Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@stanislavao
@simisi
@danielllka
@annie13
@ivett1 ahojte dievcata, dakujem krasne za podporu, ste zlate 😉..... a presne ako som hovorila, este som ja ta podvodnicka, ktora ma doma taketo zodrate kolenacky, teraz sa rozhodla kupit nove a tieto poskodene odfotila a sup s nimi vydierat kupujucu! No moj manzel, keby ju dostal do ruk, tak ju asi zoderie z koze, toto je uz aj na neho silna kava a o spravani pani predavajucej ani nehovorim! Tato osoba by tu mala mat uplne zablokovany pristup....ved kolko kupujucich este takto skaredo oklame a podvedie a nakoniec z nich urobi klamarov a podvodnikov??? Som strasne sklamana z toho, co sa tu v bazari v poslednej dobe deje, u mna je takemuto nakupovaniu definitivne koniec, odteraz uz len osobny odber! Tak uz aj pisem adminovi........
@banitram1 toto iste sa stalo uz aj mne, niekedy ale staci opatovne kontaktovat predavajucu, ved mozno len pozabudla, ale jedna predavajuca mi od februara ani len neodpisala a pritom stale aktualizuje inzeraty, ale uz nemam chut sa niekomu vyprosovat o info....ved ked chce predat, tak by sa vo vlastnom zaujme mala ozvat, ked aj neskor ale predsa, no nie?
cafte baby, poradte mi plis. Kupila som na inom bazariku malej kabatik oznaceny ako perfektny stav, obleceny 2x. Kabatik prisiel..a na nom 2 skvrny akoby od zuvacky ci lepidla.. 😒 . Hned som pisala tej panej a ona sa mi velmi ospravedlnovala, ze ziadne skvrny si nevsimla (ako, mne hned udreli do oci, tak neviem) a ze ak som nespokojna, mam ho vratit na jej naklady. Kedze vynimajuc tie 2 skrvrny bol kabatik krasny, bez zmolkov, osuchanin apod. tak sme sa dohodli, ze to skusim vyprat a ked nezidu, tak ho potom poslem naspat.. Nastastie, s pouzitim Arielu Prof, skvrny zisli a kabatik je supis..teraz nastava moja dilema, ake mam dat panej hodnotko? 😕 Pozitivne ci neutral? Som naklonena k pozitku, kedze bola velmi ochotna a mila, ale zas na 2.stranu kabatik neprisel v stave ako bol opisovany...
@karamel ale tu ide o ten princip, ked predavajuca tvrdi, ze su tak ako popisala a kupujuca nieje spokojna, tak nechapem, preco tovar nevezme spat a posle €+postovne...podla vsetkeho sama vie, co predala.
@monulicka kedze by ti urcite vysla v ustrety, dala by som jej pozit.hodnotko.
@karamel ved ich aj zahodim, len by ma trhalo od zlosti keby ich mala moja mala na sebe.....ved este chuda male by nechapalo, preco sa maminka tak velmi hneva......ved to, ze toto sa mi tu uz stalo 3x-krat v kratkej dobe, inak som bola vzdy nadmieru spokojna kupujuca. Uz nemam viac nervy na taketo spory, aj ked si dam pri nakupovani obrovsky pozor, moze sa to stat opat a hocikedy. A pritom ma mrzia aj tie vyhodene peniaze, nemame ich na rozhadzovanie a vlastne takyto predavajuci doslova okradaju nase deti! Ale uz mam aj vyborne skusennosti s osobnym odberom a takyto nakup je podla mna ovela istejsi a hlavne, nemusim trpnut pri otvarani kazdeho balicka, ze ake "mile" prekvapenie v nom zase bude 🙂 .
@monulicka ja by som tiez dala pozitivne hodnotko, presne ako pisu baby. Ozaj nikdy nevies co ju mohlo v tej chvili vyrusit, ked si to nevsimla, dolezite je ze bola hned ochotna to riesit bez najmensich problemov.
@monulicka ahoj, normálne to opíš... 😉 ...s priebehom nákupu spokojná a po odstránení menšej vady aj s dodaným kabátikom...alebo niečo v tom zmysle...je to také neutrálne...ktovie, možno si to naozaj nevšimla, alebo sa to stalo až pri balení... 😉 ...ale jednala korektne...takže...aspoň, ja by som tak postupovala...(vlastne už som také niečo riešila...)
