icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

dajna11
15. aug 2011

@benne no ved to že to bolo ešte minulý týžden,asi v utorok som to posielala....a dnes písala že vraj nič nemá a aj poštárka povedala že nič nemá,že keby to bolo tak 1.triedu maju hned ráno na stole aby ju roznosili....no teraz neviem

benne
15. aug 2011

@dajna11 kupujúca sa ti mala skôr ozvať, že jej balík neprišiel.. má smolu a aj ty.. ale zavolať stále môžeš..

dajna11
15. aug 2011

@benne písala ale o 4di že neprišlo nič,že ešte počká do pondelka....a no stále nič

luba142
15. aug 2011

@dajna11 hmm a keby si skusila na tu postu tej komu si to posielala zavolat ci tam nejaku taku zasielku eviduju?

anitac
15. aug 2011

@krasnulka Ja mám účet v SLSP založený tento rok a ponúkli mi,či chcem grid kartu alebo sms(uprednostňujú sms kvôly lepšej ochrane).Sms-ky pri pohybe na účte Vám budú chodiť len vtedy ak si to nastavíte.Treba navštíviť pobočku a tam nastavia čo chcete.Príjemné bakovanie.

dajna11
15. aug 2011

@luba142 skúsim ráno zavolať.....ešte tomu dávam nádej a aj sa popýtam u nás na pošte....toto sa mi stalo prvý krát....

krasnulka
15. aug 2011

@anitac ale ja mam nastavene sms-ky ale dnes mi vobec po obratoch nechodili, to som posielala okolo dvanastej a vsetky sms-ky mi prisli az teraz pred hodinou. Takze tam mala asi nejaky problem banka, lebo mi prisli az teraz a vsetky naraz

damiankad
15. aug 2011

Baby, mám nasledovný problém...8.8.2011 som poslala maminke na účet 1,60 za nejakú vec..a dnes je 15.8. a ona ich stále nemá..ako to?? skopírovala som jej preodný príkaz..strhli mi ich z účtu prišla sms-ka ☹ Ako dalej??
Ako prídem na to, kde nastal problém ...ked ich ona stále nemá...číslo účtu sme x-razy skontrolovali...tam kde bude problém..vdaka za každú radu 😒

benne
15. aug 2011

@damiankad to je otázka na banku, nie na nás 😉

janie80
15. aug 2011

@damiankad a urcite je dobre cislo? podla zakona peniaze musia byt pripisane na ucet protistrany myslim do 2 prac.dni... ak cislo neexistuje, peniaze sa ti vratia (cca 4 dni to trva - cesta tam aj spat)

damiankad
15. aug 2011

@janie80 číselko je dobré..a to by sa mi už možno aj vrátili,ale mne nič nedošlo nazad
@benne banka mi povedala že mne z účtu odišli... ☹

benne
15. aug 2011

@damiankad tak nech ona reklamuje, že jej nedošli..

janie80
15. aug 2011

@damiankad treba sa pytat v jej banke... ze caka taku a taku platbu, z akeho cisla uctu a kedy to bolo posielane, najlepsie by bolo ofotit (alebo scan) prevodny prikaz, alebo mailove potvrdenie, ze to odislo a oni nech patraju...

damiankad
15. aug 2011

@benne máš pravdu bude najlepšie ked toto mamine navrhnem nech skúsi teraz ona...už som bola v banke 3 razy-.až mi to bolo trápne..že sa trepem pre 1,90..ale mne o tu sumu nejde...ale o to že kde su..ked jej nedosli..

luba142
15. aug 2011

@damiankad a isto jej nedosli, nemoze klamat?

sofokleska
15. aug 2011

@damiankad možno jej to aj prišlo, aj mne tak pride sms ked je platba nad 4 eura inač sms nepride....zbadam to az na vypise. Prvy krat som aj ja mala z toho chaoz,ale poslala som dotyčnej baliček aj ked som si nebola ista platbou,ale na vypise všetko bolo 🙂 aku ma banku?

