Prípady, ktoré nám nedajú pokoj ani po rokoch
Baby, ktorý prípad vám aj po rokoch vŕta v hlave, čo sa mohlo stať danej osobe ? Mne Viola a tá baba z hotela Cecil
@namina madelaine
@mameha7 no inak ten dokument na netflixe ma strasne vytaca. Je robeny v prospech nich akoby. Skor youtube dokumenty su pre mna vierohodnejsie. Ale to len tak pre info.
🙃 Inak co ma uplne presvedcilo ze su oni vrahovia, je ako rychlo po jej “zmiznuti” sa vratili domov do anglicka a vyhlasovali po navrate, ze zivot ide dalej. Ktory zialiaci rodic by bol toho schopny? Ja by som zbesnena lietala sama po okoli nevyspata xy tyzdnov kym by som neskolabovala od zialu a unavy. A nie ako jej tatko vyskereny na interviews a matka co jej citas z oci vinu za to co urobila..fuuh.
Zmiznutie Amy Lynn Bradley..
Mne Kris Kremers a Lisanne Froon… krimy som kedysi sledovala denne,ale tento prípad mi dlho nedal spať.
Študentka Lily čo zmizla z diskotéky v NR..
@namina kauza cervanova
Rozoberali sme ju aj v skole na forenznej patologii kedze ucitel bol do pripadu zainteresovany ako odbornik
Pavol Rýpal
Prípad Pala Rypala, ten chlapec z Púchova a mnoho iných, ktoré ste už spomenuli.
Co sa týka Violy, neviem ci si dobre spomínam, ale nebola aj znasilnena? 😔
Ešte ma napadol prípad z 80tych rokov, keď zmizla mladá slečna priamo vo Vatikáne a podla všetkého do toho boli zapleteni priamo predstavitelia cirkvi.
@ivik4 ona nový život na Slovensku už asi mať nebude. Všetci ju už poznajú, jej meno je tiež na prvé počutie iné, ľahko zapamätateľné… takže pokiaľ dievča bude chcieť normálne žiť, jedine v zahraničí s novým menom. Mať také decko, by som sa hanbila ako pes a bola zalezená v kanáloch a nie ešte vytvárať vymyslené báchorky na jej obhajobu. Fuj, zle mi je z nej, až sa mi zviera žalúdok. Dúfam, že zhnije v pekle
@lentilka78 emanuela orlandi. Omg to bola supa ten dokument. Hej nejaky vysoky cirkevny hodnostar v tom bol zapleteny a ona to nestihla povedat kamaratke co sa stalo…cirkev sa jej zbavila a ututlala.
@basulaak áno presne, ja som tieto kriminalne spisy počúvala všetky, ale tento bol jeden z tých, čo ma najviac zasiahol. Zimomriavky od začiatku do konca
Lubosko z Puchova, Kuciak- Kusnirova, Dita Hrabankova z Prahy...
1.1.2023 sa vybrala mlada zena prec od rodiny. Vyhlasili patranie, hladala ju cela dedina. Potom nasli v kamerach, ze vsetko svoje oblecenie nanosila v mechoch do svojho auta bola hypoteza, ze odisla za milencom. . Nikto uz nevypatral, ze ho aj vyhadzala do kontajnerov mimo kamier a isla do pola, pri minus 10'C,kde sa vyzliekla a zamrzla.
Keby tak bola moznost sa jej opytat, ci by to spravila znova.
Pred rokmi sa podobne odpravil mlady, krasny, uspesny muz, na Silvestra do hor a naspat neseny v ciernom mechu. 💔 Este mrtvy mlady muz najdeny v aute ciastocne potopenom v mrtvom ramene Dunaja. Kenedy. 🎊
Nechápem, prečo tu spomínate Juditu keď to je vyriešený pripad a beštia sedí (hoci krátko)
Ja veľmi veľa pozerám True crimes, 48 hours, 60 minutes Australia, Law&Crime a podobné.