@zanika1983 jasne, ze vie, co mi predala, ved mi to sama vcera aj priznala a inak ako sa hovori" trafena hus zagaga", preco to pani predavajuca nevyriesi v tichosti a s rozumom ale naopak, tak strasne sa rozculuje a snazi sa zo mna urobit klamarku a podvodnicku? .......ako som uz predtym pisala, raz boli kolenacky v top stave, potom ich vraj uz take poskodene kupila, potom zase, ze ich takto zodralo jej dieta za dva dni pouzivania, potom zase, ze nie je mozne, aby ich dieta za ten cas takto zodralo....ale vzdy boli aj tak v TOP stave!........co nato dodat?
@monulicka urcite by ste jej nemali dat negat hodnotko. ved bola ochotna vam vratit peniaz,e preplatit naklady, tak preco? poviem pravdu, mne sa tiez raz stalo, ze som poslala bundicku kupujucej a ja som bola v tom, ze som ju odlozila cistulinku vypratu. ja som ju pred odoslanim uz nepozerala a pani nasla fliacik. taktiez som jej chcela vrati peniaze, a ona tiez ze to vyperie, vyslo to a dala mi pozit hodnotenie, alebo ziadne. ved nemusite pisat hodnotenie. mozno si naozaj tie flaky nevsimla a ked vysli. ja osobne nevidim dovod pisat negatko. nenapiste ziadne, alebo napiste pravdu, ze bola ochotna riesit problem.
No aj ja a preto uz tu asi ani nic nepaisem len ma to rozculuje.A ked sa tu mamicky obuvaju a ani naozaj nemozu tusit kto ma pravdu!!!Ale myslim ze hodnotenie ktore som su unej vsimla co jej pribudlo hovori za vsetko tovar pouziva tri mesiace a potom napise ze je spinave ??? no kde sme vsak jasne oblebene slovko spinave aj moje boli spinave a podobne................drzte sa tu veru
@badimeria to dalsie negatko ktore ma
@viera77 od zary hadam nepovazujes za smerodajne... jednak bolo napisane z trucu od dotycnej, ktora je na black liste a niekolkokrat tu prepierana a druha vec, Vierka, napis adminovi, obe ti zmaze, pretoze su pisane z pomsty + preposli kompletnu konverzaciu s badimeria a myslim, ze aj admin si urobi nazor.
to iste som urobila aj ja poslala som konverzaciu adminovi a nech on rozhodne kto ma pravdu!nakolko klame pisala ze jej nechcem vratit peniaze tuto moznost som jej ponukla odmietla vsetko tam je podla vas su vsetci nekorektny co sa tyka viera77 len ona ma pravdu boze ludia spametajte sa videli ste tovar v skutocnosti a ked tu ona posle tovar na net fotky úpo troch mesiacoch aj komentar da po troch mesiacoch od pouzivania trochu divne ne?
@badimeria naozaj divne, ja som uz len zvedava na adminove rozhodnutie...potom dajte vediet.
@zanika1983 nech uz je akekolvek myslim ze kazda si bude hovorit aj tak svoje ze ona mala pravdu je mi to jedno co si tu vstci myslite ja mam ciste svedomie a budem sa len branit to je cele naozaj kazda mamicka nemamicka co odmn kupila v zivote som sa nestretla s negativnim hodnotenim!!!vsetko vzdy podla opisu aj tentokrat..........

Já jsem se pokusila koupit na zdejším bazaru jen jednou a už se znovu pokoušet nebudu. Měla jsem zájem o kozačky, před týdnem jsem psala prodejkyni žádost, zda by mi neposlala ještě jinou fotku, na které budou vidět celé boty nebo mi alespoň změřila výšku podpatků. Žádná odpověď, tak jsem napsala znovu. A prodejkyně mě ignoruje. Kdyby alespoň napsala, že nemá zájem mi je prodat , ale prostě nekomunikuje. Nechápu, proč zde vystavuje 11 inzerátů, když nemá zájem prodávat ☹