icon

Sex na prvom rande

19mejko
21. júl 2021

Ahojte baby, co by ste poradili kamoške ako argumenty, ze na prvom rande spat s chlapom je ale uuuuplna sprostost a to najhorsie zacat tymto vztah, pytam sa len tych inteligentnejsich co maju samozrejme rovnaky nazor. Nechce mi verit a uz neviem ako jej to mam vysvetlit alebo ak ma niekto motivacne video ze v ziadnom pripade sex na prvom rande ocenila by som. Prosim a dakujem za odpovede

zuzanka.zuzu
21. júl 2021

a k veci - je úplne jedno aký máte s kamoškou vzťah - ak sa budeš montovať a jej to nevyjde, budeš zodpovedná aj ty lebo si jej to nepriala, pozor na to, moc sa staráš, si až príliš namotivovaná 😉

janetinka27
21. júl 2021

@19mejko ona chce asi len dosiahnut, aby si ho nejako priputala. aj kedysi sa to tak vnimalo, ze intimny zivot ludi nejako predsalen spajal, je to vyssi level. mna by to tiez hnevalo, keby islo o kamaratku alebo blizku osobu. lenze ona ak ma silnu motivaciu a dufa, ze ho tak dostane, tak vtedy rozum ide bokom a myslim, ze ziadny argument nepomoze.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
katkati
21. júl 2021

@19mejko Ale o tom je život, niekto by zase určite nikdy neurobil niečo, čo robíš ty. Napr. deliť ľudí na inteligentných a hlúpych podľa toho, či s tebou súhlasia alebo nie. Prepáč, ale musela som, lebo tak si to napísala.

19mejko
autor
21. júl 2021

@zuzanka.zuzu kto jej to nepraje ona si robi veci po svojom hoci jej radim ine je rozumna ma vlastnu hlavu, ja jej chcem dobre niesom moc namotivovana otazka znie uplne inak treba citat s porozumenim

ajka0207
21. júl 2021

@19mejko za to že ty máš názor že je to sprostosť neznamená že to sprostosť byť musí.

danielahamar
21. júl 2021

sme spolu 19r. a máme 3krásne deti, no neviem, tak asi nepatrím medzi inteligentné mamičky a hlavne mám intel.deti, to hádam stačí, či?

denden77
21. júl 2021

a nie je to "tak trochu" cisto jej vec? 🤔

hellwant
21. júl 2021

@zuzanka.zuzu to hej aj ja som sa pousmial nad tym.😆

sense
21. júl 2021

A po koľko rande je správny čas na sex? Ak chlap cuva tak zrejme nemá záujem o ňu a tým pádom je jedno na koľko rande budú mať sex

emmeke
Autor odpoveď zmazal
domak2
21. júl 2021

@19mejko vidis, ja som sa chcela nezavazne zabaviť a už mám manžela na krku 10 rokov a nie a nie sa ho zbaviť 😅 Niekde som veru spravila chybu.

hellwant
21. júl 2021

@domak2 tá prílišná prítulnosť na prvom rande sa veru vie niekedy tiahnuť veky vekúce😅

19mejko
autor
21. júl 2021

Ja som sa uplne pytala na nieco ine, niekoho kto ma rovnaky nazor, tych inteligentnych bolo myslene to ze som presne vedela ze budu rozlicne nazory ktorych vyjadrenia niesu nutne,

dievcacitajucelist
21. júl 2021

@19mejko a to si kde vyčítala, že si ju nebude vážiť??? Čo žiješ v 17. storočí alebo čo??? Veď keď ma 21 už nieje pubescentka a vie aj sama ako vníma daného muža a vie odhadnúť ako vníma on ju....nestaraj sa...

minimie
Autor odpoveď zmazal
lilinka88
21. júl 2021

@19mejko aha,takže len preto,že niekto má iný názor ako ty (a netvrd,že ten tvoj je správny!!!), tak nie je inteligentný??? Na to,že máš 30 a myslíš si,že si inteligentná a chceš pomôcť kamarátke, správaš a vyjadrujes sa skôr ako tá 20 ročná kamarátka. O čo ti išlo? Aby sme ti tu všetci pritakavali,že máš pravdu. Prepáč,ale je dospelá,svojpravna. Ak to chce,tak to urobí a je úplne jedno čo si ty myslíš a čo jej budeš hovoriť. A čím viac sa staráš, tým ešte ty budeš horšia v jej očiach. Nehovoriac o Tom,že nejak sa v Tom motam,len raz tvrdíš,že prvé rande, potom,že chlap cuva zo vzťahu 🤷

katkati
21. júl 2021

@19mejko Chcela si byť za inteligentnú a vyznelo to uuuplne neinteligentne.

