icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

akika722
23. okt 2011

@ludka140281 vdaka 😵
@alenka600 mne sa už viac x stalo že niekto niečo chcel a potom si to rozmyslel,pokial ma nenaťahoval dlho hodnotko so nedavala..až na jeden pripad-ale ked mi to vysvetlila hodnotko som vymazala..
niesom zakerna a chapem-teda snažim sa pochopiť každeho,ale nemama rada ak si zo mna niekto robi blbu 😒

akika722
23. okt 2011

@luba142 ved hej..len nech nenapišu obe že beru 😀 teda ta nereg.-pochybujem že sa ešte ozve po mojej sprave 😅

ludka140281
23. okt 2011

@akika722 ak u mna niekto prejavi zaujem,a tri dni neodpisuje,napisem:rusim vas zaujem nakolko nekomunikujete! a ak som este nepisala cislo uctu,tak ju vymazem a uz sa ani neozve 😠 to neznasam,ved pochopim ak napise,ze chcem,no nemam peniazky a budu az na matersku...nemam problem cakat,alebo zmenit cenu 🙂 len to treba napisat

akika722
23. okt 2011

@ludka140281 ja skoro vždy niekomu niečo rezervujem do materskej a voobec s tym nemam problem..ved sme ludia..a aj ja som si par x dala niečo rezervovať a vždy som to vzala..
keby napisala odlož mi to do 20teho tak to rezervujem v pohode..
už sa mi aj stalo že som rezervovala na 4MESIACE!!! lebo mamička čakala ASI chclapčeka,nakoniec aj bol chcelaček a nevzala to.. 😒
ale nedala som hodnotko..
mala asi dosť starosti tak som nato brala ohlad,hoci som isto prišla o par zaujemcov no čo už 😅

ludka140281
23. okt 2011

@akika722 ach jaj 😅 ludia su všeliakí,len ma mrzi,ze aj take,ktore maju kopec zlych hodnoteni su tu nadalej ☹

renin
23. okt 2011

ja rada nakupujem na modrom koníkovi.Sú tu veci lacnejšie ako na mimibazári.Zatiľ som nemala zlé skúsenosti.Už som začala aj predávať,tak možno teraz sa to zmení,keď budem aj predávajúca.Ešte som len začala a predala som len 2 veci.Dobré sú aj aukcie.Odtiaľ mám už tiež pár vecí.

akika722
23. okt 2011

@ludka140281 hodnotka pozeram hned..no už sa mi stalo ked mala baba dobre hodnotka,priam až vyborna a mna oklamala-napr vtedy čo som sa tu sťažovala že mi dala uplne iny rozmer /o 10cm menši/ a eura nechcela vratiť

ludka140281
23. okt 2011

@akika722 ak mi obchod nevyjde,napr ak sa mi tovar nepaci,lebo nezodpoveda popisu,okamzite ziadam vratenie a doteraz sme sa vzdy dohodli 🙂 vtedy nepridavam zle hodnotko,len napisem,ze som nebola spokojna,no vratila mi peniaze 😉

akika722
23. okt 2011

@ludka140281 mne ta eura nakoniec vratila a ja blba som hodnotko zmazala ,prosila ma o to,lebo mala same dobre 😒

ludka140281
23. okt 2011

@akika722 hm,asi by ukecala aj mna,som taka makka dusa 😅

akika722
23. okt 2011

@ludka140281 ved to že aj ja 😅

nicky655
23. okt 2011

baby,mate niekto skusenost s gabif?chcem od nej nieco kupit,ale n ema zatial ziadne hodnotenia-nemusi to nic znamneat,viem,ze niektore baby ich proste nedavaju.

luba142
23. okt 2011

@nicky655 podla všetkeho sa zaregistrovala len nedavno, ma tam oktober 2011 tak asi preto nema hodnotka, skus a uvidis 🙂

nicky655
23. okt 2011

@luba142 vsak jedine to,ale nie je to az tak malo úpenazi.ale tak hadam to dopadne dobre.

piacere
24. okt 2011

@martinjasen píšem tu, keďže otázky pre adminov sú zamknuté 😒 ... uvítala by som, keby mi inzeráty v bazáre ostali napevno usporiadané podľa "dátumu pridania" pokým si to sama nezmením..... ide mi na nervy, keď si prekliknem na "podľa dátumu...", pozriem si jeden inzerát, lebo ho chcem napr. zmeniť a keď sa vrátim, zase je to zoradené podľa "nových správ".... Cením si snahu, ale mám pocit, že tento nový bazár dáva viac roboty a preklikávania ako ten starý...

