Schudla Iveta Malachovská vďaka plávaniu?
Vyskocili mi fotky,ze schudla. Vraj plavanie
Normalne tomu neverim v tejto ere ozempicu a mounjara
A vy?
Podľa mňa vyzerá super a ja jej verím, že schudla bez liekov. Kiežby som ja takto vyzerala v 60tke
@anonym_168c1c akože 60+ je nadváha? To koľko meria tá žena, 140 CM?
@anonym_49aa6a zlatko, 60+ je vek, nie nadvaha🙄
@anonym_autor schudla stravovaním. Jej muž má sklerózu multiplex, dbajú o zdravú a vyváženú stravu. Dcéra ich v tom dosť podporuje
@anonym_autor hmmm, tak potom taká Martinka Moravcova by musela byť ako prútik, keďže bola profesionálnou plavkynou 👍
tak schudla iba 10 kíl,a pri tom spôsobe stravovania,že iba 2x denne a 1/3 porcie by schudla aj bez plávania.To plávanie jej iba pomohlo si vytvarovať postavu aby nezostala mlandravá.
Toto asi neudrží dlhodobo s tou stravou...
@rozculena presne to si myslím aj ja, že skôr stravou ako plávaním. To plávanie jej skôr spevní svalstvo, ako uberie váhu.
Plavanim sa najlepsie tvaruje postava.
Chodi na Pasienky, tiez som ju tam parkrat stretla. Ak plavac3x do tyzdna hodku jasne se chudne a este aj tvaruje. Buduje imunitu.
Teraz vsetci co schudnu musia si pichat? A ak aj, nato ten liek sluzi, aj ty si ho mozes kupit.
@anonym_autor schudla stravou, v rozhovore to jasne povedala
Plavanie je len k tomu plus spalene kalorie
@anonym_autor schudla stravou, v rozhovore to jasne povedala
Plavanie je len k tomu plus spalene kalorie
Nie každá má odvahu priznať, že schudla s podporou liekov. Odvahu našli Škamlová, Názlerová a Ruman.
Nie každá má odvahu priznať, že schudla s podporou liekov. Odvahu našli Škamlová, Názlerová a Ruman.
@anonym_244777 preco kazdy kto schudne dostane automaticku nalepku, ze schudol s liekmi? Ja som schudla 25kg za 6mes a nie nic som nebrala

Podľa mňa vyzerá super a ja jej verím, že schudla bez liekov. Kiežby som ja takto vyzerala v 60tke
@anonym_168c1c akože 60+ je nadváha? To koľko meria tá žena, 140 CM?
@anonym_49aa6a preboha veď vek 60+ asi