icon

Schudla Iveta Malachovská vďaka plávaniu?

1. nov 2025

Vyskocili mi fotky,ze schudla. Vraj plavanie
Normalne tomu neverim v tejto ere ozempicu a mounjara
A vy?

Strana
z2
anonym_013236
2. nov 2025
@anonym_49aa6a

Podľa mňa vyzerá super a ja jej verím, že schudla bez liekov. Kiežby som ja takto vyzerala v 60tke

@anonym_168c1c akože 60+ je nadváha? To koľko meria tá žena, 140 CM?

@anonym_49aa6a preboha veď vek 60+ asi

anonym_168c1c
2. nov 2025
@anonym_49aa6a

Podľa mňa vyzerá super a ja jej verím, že schudla bez liekov. Kiežby som ja takto vyzerala v 60tke

@anonym_168c1c akože 60+ je nadváha? To koľko meria tá žena, 140 CM?

@anonym_49aa6a zlatko, 60+ je vek, nie nadvaha🙄

domiklik
2. nov 2025

@anonym_autor schudla stravovaním. Jej muž má sklerózu multiplex, dbajú o zdravú a vyváženú stravu. Dcéra ich v tom dosť podporuje

margotka17
2. nov 2025

@anonym_autor hmmm, tak potom taká Martinka Moravcova by musela byť ako prútik, keďže bola profesionálnou plavkynou 👍

margotka17
2. nov 2025
@rozculena

tak schudla iba 10 kíl,a pri tom spôsobe stravovania,že iba 2x denne a 1/3 porcie by schudla aj bez plávania.To plávanie jej iba pomohlo si vytvarovať postavu aby nezostala mlandravá.
Toto asi neudrží dlhodobo s tou stravou...

@rozculena presne to si myslím aj ja, že skôr stravou ako plávaním. To plávanie jej skôr spevní svalstvo, ako uberie váhu.

anonym_2bcd27
2. nov 2025

Plavanim sa najlepsie tvaruje postava.
Chodi na Pasienky, tiez som ju tam parkrat stretla. Ak plavac3x do tyzdna hodku jasne se chudne a este aj tvaruje. Buduje imunitu.
Teraz vsetci co schudnu musia si pichat? A ak aj, nato ten liek sluzi, aj ty si ho mozes kupit.

taktotedanie
3. nov 2025

@anonym_autor schudla stravou, v rozhovore to jasne povedala
Plavanie je len k tomu plus spalene kalorie

anonym_244777
5. nov 2025
@taktotedanie

@anonym_autor schudla stravou, v rozhovore to jasne povedala
Plavanie je len k tomu plus spalene kalorie

Nie každá má odvahu priznať, že schudla s podporou liekov. Odvahu našli Škamlová, Názlerová a Ruman.

taktotedanie
5. nov 2025
@anonym_244777

Nie každá má odvahu priznať, že schudla s podporou liekov. Odvahu našli Škamlová, Názlerová a Ruman.

@anonym_244777 preco kazdy kto schudne dostane automaticku nalepku, ze schudol s liekmi? Ja som schudla 25kg za 6mes a nie nic som nebrala

Strana
z2