icon

Sklamanie z kaderníčky

12. máj 2023

Ahojte, baby prosím vás čo by ste si mysleli o tomto lebo ja som dosť sklamaná a nemám na to slov. Písala som kaderníčke či môžem prísť na strihanie. Že jasné môžem. Tak som sa ju pýtala na druhý deň že ktorý deň a čas môžem prísť a ona na to že sú všetci chorý že ona sa mi ozve. Som si pomyslela že veď ok môže sa stať a na ďalší deň som ju videla ako nesie syna do školy a doteraz sa mi neozvala. Tak ja som mala tisíc chutí jej napísať že keď ma nechce ostrihať nech je úprimná ale nie takto. Ešte večer som ju vymazala z kontaktov, takúto kaderníčku nepotrebujem. Síce bude teraz problém nájsť takú ktorá mi ostrihne vlasy tak ako ja chcem a nie tak ako ona si zmyslí ale toto ma trochu dostalo...

autor
12. máj 2023

@gabika128 tak za toto by som ju určite nezabila 🤣🤣 ale keby išla na nejakú módnu predstavu či do kina to by som už 🤣🤣🤣🙈 ale nie srandujem pre mňa za mňa nech si robí čo chce

autor
12. máj 2023

@galganka no práve teraz nemôžem 🤣 ale urobím to tak na budúci týždeň. Ten salón ma dobre recenzie a sú tam traja ? Tak sa nechám prekvapiť 👍

autor
12. máj 2023

@kvetinka75 no nevrav 🤣

galganka
12. máj 2023

Daj tej žene už pokoj. Za dobrú prácu xyz rokov si ju online nepochválila, ale pindať budeš. Už si mohla mať obvolaných 20 kaderníctiev v okolí. Stoj si za prvým slovom, že ju nepotrebuješ. Furt ju máš "v hube".

galganka
12. máj 2023

Nemôžeš ísť, ale pindáš, že ti nedala ihneď dátum a dovolila si mať svoj život. 🤣🤣🤣

zooeynka
12. máj 2023

Aby si este s dlhym nosom za nou neprisla ze si prosis ostrihat ked zistis kolko sa caka na termin u dobrej kadernicky(aspon v BA), alebo ak nebudes spokojna s vysledkom u novej....mas reakcie ako 5 rocna rozmaznana, ved ta kadernicka ma v hlave aj ine veci ako tvoje strihanie....

simca06022011
12. máj 2023

No ja by som nechcela takúto zákaznícku, ktorá ma.sleduje. ja keď si píšem o termín, tak nepíšem litanie ale rovno dobrý deň, potrebujem toto a toto, poprosím vás o termín. A keď tak rovno napíšem ze co najskôr, v ktorých hodinách ma hľadať voľno atď.
Chorá môže byť aj keď si ju videla na ulici, v škôlke, kdekoľvek. Podľa všetkého neleží na smrteľnej posteli aby nechodila.

abbey1
12. máj 2023

No ty si klient na pohľadanie. Radosť mať takých. ;)

petulda333
12. máj 2023

No ja myslim,ze jej aj odlahne ked viac neprides

jaaty
12. máj 2023

…mať tieto problémy a prezidentský plat k tomu. Ja som asi už veľmi stará… Riešiť to, ze ma kaderníčky nezobrala na strihanie na MK mi príde cez čiaru 🙈 Niektoré ženy sa musia neskutočne nudiť …

sissy27
12. máj 2023

no presne ako som si myslela - má ťa plné zuby 😀 my sme tu s tebou zabili necelé dve hodiny a tiež máme dosť, ona po 20 rokoch asi tiež potrebuje oddych od toxických zákazníčok, tak jej ho dopraj.

ndrag
12. máj 2023

Gratulujem kadernicke, musi to byt velka ulava prist o takehoto zakaznika 👍

autor
12. máj 2023

@zooeynka tak s tým mojím dlhym nosom už za ňou chodiť nebudem to si píš

autor
12. máj 2023

@galganka odkiaľ vieš ze nie? 🤣 ved dala som jej na Google na jej vtedajší salón recenzie 🤣

autor
12. máj 2023

@simca06022011 veď ja som jej nedávala sv omšu písala som jej ze v ktorý deň by mala na mma čas a či bude mať čas. Ona odpisala že áno ale termín nedala. Na druhý deň som sa ju pýtala tak ktorý deň aby som mohla aj ja svoj deň zariadiť a vtedy odpísala že sú všetci chorý že ona sa ozve. Tak som to tak nechala a nepísala jej už a čakala a to je vše.

autor
12. máj 2023

@abbey1 chodím k nej len raz ročne mozno raz za rok a pol ja nepotrebujem každý mesiac strihať. Doteraz vždy pasovalo

autor
12. máj 2023

@ndrag prečo? Ze k nej chodím raz ročne? Raz za rok a pol?