huxy
24. okt 2011

@piacere súhlasím,aj mne to tak stále robí.a je to zbytočné stále sa preklikávať,predtým to bolo oveľa jednoduchšie.a ďalšia vec je,že medzi inzerátmi,o ktoré som prejavila záujem,nie sú všetky.dokonca ani tie,ktoré som kúpila.chýbajú tam min.2.a tiež mi zbytočne zavadzajú inzeráty,o ktorých som sa informovala,no nakoniec nekúpila.a nedajú sa už permanentne vymazať.

piacere
24. okt 2011

a napr. pri kolonke "predajcovia, ktorí sa mi páčia" mi ukazuje "0" ... pritom tam mám štyroch.... 😉

huxy
24. okt 2011

detto 🙂

danielaj
24. okt 2011

@piacere
@huxy presne kočky ako píšete, a mne ešte vadí aj to, že inzeráty, ktoré mám aktualizovať nie sú pekne pod sebou, ako boli, ale rozhádzané ☹

piacere
24. okt 2011

@danielaj veľakrát nie je vôbec čas, len narýchlo zapnem MK, aby som si aktualizovala inzeráty.... teraz je to také zložité a neprehľadné, že kým zistím, čo kde je, tak koňa vypnem, bo by ma od jedu šľak trafil.... a moje dieťa ešte potrebuje mamu 😀 😠

danielaj
24. okt 2011

@piacere presne tak, sa nejak po novom neviem zorientovať ☹ už som to mala také zabehané a teraz hľadám a veľakrát tiež radšej odídem, aby ma od jedu neporazilo 😠

stanislavao
24. okt 2011

hodnotenia su na to, aby predavajuce vedeli, ako je kupujuca spolahliva. dala som negativne hodnotenie, ktore bolo opravnene a predstavte si, ze je zmazane. a vraj sa hodnotenia nemazu, len vo vynimocnych pripadoch, ked su hanlive, urazlive, co moje nebolo take, len som napisala, ze som s kupujucou nebola spokojna. tak naco potom piseme hodnotenia? som maximalne sklamana.

stanislavao
24. okt 2011

@danielaj
ked si ich date ulozit podla datumu, tak mate zasa inzeraty, ktore treba aktualizovat az na konci, ako to bolo doteraz. ale tiez sa mi toto nove delenie nepaci.

rainee
24. okt 2011

presne tak, je to naprd, mne sa to tiez stale preklikava (nerozumiem preco mi nezostanie radenie podla datumu ked si to tam nastavim) kazda zmena tusim vedie k horsiemu 😠 a nemozem ani napisat adminom lebo temu zamkli.

viz
24. okt 2011

@macamac, @benne ze ta po prekliknuti na dalsi stranu v moje nakupy hodi do moj-bazar je chyba - hned to opravim

pajinka23
24. okt 2011

baby ten balik jej nedosiel ani dnes☹mne v piatok rano u nas na poste povedali,ze od nas odisiel este v ten isty den ako bol poslany teda 17,10☹ja som na nervy uz....poondiata posta☹a postovne som zaplatila 2,70☹za 150g balicek 😠 😠 😠 no nic musi sa ist aj ta pani opitat a ak nebudu u nich na poste tak podam reklamaciu a budem cakat co bude dalej☹

pipka
24. okt 2011

@viz a s tym zoradenim inzeratov sa neda nieco spravit? preco ked si ich zoradim podla datumu pridania a akonahle opustim stranku a o chvilu sa vratim, uz to mam zase zoradene podla novych sprav 😠 🙄 ale ja to tak nechcem!!! Ja to chcem mat tak, ako si som to mala vzdy, teda podla datumu pridania! Dakujem 😉

akika722
24. okt 2011

@pajinka23 ja tak čakam kym dojde balik 1trieda doporučene+poistiť som dala 😔 a nechodi a nechodi 😔 a už som z toho na nervy 😔

pajinka23
24. okt 2011

takze balik sanasiel🙂huraaaaa...mala ho u nich na poste bohvie odkedy🙂no zase pochybila postarka nedala jej ten zlty listok☹uf ale som si vydychla 😀 😀

pajinka23
24. okt 2011

@akika722 moj sa uz nasiel,bol uz na poste o ich asi dlhsiu dobu🙂lebo postarka ju neinformovala 😖