icon

Schudla Iveta Malachovská vďaka plávaniu?

1. nov 2025

Vyskocili mi fotky,ze schudla. Vraj plavanie
Normalne tomu neverim v tejto ere ozempicu a mounjara
A vy?

Strana
z2
anonym_013236
2. nov 2025
@anonym_49aa6a

Podľa mňa vyzerá super a ja jej verím, že schudla bez liekov. Kiežby som ja takto vyzerala v 60tke

@anonym_168c1c akože 60+ je nadváha? To koľko meria tá žena, 140 CM?

@anonym_49aa6a preboha veď vek 60+ asi

anonym_168c1c
2. nov 2025
@anonym_49aa6a

Podľa mňa vyzerá super a ja jej verím, že schudla bez liekov. Kiežby som ja takto vyzerala v 60tke

@anonym_168c1c akože 60+ je nadváha? To koľko meria tá žena, 140 CM?

@anonym_49aa6a zlatko, 60+ je vek, nie nadvaha🙄

domiklik
2. nov 2025

@anonym_autor schudla stravovaním. Jej muž má sklerózu multiplex, dbajú o zdravú a vyváženú stravu. Dcéra ich v tom dosť podporuje

margotka17
2. nov 2025

@anonym_autor hmmm, tak potom taká Martinka Moravcova by musela byť ako prútik, keďže bola profesionálnou plavkynou 👍

margotka17
2. nov 2025
@rozculena

tak schudla iba 10 kíl,a pri tom spôsobe stravovania,že iba 2x denne a 1/3 porcie by schudla aj bez plávania.To plávanie jej iba pomohlo si vytvarovať postavu aby nezostala mlandravá.
Toto asi neudrží dlhodobo s tou stravou...

@rozculena presne to si myslím aj ja, že skôr stravou ako plávaním. To plávanie jej skôr spevní svalstvo, ako uberie váhu.

anonym_2bcd27
2. nov 2025

Plavanim sa najlepsie tvaruje postava.
Chodi na Pasienky, tiez som ju tam parkrat stretla. Ak plavac3x do tyzdna hodku jasne se chudne a este aj tvaruje. Buduje imunitu.
Teraz vsetci co schudnu musia si pichat? A ak aj, nato ten liek sluzi, aj ty si ho mozes kupit.

taktotedanie
3. nov 2025

@anonym_autor schudla stravou, v rozhovore to jasne povedala
Plavanie je len k tomu plus spalene kalorie

anonym_244777
5. nov 2025
@taktotedanie

@anonym_autor schudla stravou, v rozhovore to jasne povedala
Plavanie je len k tomu plus spalene kalorie

Nie každá má odvahu priznať, že schudla s podporou liekov. Odvahu našli Škamlová, Názlerová a Ruman.

taktotedanie
5. nov 2025
@anonym_244777

Nie každá má odvahu priznať, že schudla s podporou liekov. Odvahu našli Škamlová, Názlerová a Ruman.

@anonym_244777 preco kazdy kto schudne dostane automaticku nalepku, ze schudol s liekmi? Ja som schudla 25kg za 6mes a nie nic som nebrala

anonym_244777
7. jan 2026
@taktotedanie

@anonym_244777 preco kazdy kto schudne dostane automaticku nalepku, ze schudol s liekmi? Ja som schudla 25kg za 6mes a nie nic som nebrala

@taktotedanie daj recept, ako sa to dá 🙄

lienka.7
7. jan 2026

@anonym_autor 99% z nich si pichá. Len to neprizná. Páchajú si to aj samotní lekári

moonlight1210
7. jan 2026

Schudla od januara 10 kg do novembra, takze uplne normalny ubytok. Na to netreba ziadne lieky.

anonym_d7e25b
7. jan 2026

Tak zrovna Malachovskej by som to verila, ze to bolo bez Ozempicu. Za rok -10kg pri pravidelnom sporte a dost velkej redukcii stravy je to realne. Skor sa treba pozriet na ine akoze celebrity, ktore dlhe roky skusali diety a nic a teraz zazrakom take davaju ze -30kg, -20kg za par mesiacov. Inak Malachovska na svoj vek vyzera dobre a jasne ze ten ubytok kg sa prejavil aj v tvari, co ju zostarlo a zvyraznilo vrasky ale radsej takto, navyse, ked musi kvoli manzelovi mat kondicku

taktotedanie
7. jan 2026
@anonym_244777

@taktotedanie daj recept, ako sa to dá 🙄

@anonym_244777 vytiahnes kuchynsku vahu, prepocitas kalorie na kalkulackach ci v kalorickych tabulkach, ci u totha ci gymbeam, nekupovat hluposti , zamerat sa na dostatok bielkovin, nastavit prerusovany post a zacat cvicit doma, na youtube mas kopu videi zadarmo 20-30min
Stiahnes kaloricke tabulky a vsetko si vazit a ano aj 10g masla
A samozrejme pevnu voli

autor
7. jan 2026
@taktotedanie

@taktotedanie z akej vahy si prosim ta isla??

taktotedanie
7. jan 2026
@anonym_autor

@taktotedanie z akej vahy si prosim ta isla??

@anonym_autor 80+
Z xxl + Teraz nosim S

anonym_d4a929
8. jan 2026
@anonym_7709b3

Ja jej fandím,len v tomto veku, to schudnutie akurát pridáva ďalšie vrásky a roky navyše.Máme to v rodine.Žena po 50,vždy mala pár kg navyše.Potom začala aktívne cvičiť, upravila stravu,maká na sebe stále ,ale po schudnutí vyzerá nezdravo ,najmä v tvári.Žiadne líčka, hlbšie vrásky, škaredý krk.Ona je so sebou spokojná a ostatnì jej to síce nehovoria,ale každý vidí ako zostarla a ošpatnela.

Preco sa dnes kazde chudnutie pripisuje liekom?
Ved staci sa neprejedat a pohyb. Na to nepotrebujete 4 lekarske tituly, ani IQ160.

@margotka17 Moravcova je samy sval, nemusi byt ako prutik.
@anonym_7709b3 zena po 50 nema vzdy viac kil. Len ta, ktora o seba nedba. Ako mozes napisat, ze je skareda a vraskava? Ma svoj vek a svoje trapenia. Je to mila a pozitivna zena. Ja by som radsej vyzerala ako citron, ale pekne stihla. Nie tucna ako prasa a vytesovat sa, ze nemam vrasky. Obezita skor pridava vek.

anonym_7709b3
8. jan 2026
@anonym_d4a929

Preco sa dnes kazde chudnutie pripisuje liekom?
Ved staci sa neprejedat a pohyb. Na to nepotrebujete 4 lekarske tituly, ani IQ160.

@margotka17 Moravcova je samy sval, nemusi byt ako prutik.
@anonym_7709b3 zena po 50 nema vzdy viac kil. Len ta, ktora o seba nedba. Ako mozes napisat, ze je skareda a vraskava? Ma svoj vek a svoje trapenia. Je to mila a pozitivna zena. Ja by som radsej vyzerala ako citron, ale pekne stihla. Nie tucna ako prasa a vytesovat sa, ze nemam vrasky. Obezita skor pridava vek.

@anonym_d4a929 Ako to môžem napísať?Normálne. Mne vždy pripadajú ženy, ktoré v určitom veku schudnú z akéhokoĺvek dôvodu vysušené a vráskavé.Ja sama som chudá a vždy som bola. Od určitého veku schudnutie človeku vek pridáva.Ak máš opačný názor,neberiem ti ho.

Strana
z2