autor
12. máj 2023

@sissy27 veď bude mať a bude mať vždy menej a menej

abbey1
12. máj 2023

Všetci chorí! Prosím ťa, aspoň toto si vezmi z tejto diskusie. Všetko ostatné ide zjavne mimo teba.
Áno, áno, jedna sms s pripomenutím sa kaderníčke by ťa zabila.

aaadkaaa
12. máj 2023

Trosku to hrotis....moja kadernicka tiez bola chora, volala mi, ze je chora, ze mi preklada termin o xy dni. 2 dni pred tym mi znova volala, ze sa jej to skomplikovalo a mam prist yz a den predtym mi zase volala, ze uz jej je to trapne, ale znovu ma musi prelozit, ze sa mi ozve, ked uz realne bude moct pracovat...
Mozno sa ta tvoja chcela vyhnut tomuto. A veta "vsetci sme chori" naozaj neznamena, ze komplet vsetci su chori, moze byt chora ona a muz a je len otazkou casu, kedy ochorie aj ten syn, ktoreho viedla do skoly, takze keby ti dala termin napr.na pondelok, lebo uz predpoklada,ze ona a muz budu zdravi, moze jej ten syn dovtedy ochoriet a bude ta zase musiet prekladat...

galganka
12. máj 2023

Raz za rok a litánie už 4 hodiny vypisuješ. Už máš v kadernictve ten termín? Cenníky si mrkla? To bude ďalšia téma potom? Keď ti oči pretočí... 🤣 hádam aj 40 - 50 eur si u nej nechala každý rok a ona si ťa takto neváži. Ja ti neviem. Asi by si mala podniknúť kroky. Vymazať si ju z kontaktov a tak... počkať... ty si to už ofučane spravila... ...jak na základke... 🤣🙈

p.j.jacky
12. máj 2023

No mám dosť . Aj keď sa poznáte 20 rokov neni povinná ti všetko vesat na nos .chodíš k nej 20r a druhý krát ako píšeš tá odmietla už ju tu hejtujes spochybňuješ jej prácu lebo vlasne nepracuje ale ako kadernicka keď si chcela bola dobrá . Zrazu je k ničomu . Uf . Keď si ju videla mala si sa opýtať či sú už Ok a dozvedela by si sa viac . Treba komunikovať . Aký je jej súkromný život je jej vec .to že viedla dieta do školy neznamená že sú Ok všetci . Aj moje deti sú ráno choré a na další deň sú Ok. To sa stáva a každá mama vie aké to je s deťmi . A ešte tomu mat doma prácu a vyhovieť zákazníkom aj rodine neni vždy úplne jednoduché. Že klamala neni jasne a keď klamala,možno mala na to svoje dôvody . A veľa ľudí čo pracuje ako kadernicka alebo v oblasti služieb povie neco jednoduchšie napr sme chorý ako vysvetľovať nehodí sa mi to ! Ak by si prečítala tuto tému , myslím že by bola rada , že odmietla tá ostrihať .
Nie vždy platí zákazník nás pán 😉

adrianka2606
12. máj 2023

"Ešte večer som ju vymazala z kontaktov"
A ulavilo sa ti, no toto je doba 😂😂😂

viera
12. máj 2023

Kokos😂To je dpc uvaha...ze ked ty vies o nej ze je nezamestnana, ze tym padom ma cas na vsetkych a na vsetko..Uf...Ja uz viem, preco ti napisala, ze su vsetci chori🙂)))......

sissy27
12. máj 2023

no a nenapadlo ti, že keďže oficiálne je nezamestnaná, tak už proste nechce robiť? 😀 daj už pokoj, ty si fakt zákazníčka, akú nikto nechce mať...

slavomira236
12. máj 2023

Asi nechce strihat nacierno

amaro
12. máj 2023

Ježisi Kriste, veď jej zavolaj. "čau, videla som ťa vonku so synom. Ste už zdraví? Kedy by si mala na mňa čas?" Nieeee, radšej tému zakladať budeš 🤦‍♀️

adrianka2606
12. máj 2023

@amaro A vymazavat z kontaktov, to treba spravit z pomsty ako prve 🙈

dota6
12. máj 2023

Odpadnem :D robim doma nechty a presne takéto dámy z rodiny a známe som ako prvé vytriedila. Lebo len pre nich termín, lebo oni sú pupky sveta a najlepšie keď mi chceli dať 5 eur :D keď som predčasne porodila napísala mi jedna, že aspoň budem doma do vianoc a bude mať nechty na Silvestra :D viete čo mala na silva :D

amaro
12. máj 2023

@adrianka2606 No strašná pomsta toto. Raz ročne u nej bola a vie ako sa zmenila 🙈