icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

monuska342
28. apr 2011

@beruska.zuzanka no teraz uz ano ale ja poste neverim uz mam zle skusenosti a takisto nebudem platit nic dopredu ked nemam zaruku ze mi to niekto posle 😒

beruska.zuzanka
28. apr 2011

@monuska342 hm, jasné... nuž, stáva sa všeličo, ja by som si neposlať nedovolila, alebo nebyť doma, keď sme sa dohodli...

monuska342
28. apr 2011

@beruska.zuzanka citala som aj jej hodnotenie a zdalo sa mi ze je seriozna no dala som sa nachytat...tak musim pozriet co ponukas v obchodiku 🙂

beruska.zuzanka
28. apr 2011

@monuska342 hm, jedno hodnotenie tam má negatívne, ale ako kupujúca...
a kľudne nakukni 😉

sebsam
28. apr 2011

@monuska342 aj ku mne mozes nakuknut, ked uz kukaaas 🙂....a to s tou pani mi je luto, mne zase rozny ludia neprebrali dobierky a tiez je to na porazenie 😝

monuska342
28. apr 2011

@beruska.zuzanka
@sebsam jasne kuknem len musite chvilku vydrzat lebo este varim obed 🙂 potom napisem 🙂

sebsam
28. apr 2011

@monuska342 ....a co fajne varis? ja som sa na to dnes vykaslala..kludne mi napis do ip, aby sme nerusili temu 😀

abbey1
28. apr 2011

Mňa dnes dostala jedna neregistrovaná " zlatá" pani.Objednala si topánočky,potvrdila,že ich berie,vypýtala si číslo účtu a dala svoju adresu už predvčerom.Ja som ich zabalila a ona mi dnes napíše,že si to rozmyslela.Ešte šťastie,že som dnes nestihla ísť na poštu.Občas to tak "hlúpo" robím,že pošlem balíček i keď ešte peniaze nenabehli a ja mám posielať i iné balíčky,tak pošlem i ten ešte nezaplatený.Už vidím,že nikdy viac!

abbey1
28. apr 2011

No a teraz mi ešte pani napísala,vraj prečo na ňu útočím.Nepíšem tu jej mail ani Nick,len som jej poďakovala,že sa tak "skoro" rozmyslela.A ešte som ja zlá. ☹ Ja osobne si niákup poriadne rozmyslím a až potom poviem,či ho beriem a ak tak to už je "záväzné".

aneet112
28. apr 2011

no baby a mne sa prave stalo ze mi pani ktora caka na peniaze odo mna napisala ze jej nedosli a ja som ich poslala este 19 teho 😢 tak riesime ....stalo sa to aj vam? pani ma dobre hodnotenia je aktivna apredava vela veci tak neviem...

tunylyk
28. apr 2011

@aneet112 skus pozriet ci sa neurobila chyba pri vypisovani cisla uctu,ja som raz tiez cakala na peniazky a omylom ich poslali inam 😉

aneet112
28. apr 2011

joooj tak uz je to vyriesene nastastie .... 😵

zuzana72
28. apr 2011

nie ona inzeruje aj pod jednzm aj pod druhym menom uz som si to zistovala

kukujka
29. apr 2011

neviete mi poradit ako mam poslat peniaze cez internet bankink na ucet mbank?ma to nejak vela cisel a netusim ako to mam vypisat.nechcem zbytocne tu pani natahovat

katarinasifrova
29. apr 2011

@kukujka prva cast je predcislie uctu. to ale netreba vypisovat. poton nasleduje cislo uctu.

ani3012
29. apr 2011

@kukujka ja mám mbank a predčíslie 520700 tam nemusíš vypisovať 😉 ako písala @katarinasifrova

kukujka
29. apr 2011

@katarinasifrova
@ani3012 obom vam velmi dakujem konecne som to odoslala

ivett1
2. máj 2011

ahoj...niečo na pobavenie 🙂 ...dnes som dostala od záujemkyne o kúpu šatočiek správu (citujem):
"Ahoj, predané?"
😅😀

ani3012
2. máj 2011

@majula28 podľa mňa si to mamička rozmyslela a len ťa naťahovala..kľudne napíš tvoju skúsenosť s ňou,ako s kupujúcou,do hodnotenia 😉

majula28
2. máj 2011

@ani3012 ale aspon mi mohla dať vedieť, že už nemá záujem...to by ma tak nenahnevalo, ako to, že mi 20.apríla napísala, že peniažky už uhradila ked je dneska už máj a ešte nedorazili???? nechááápem takýchto ľudí 😠

beruska.zuzanka
2. máj 2011

@majula28 ja som tiež dnes dávala negatko z podobného dôvodu, minulý utorok som mala mať peniažky na účte, tovar už dávno nemal byť u mňa... a duj ho, topky stále v skrini a mamička ani bu ani mu, veselo si tu žije na koníkovi, obnovuje inzeráty, ale slušnosti nemá, aj keď má len pozitívne hodnotká...

emkab
2. máj 2011

Ahojte, asi blbá otázka, ale ak budem chcieť posielať poštou piksľu Beby 400g, môžem to poslať v krabičke ako listovú zásielku 1.triedy do 1000g? Nebude sa to brat ako balík?

papko
2. máj 2011

@emkab ahoj, ja som tak posielala okuliariky v krabičke a šlo to ako list 😉

christie
2. máj 2011

@emkab ja som posielala nutrilon 400 gramovy tak - v bublinkovej obalke a islo to ako list 🙂

ani3012
3. máj 2011

@beruska.zuzanka veľa ľudí nedá negatko,len aby aj oni ho nedostali od dotyčnej-dotyčného späť.... 😒

emkab
3. máj 2011

@christie @papko dakujem za odpoved 🙂

maria30
3. máj 2011

@ivett1 ahoj.. ja som tak dostala správu na inzerát: "mám záujem" a keď som jej odpísala, tak sa viac neozvala 🙂

ivett1
3. máj 2011

@maria30 ani táto 🙂 🙂 🙂

zuzana1710
3. máj 2011

baby,urcite nevymienajte,alebo nepredavajte cloveku vecicky,co ponuka na vymenu zo stranky nieco ako obrazy,malovane portrety z vasej fotky a podone..ja som sa tak dala pekne oblaznit...ponukla mi za moj tovar na vymenu,ze namaluje portret podla foto,ktoru jej poslem mailom..18.aprila som jej poslala veci za 15evri.pytala som sa jej ci jej prisiel balik,.odpisala,ze ano prisiel,ale este nestihla ist na postu.potom o tyzden som jej zase pisala,ze ci uz ma ten balik a jasne,ze neodpisala...komunikacia uviazla..a o portrete ani slovo,ze sa na tom pracuje,alebo nieco podobne..dnes som ju vyzvala,ze mi ma poslat peniaze na ucet za tovar a ze o portret uz nemam zaujem..ak niketo chce mail popripade adresu na tuto osobu,tak napisem do IP..zatial to sem nebudem hadzat.uvidim ci vobec zareaguje..ma to hneva.prisla som o krasne veci a aj o peniaze..keby mam peniaze nazvys,tak mi je to jedno,ale som slobodna mamina a potrebujem kazdy cent..ze som ja vobec pristupila na to-na vymenu.. ☹ ☹ ☹ ☹ uz nikdy viac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

beruska.zuzanka
3. máj 2011

@ani3012 ahoj, no len dotyčný ak vráti negatko, tak poruší pravidlá tejto stránky a môže byť za to postihovaný, takže satále si v práve 😉