Priateľ sa so mnou stále vadí, že som tlstá
S priatelom som 4 roky no vkuse sa somnou vadi ze som tlsta a mam zo sebou nieco robit. Ked sme sa spoznali nebola som ani stihla ani tlsta taka akurat. Mam 34 rokov a on mi pri hadke vyhadzuje na oci ze vyzeram uz ako chlap a nie ako zena. Nespime spolu uz dva roky lebo vraj ho nepritahujem ako zena ale vyhoncovat chce. Mna to uraza nevie pochopit,ze 30 kil nezhodim za mesiac. Nejaky cas som cvicila lenze ma to nebavilo a navyse nevidela som rychlo vysledky tak som sa na to vykaslala. V auguste mame svadbu a on mi prizvukuje ze aspon na svadbu by som mohla schudnut nech nejak vyzeram.
No za dva roky si kludne uz mohla zhodit par kil a nevyhovarat sa. A vsetky ti tu radia rozist sa. Ako ano,ma hrozny slovnik,ale kto ti to ma povedat,ak nie najblizsi ludia? Treba sa nakopnut a robit nieco so sebou,nazbieraj sebauctu a potom to pojde. Skor ma na celom zaraza,ze si ides brat chlapa,ktory s tebou 2 roky odmieta sexovat? To je hrozne ako chcete zit? Ved ked sa mu nepacis,nech si hlada taku,ktora sa mu paci a zit s clovekom,ktory ma nepritahuje,to su ine muky. Skor ci neskor sa rozidete
Niekde robis chybu,ak vaha nejde.dolu. napr. Ak si znizila porcie,telo si zacalo robit zasoby. Pre niekoho nie je dobre radikalne zmenit jedalnicek. Castokrat staci vylucit cukor,pecivo len obcas a dodrziavat pitny rezim caj alebo cista voda,obcas mineralka. Inak s jedlom neexperimentuj zatial,kym nepojde vaha trochu dolu. Potom mozes pomalicky namiesto priloh k masu si dat zeleninu alebo len cast prilohy nahradit zeleninou. Na chudnutie je najlepsia rychla chodza,ist aspon 45 minut kazdy den rychlo. A neexistuje,ze by ti rucicka na vahe nesla dolu. Bud si nedosledna,nezalezi ti na vahe,nechces schudnut,robis to len,aby partner videl,ze nieco pre to robis. Kto chce,ten schudne
A co lubis na takom chlapovi? Schudnut by si mala kvoli sebe, nie kvoli niekomu inemu. A treba sa mat rada.
Pises,ze za mesiac neschudnes 30 kil. Ale 30 kil si tiez nepribrala za mesiac. Vztah o hovne. Ked ti to tak dlho hovori,uz si mohla nieco so sebou robit.
No ja som bola celu pubertu taka pri sebe, nikdy som nebola klasicky chuda, zacala som cvicit, tak hodku denne, vela sa hybat plavat. Schudla som z XL na M... ked ta cvicenie nebavi moz3s skusit iny druh pohybu, napr prechadzky, rychla chodza, vencenie psa, turistika, mne napr. pomohlo hlavne v zaciatkoch, ze som si dala pred tv karimatku a behom sledovania som cvicila, nie neak strasne, proste kolko sa mi chcelo, mala som aj prestavky, ale nesedela som na gauci a netlacila cipsy oriesky... ono zaciatok je najtazsi, doporucujem ako prvy krok zacat pit vodu( mineralku, vodu s citronom) vynechat sladene napoje, colu, sirupy, tieto "prazdne kalorie" robia vela
Nadava ti ze si tlsta, nespi s tebou, uz dva roky, lebo ho nepritahujes, lebo vyzeras ako chlap... a ty sa zanho ides vydat. Gratulujem! 👏👏👏 odpadla som prave
Presytil? citujem:” Nespime spolu uz dva roky lebo vraj ho nepritahujem ako zena ale vyhoncovat chce. ” to nie je fer ani ok
On to mysli v dobrom? Tak potom jednoducho schudni a vybavene nie? Toto keby mi chlap povie tak leti zavretymi dverami.
Taketo nieco som tu nedavno citala,vaha neide hore vekom,mam 37 a 45 kg,podla mna si usetrite peniaze a svadbu nerobte
sex nemáte 2 roky a idete sa v auguste brať? Teda mať svadbu?
