icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

traktor
11. aug 2011

@krasnulka ja som nepisala, ze ti neverim..ja len tvrdim, ze to bude vzdy tvrdenie proti tvrdeniu..a s tym neurobis nic..takze bud sa zmiernis s negatkom /neutralom..alebo vratis peniazky.-.je to len na tebe,,lebo toto fakt nijak nedokazes 😖 ..ú jemu telka fakt nemuisi ist, ale aj môze, len zohnal lepsiu..tazko to je../je to nepodstatne ale predsa sa opytam..pises, ze foto stare 3 mesiace..skusala si tu telku predtym, ako si ju poslala, ci len pred tymi 3 mesiacmi?

dada71
11. aug 2011

@pluska ahoj,som prekvapená,že pani ti nechce vrátiť peniažky,veď si jej vysvetlila,že ti sedačka nesedí,ja tu tiež predávam a stalo sa mi tiež,že jedna mamička chcela vrátiť vecičky,lebo jej neboli dobré pre synčeka,tak mi vrátila tovar a ja som jej bez problémov vrátila peniažky,lebo v budúcnosti sa to môže aj mne stať.asi tá pani je neseriózna,tak by som jej napísala,že si si myslela,že na tejto stránke predávajú len seriózne mamičky.držím palce,skús ju ešte raz poprosiť a uvidíš,či nezmení názor.dada

ani3012
11. aug 2011

@dada71 odpisuješ na starý príspevok 😉 ten bol vložený 28.7.2010

krasnulka
11. aug 2011

@denisocka myslis???

zuzka13
11. aug 2011

Veľký pozor na adriana1712 !!! Tovar nezodpovedá skutočnosti!!!
Pozrite si môj fotoblog - to sú akože jeden deň nosené sandálky.

sorciera24
12. aug 2011

@zuzka13 dotycna ti nesmi pisat negativne hodnotenie, len preto, ze ty si jej napisala, ngatko, je to v podmienkach bazara, napis adminom.....mne sa stalo nieco podobne, pisala som aj vyssie....

luba142
12. aug 2011

@zuzka13 a ona tam mala len tu jednu fotku v inzerate? A kolko si za ne dala? Ak je to tak tak potom ano ona klame a zavadza,lebo mala tie fotky porobit ona,alebo aspon napisat vsetky chyby...takze trvaj na svojom

sorciera24
12. aug 2011

toto prislo mne, akurat, ze pani som sa pytala na vady a tvrdila, ze su v poriadku, lepaky lepia.....bohuzial....co ich pani postarka, zaspinila blatom, vynitkovala.....a pokazila spodne lepaky...? asi nie...

garonka
12. aug 2011

@sorciera24 ja vôbec nechapem ako môžu niektore maminy take niečo predavať, veď to je hodne akurat do koša 😒

zuz88
12. aug 2011

Ahojte, chcem Vás upozorniť na bublinkaaa111 kúpila som od nej tento teplomer za 20,40 eur, peniažky som jej poslala 20.7. a doteraz mi neprišiel teplomer a neodpovedá na IP. Dávajte si pozor pri nakupoch.. Napísala mi, že sa vola Lucia Soloková zo Žiliny.

sebsam
12. aug 2011

@sorciera24 jeminecku ako aj ja predavam cizmicky na zimu ale to su, tak paradne az dumem ze si ich necham, no mam doma asi 5, takze mi zbytocne stoja v skrini, no toto je nieco strasne, to uz ani vycistit ich nemohla???? kolko ste za ne dali?

sorciera24
12. aug 2011

@sebsam a to mi tvrdila, ze boli parkrat obute...no moj maly nosil celu zimu minulu cizmy, ale takto rozhodne nedopadli....co, ja som sa ich pokusala aj cistit, ked uz si pani nedala namahu, ale uz viem preco, lebo to nejde dole...proste zimne topanky mozem nosit akurat tak doma 😒 ..akoze nedala som za ne vela (5 EUR)...ale chcela som funkcne topanky, ktore mozeme nosit...taketo by som nechcela ani za euro...naco su mi...

sebsam
12. aug 2011

@sorciera24 veru pravda a smutne ozaj ako ja predavam za 8 E ale stali okolo 20 E v normalnom obchode tie co mam v bazariku, a ked ste jej pisala tak co na to napisala??????

sorciera24
12. aug 2011

@sebsam ze jej je to luto a ona spat tovar neberie...a to si este naratala postovne 1,50 a psolala to obycajne za 0,60EUR 😠 najprv, ze to je balne....90centov balne....hahaha.....a potom, ze to si aj ine mamicky tak pytaju postovne (doporucene)...ale ona to poslala obycko......pisalal, ze mi aspon to euro tento tyzden vrati...ale potom vyhovorka, ze az ked pride materska....no, blba som...ma negatka aj na MMB aj na babybazari....mala som si to kuknut skor 😒

sebsam
12. aug 2011

@sorciera24 fuuha tak ked ma negatka tak to teda skoda aj snahy, ale patri jej velke FUUUUUUUJ HAMBA.....ako sila myslela som ze nejaka jej odpoved bude taka, ja niekedy po dohode s kupujucou sa dohodnem aj tak ze ak jej tovar nahodou nebude dobry, velkostne, tak sa vratia peniazky a tovar - je to vsetko o charaktere ludi