hellwant
Autor odpoveď zmazal
19mejko
autor
21. júl 2021

@lilinka88 to ze sa clovek dokaze zle vyjadrit o inteligentnych to chapem a uz som to vysvetlila , len je v tejto dobe tazko sa vyjadrit k danej otazke cloveku ktory ma rovnaky nazor ,viem ze su ine nazory respektujem ale momentalne som chcela vediet len rovnake nazory a argumenty aby som ich mala viac, nestaram sa jej do zivota bolo to myslene len v dobrom nech pocka nic jej neujde ona sama si pyta rady, to ze tu cloveka dodrbu pre nevinnu otazku rovnakeho nazoru to je chore a popri tom som aj ja len chcela poradit nic viac

19mejko
autor
21. júl 2021

@katkati nezaujimaju ma tvoje nazory, ked si ovividne potrebujes len ripnut tolko komentarov chapem ze mas iny nazor tak sa ho drz a nechaj si ho. Moj umysel nebol zly

emmeke
Autor odpoveď zmazal
katkati
Autor odpoveď zmazal
19mejko
autor
21. júl 2021

@emmeke prepac ale uz to nema vyznam riesit vazim si pomoc chcela som len pocut rozumny argument "preco nespat s chlapom na prvom rande" nic viac, nemyslim si ze je to dobre ludia maju ine nazory ja to beriem ale to ako tu vedia dokopat cloveka za jedinu otazku ktora fakt bola nevinna som sklamana:(

lucka_lullu
21. júl 2021

@19mejko ahoj nečítala som úplne celú diskusiu, poviem Ti svoju skúsenosti. Mala som 3 vážnejšie vzťahy, vrátane manžela. Vždy som vedela, či tento chlap bude vážna známosť, alebo "spríjemnenie dlhých zimných večerov". Podľa toho som sa aj správala, neviem nejak podvedome. Chcela som toho muža spoznať, bolo čo spoznávať, skúšala som ho rozhovormi, prosto od začiatku to bolo iné. Možno je to náhoda, ale ani jeden z týchto mužov v oblasti sexu na to nešiel rýchlo, práve naopak. Preto si myslím, že tá kamoška, keď si "uprace" v svojich citoch, uvedomí si svoju hodnotu a to, čo by skutočne chcela, pochopi a pozná, či má pred sebou niekoho perspektivneho. ❤️Držím prsty.

19mejko
autor
21. júl 2021

@lucka_lullu dakujem ti dobra dusa za skusenost, konecne mila a laskava osoba❤

hlubik
21. júl 2021

@19mejko ja som mala sex na 1 rande a tersz je moj manžel

janetinka27
21. júl 2021

@19mejko ja ti rozumiem, ale tiez moje kamosky som v tomto nedokazala ovplyvnit. lebo bud maju motivaciu chlapa ziskat alebo maju napriklad komplex z minulosti, ktory takto prekonavaju alebo to robia z rebelantstva voci hodnotam atd. myslim, ze zeny to nerobia az tak z potreby uspokojenia velkeho sexualneho vzrusenia pri prvom rande. aj ked mozu mat rozne ine obycajne dovody.
urcite mnohym parom to vyslo aj po sexe na prvom rande a su spolu doteraz, lebo si sadli aj v inych oblastiach. niektori na prve rande mozno ani neprisli, alebo sa na prvom rande pohadali a nakoniec spolu zostali na cely zivot.
ona ak ma nejaky dovod, tak to urobi, lebo je to jej plan a jedine, co by ju v tom asi zastavilo by bolo, keby jej na tom prvom rande s nim bolo neprijemne, alebo by mal medzi zubami spenat alebo roztrhane spodare :D

19mejko
autor
21. júl 2021

@janetinka27 dakujem velmi pekne 🙂

julie19
21. júl 2021

Vieš, osobne si myslím že kamarátka je už rozhodnutá a nejaké argumenty ju nepresvedčia... urobí to čo ona uzná za vhodne, byt tebou sa radšej pripravím na to podržať ju nech sa už rozhodne akokoľvek a nech to dopadne dobre či zle 🤷‍♀️... ja som sa s manželom vyspala na druhom rande, čo je skoro ako na prvom, už to bude takmer 7 rokov a mame spolu teraz krásnu dcérku ... tým nechcem tvrdiť že to tvojej kamoske dopadne dobre ale aj tato varianta je možna 🙂 a ak chlapec dostane svoje a už sa neozvete tak buď nachystana ju utešiť, podporiť, rozveseliť a ver mi že po zlej skúsenosti to už druhý krát neurobí ... najlepšie sa ľudia učia na vlastných chybách