To si robíš srandu? Však teraz by ste mali sexovať ako králiky aj 3 krát denne.... či to chce tvoj nastávajúci poopáčovať na hostine tvoju rodinu? Nechápem načo svadba ....
Mne keby nastavajúci povedal že vyzerám ako chlap tak mu jednu jeb.... ako chlap chlapovi aby videl ten rozdiel.... hňub jeden....kašľať na takého chlapa.... 😈
Más 72kg a nazývas sa tlstou?tak ťa upokojím ja som po druhou pôrode šla rodiť s trojcifernym číslom 😃 teraz mám 82 snažím sa stravovať zdravo cvičím aby to bolo ako pred tehu pomaly to ide dole.. vieš čo len raz by mi toto povedal, povedala by som mu či sa on pán dokonalý i videl v zrkadle?! prečo žiješ s človekom čo ťa neľúbi takú aká si?je to magor,a riadny
Tak k hmotnosti, alebo chudnutiu sa nejdem vyjadrovať, ale prečo si, preboha, ideš brať chlapa, s ktorým už 2 roky nespávate? A ešte navyše, ako dôvod Tvoj partner uvádza, že ho nepriťahuješ. A sex mu 2 roky nechýba, ale vyhoniť si nechá? Myslíš, že keby si schudla na tých pôvodných 50, že by s Tebou začal spávať? A ešte píšeš, že ho miluješ? Prosím Ťa a prečo? Čo na ňom miluješ???
ženy, buď je to celé vymyslené, lebo tomuto sa mi fakt nechce veriť, alebo autorka je väčší tĺk, ako priateľ...
Vy nemate 2 roky sex a idete sa brat. Vidis to realne ten vzah a vasu buducnost? Schudni alebo si najdi partnera ktoremu to nevadi a budes prenho pritazliva aj s takou postavou a tym padom aj ty budes stastna vo vztahu alebo sa zmier s tym ze si pre partnera nepritazliva.
Necitala som všetky komentáre, ale napisem k tomu nieco. S tymto panom by som do manzelstva nešla. Svadbu by som zrusila a tak by som sa zacala starat o seba. Koli sebe a nie koli nejakému buranovi. Ja som s mm 23r. Medzitym som schudla, vytrenovala sa, potom rozkysla, nechcelo sa mi riesit stravu a cvicenie, potom ma zase nieco nakoplo zase som si držala vahu a takto dookola . Ale ani jediný krat mi mm nevytkol moje kila, moju pneumatiku na bruchu atd. To ze som sa pozbierala bolo z môjho presvedčenia. O tom to je ta laska. A ako autorka pise ma 72 kg, ziadna obezita. Okrem toho ma postavu skor muzsku- atleticku, to musel vidiet ked uz ste sa dali do kopy
A teda 🔝 pre mna➡ 2r.pred svadbou nemať sex??? A to on ho nepotrebuje? Ci uz nejaku neobraba. Soorry, ale toto ma dorazilo. Naco ta svadba? Zeby z rozumu?
Ja som vyššia, cely život som vážila 61 a bola chuda ako trieska, možem foto ukazať a ked vážis 70kg, t.j. o 10 kg viac ako ja, tak obezita okolo teba ani len neprešla.Ked som mala o 10kg viac som sa zagulatila a muži viac za mnou začali slintať
Tak ren tvoj chlap je slepy alebo trafeny.Keby si mala 95kg pochopim
A sex nechce 2 roky ale vyhoncovat a oral chce, lebo sa mu hnusíš
A ty si tak sprostá, že sa zaňho ešte ideš vydať
Načo prosím ťa sa chceš vydavať a žiť v celibate
Si normálna? A tvoj chlap keď priberie tak čo? Bude ti celý život robiť jednostranný orál, lebo nevyzerá ako manekýn?
Fakt ako že sebaúcta žiadna a rozum tiež...
Tak dufam, že sa ti manželstvo vydarí a vyhoncovania sa tak rýchlo nepresýtiš
@ivanka12311 no zalezu kolko meria ak ma 162 cm ako ja tak je tlsta.pri nasej vyske mame obezitu ak mame 58 kg.nie moj vyplod,ale tabulky.
jeho kopni do riti, rozid sa snim a ty si daj facku aby si sa prebrala, myslis ze po svadbe to bude lepsie

@ave_eva Tá svadba je zrejme len výplod duševne chorej autorky. Projekcia jej snov. Alebo, ak je to reálny vzťah, tak vznikol za múrmi psychiatrickej liečebne. To by potom mnohé vysvetľovalo.