Čo mi vŕta hlavou je zo slovenských Judita a Tomáš - 2 krásne, mladé životy a takto zničené. Práve ten paradox Judity ako dobrého, slušného, vysoko inteligentného a ambiciózneho dievčaťa, jej niekoľkých psych.znaleckych posudkov vs. to, čo sa stalo, je stále u mňa na pochybnostiach.
Zo zahraničných samozrejme Madelaine McCaine, tam som si istá že je za tým peadophile ring alebo ten Nemec Christopher, ale bohvie, rodičia však určite nie. Tam sa urobili také kolosálne chyby z hľadiska vyšetrovania po únose, že práve kvôli tomu bolo ďalšie vyšetrovanie z veľkej časti zmarené.
Pravda niekedy výjde najavo aj po vyše 30r. Mňa zaujímajú aj zmiznuté deti z pesničky Runaway Train - niektoré sa podarilo vypátrať živé, niektoré žiaľ mŕtve...
@petracandle asi preto, že síce je vyriešený, ale nikto nechápe, prečo sa to stalo… Ja si ten deň pamätám - sedela som vonku pred domom so susedou, keď jej volala dcéra s plačom, že má strach - bola vo vedľajšej bytovke u spolužiačky, keď sa to stalo…
Ludmila z diskoteky v Nitre, vraj isla za ex frajerom ale tam nedosla. Dodnes nenasli telo.
@n_i_ka Na ňu myslím aj ja často. Ona pochádzala z Dobšinej (pár km od nás). Chúďa..bohvie čo sa s ňou vtedy stalo
@iv007 Na ňu myslím aj ja často. Ona pochádzala z Dobšinej (pár km od nás). Chúďa..bohvie čo sa s ňou vtedy stalo
@lentilka78 tiež neverím tomu ako uzavreli Violu.Ano, tvrdilo sa, že bola sexuálne zneužita análnym stykom dokonca, že ju niekto týral, že do nej dali kovovú tyč.Pamatam si ako som to čítala a nevedela zaspať v ten deň sme sa boli prejsť pri Eurovei a vzadu smer železnica.Ja som čítala rôzne komentáre veľa ľudí písalo, že je za tým vplyvný človek atď...ešte v noci písala nejakému chlapovi?
Nada chudatko prišla s rodičmi od psychiatra oni odišli a ona ešte volala psychiatricke, ale už sa nedovolala a odišla z domu...už po prvom dieťati mala depresie a lieky škoda, že sa nedala hospitalizovať, keď bola zase v akútnom stave po pôrode.Urcite chcela byť doma kvôli deťom a takto to skončilo celé Rusovce, Jarovce ju hladali mam tam kamarátku
Judita pre mna nepochopiteľné a neuveriteľne smutne
@gab1sol chápem, ale to nie je jediný prípad na svete kedy vraždil maloletý, čiže nie je to žiadny nereálny unikát. Bolo mnoho oveľa brutálnejších prípadov, viď napr v susedných Čechách, kde 13 ročný brutálne zabil svojho spolužiaka. Vraždili dokonca aj 10 ročné deti - napr prípad James Bulger.
A mne kauza o hľadaní ženícha z Egypta.
@luccija áno presne na toto si spomínam aj ja, že sa hovorilo o tom, ze bola análne znasilnena a zrazu sa to po nejakom čase ututlalo. To vo mne evokuje presne ten pocit, že za tým musel byť niekto vplyvný. Ak si správne spomínam, na kamerách ešte bolo vidieť, že ma kabelku so sebou a ráno keď ju našli, už ju nemala. Neverím, že si to všetko spôsobila sama. V našom štáte tomu neverím.
Aj na tu Nadu si pamätám, tak strašne mi bolo ľúto jej detí a aj jej samej, nemohla za to, že je chorá 🥺
A ešte si spomínam matne na prípad, ako šla mladá žena pred par rokmi na oslavu kamarátovi, manžel ju tam odviezol a potom ju našli niekde pod mostom, ale tuším prežila, to bolo tiež riadne omotane. To bolo asi len tak pred 2 rokmi

@basulaak tiež si myslím, že to boli rodičia. Na Netflixe je o tom dobrý dokument.