli že práca je len tam kde žijete ine mesta neexistujú ber sa po Vianociach baľ veci a chod k rodine ved to je obyčajný páko z narušenou osobnosťou ked ma svetle chviľky tak to je pripad pre psychiatra jasne každý mame aj zlú náladu stane sa sme ľudia rôzni ľudia ľudia sa schádzajú rozchadzajú ale toto s vyhražkami on je čo ked si ty radodajka páko ktorý potrebuje aby sa išiel liečiť keby nemala na ten darček tak nepoviem ale toto je lakomstvo a vyhrážky to mu ide veriš že to naplni never keby to mňe tak tak by sa z rukami nikdy nenažral hned by ich mal zlomene pekné po Vianociach zbaľ veci a pomocou rodiny sa odsťahuj a kľúče mu nechaj od auta na stole kde bývate je čo podnájom alebo čo a pamätaj nieje prvý ani posledný takého si najdeš hoci kde odijd kým je čas nič nemate žiadne zaväzky ani deti sama uznavaš žijeme jak kamárati tak načo ti ho sex 0 bodov, vydieranie, krik, nádavky, nič spoločne prala som ,varila, nakupovala, priparavila mu večer a on milostivy robil čo či sedel na čvirikový a guliách a nechal sa obsluhovať do roboty chodiš aj ty aj on s takým zbytočne stracať čas ver mi držim ti palce potom napiš ako si dopadla a vyhrážky neber vážne za robotou sa da isť aj do iného mesta.

dilino
23. dec 2019

@skumavka 👍súhlasim stebou

bublinka1426
23. dec 2019

@dilino suhlasim. taketoho chlapa cim skor poslat do riti. on si NIKDY NEBUDE VAZIT NIKOHO lebo lubi len sam seba. presne tento typ som mala doma. takze viem o com pisem. pridu deti a bude ta najneschopnejsia matka na svete, neboj ta bude vyhrazat ze decka nie su jeho takyto chlap je jeden chlap so ziadnym sebavedomim a ucte k druhemu!

dilino
23. dec 2019

ak je tvoj byt tak by som mu povedala aby odišiel zabalil s aže je koniec aby si do určiteho datúmu vzal veci ak nie vyhodila by som mu ich pred dvere a nech si vezme kto chce.