krasnulka
Odpoveď bola odstránená
borocka
12. aug 2011

prosim vas,dnes mi pise nejaka mlada vraj 16rocna zabka,ktora sa dnes zaregistrovala a rada by u mna na dobierku kupila tricko. zatial mam s dobierkou dobre skusenosti,ale pre jej vek neviem co si mam mysliet.
nestretla sa s nou uz niektore z vas? tu je nasa debata:
danka203 - Dnes o 15:43 Nová správa Nemusiš sa bať ja ti aj poštovne zaplatim pretože ja mam 16 rokov a na učet peniaze previesť neviem pre mňa by to bolo lepšie poštou. Neboj sa ja ťa neoklamem

janka_pn
12. aug 2011

@borocka a 16 rocna moze prevadzat peniaze cez postu? nie je to az od 18? ja by som jej asi neverila, bohuzial je vela negativnych skusenosti....

luba142
12. aug 2011

@borocka hmm tak asi jej radsej never,ked ma 16 rokov,co chce od teba kupovat :-O

denisocka
12. aug 2011

@borocka neposlala by som

traktor
12. aug 2011

@borocka nie dobierku zasadne neposielam ..ludom, ktory nemaju ziadne hodnotenie..pripadne ..si pozriem, ako dlho su tu, kolky ich poznaju..ale takto by som urcite neposielala..prides o peniaze...ak nevie poslat cez ucet, nech ti posle cez postovu poukazku..ked uz..aj ked tomu moc neverim..

borocka
12. aug 2011

@janka_pn
@luba142
@denisocka
@traktor tuto skupinu som nasla asi tak pred dvomi dnami, a som si vravela ze snad sem ani pisat nebudem musiet, ze zatial naozaj som natrafila na slusnych ludi, ako predavajucich, tak kupujucich. a tu to mas, nekric hop kym si nepreskocil 😝
slubila som jej ze v pondelok poslem, ale neposlem a uvidim ci mi napise sama od seba

aduskatt
12. aug 2011

@borocka akoze nevie?......peniaze na ucet moze v bake vlozit na zaklade obcianskeho preukazu, ktory vlastni od 15 rokov veku.....takze pozor na nu

nikolca
12. aug 2011

@zuz88 ahoj ta bublinkaaa111 je uvedená na čiernej listine na mk pani s nickom marosko 08 niečo od nej kupovala,vložila jej peniaze na účet a tovar nikde

emminka
13. aug 2011

Dobry den maminky poradte mi.....Maminka si objednala detsku hrazdicku,ktoru uhradila dna 25.07....nakolko som bola mimo domu,balik som zaslala dna 30.07.....Maminka bola rozhorcena uz s toho ze som balik poslala neskoroto chapem,ale niekedy sa stane...No teraz ma obvinuje ze som balik nezaslala ,lebo do dnesneho dna ho vraj nema.....Ziada vratit peniaze...Bola som sa informovat na poste a nakolko este nepresla doba na podanie reklamacie,mam este par dni pockat.No dotycna cakat necce,chce okamzite svoje peniaze....Poslala som jej aj cislo balika a neveri...
Ako jej ja mam verit ze balik neprevzala,ked ona neveri mne ze som ho zalala....Pockali by ste Vy na rozhodnutie posty,alebo by ste poslali najprv peniaze.......Este chvala boku,som dala balik poistit....mala som takeho tusaka....Dakujem za kazdu Vasu reakciu-,skusenost
🙂

sisaha
13. aug 2011

@emminka nic nevracaj a pockat tak ako ti radi posta, az ked sa bude dat reklamovat, tak to reklamuj... dnes naozaj sa neda verit nikomu a ty nastastie mas doklad o tom, ze si to zasielala. Mozes tu balikovu sprievodku odfotit a poslat kupujucej s tym, ze tam ma cislo balika, peciatku posty a ze ty to budes riadne reklamovat. Bohuzial bude musiet pockat...

sisaha
13. aug 2011

@borocka odpis jej, ze peniaze nech prevedie jej mama a je po probleme

sisaha
13. aug 2011

@aduskatt moze vlozit peniaze na ucet, ale predavajuca potom zaplati minimalne 0,50 eur (suma sa lisi v bankach) ako poplatok za vklad v hotovosti, cize musela by svoju sumu o tento poplatok navysit a to neviem ci by ta slecna chcela...

benne
13. aug 2011

@sisaha ja môžem mesačne zdarma spraviť tuším 4 prevody, za ostatné platím, takže ani IB nie je úplne zadarmo, pokiaľ jej mama nemá lepší balík než ja, poštovým poukazom môže tiež zaplatiť a tiež je tam poplatok.. čo viem, tak 0,50 je z tých vyšších poplatkoch pri priamom vklade, viem že iné banky maju i 0,35 či 0,40. Ale zhruba ide o to, že kto by velmi chcel, spôsob by si našiel. Ja som odmietla dobieku asi 5, z toho 4 privolili na platbe iným spôsobom 🙂

sorciera24
13. aug 2011

@emminka posli jej zatial cislo balika, nech sa aj ona ide spytat na svoju postu...mozno je len na niektorych z post zapatroseny.....na poste by sa mali aspon pozriet, ci ho tam niekde nemaju, aj na tvojej, ved len pozru podla cisla a mena...to nie je tak vela, ale je to o ochote...