sofokleska
15. aug 2011

@damiankad pošli ju do banky,určite to tam budu mať alebo nech čaka na vypis

emminka
16. aug 2011

@sisaha babulky tak som si to s nasou veducou posty vytelefonovala a ich veduca posty nam povedla,ze balik je tam uz dost dlho a ze si ho dotycna nebola prevziat....Vraj jej posle este jednu oznamenku a ak si ho do 19.08 neprevezme ,vrati sa mi spet.....Mam sz toho taky pocit,ze pani chcela aby som jej zaslala peniaze a ona by si sla balik vybrat neskor a mala by aj tovar aj svoje peniaze....Lebo inac neviem o co jej slo....A chapala by som ju,ale preco necakala na vyjdrenie posty,ked si to pozistujem,ale dala mi hned hodnotenie????Vyplyva mi z toho ,ze ma jednoducho chcela oklamat......Uz to tu ide dole vodou(ale nie len tu),inzerentky si k inzeratom napisu,ako nove a tovar pride v ubohom stave.....Vazne ved si tu mame pomahat a ponukat veci za cenu ako su hodne a nie okradat sa navzajom....

sorciera24
16. aug 2011

@emminka tak vidis, ze balik je na poste....pekne jej to napis a nech ti to vysvetli, vyzera to tak...ale zas mne sa parkrat stalo, ze postarka (hlavne teraz ked chodia brigadnici) proste zabudla, alebo ejdnoducho stratila oznamenie o doruceni.....takze aj to sa mohlo stat....pekne si to s pani vydiskutuj....

aduskatt
16. aug 2011

co si myslite o tomto?.je to neregistrovany clovek a ma ine meno v maily a ine na ake si zelala poslat balicek. Pise mi toto...
...ja mam problem s uctom a to je problem rada by som vam to poslala na ucet..ale mne sa to neda...na dobierkuuu vela veci mi tak chodi mne to postarka vzdy donesie domovv cize jej to musimm vzdy zaplatit ak sa bojitee o to

brisilda
16. aug 2011

dievcata na MK je jedna pani ktora zavadza a klame !!!! o 2 dni sem hodim link no davajte si pozor ked nieco kupujete !!! posiela na dobierku ale stav ponukaneho tovaru sa nezhoduje s tym ako ho ona popisuje !!!

sorciera24
16. aug 2011

@brisilda takch pani je tu viacej 😉 takye daj potom vediet meno alebo nick.... 😉

denisocka
16. aug 2011

neviem či som to tu davala,ale odporučam neregistrovanu - obchod bez problemov ! platba vopred

mkurnatova@gmail.com - Maria Gonova, Vrutky

sisaha
16. aug 2011

@aduskatt asi ma exekutorom zablokovany ucet, ale ak chce posielat dobierku, tak by som to neposielala...to je riziko pri takych osobach

sisaha
16. aug 2011

@emminka no vidis.., takze jej len pekne napis, ze balik jej lezi na poste, nech sa uraci dostavit... 😠

aduskatt
16. aug 2011

@sisaha ved prave...ale ved moze vlozit v hotovosti........vyhybala sa...a vraj.....ze uz ma 30 siat a v pohode...a to jej je na co?.......mne sa to nezda.este aspon keby bola registrovana, ale nie je, takze ziadne hodnotenia, nic.....

damiankad
16. aug 2011

@luba142 ahoj to neviem..nechcem nikomu krivdiť..maminka tu má foto a aj pozitívne hodnotenia... 😒

damiankad
16. aug 2011

@sofokleska navrhla som jej to čakám čo povie...ved sa nemohli len tak stratiť?? o tú sumu nejde..ide len o to že nechcem nikomu krivdiť a nechcem zase ani ja vypadať ako klamár.. 😒

sofokleska
16. aug 2011

@damiankad daj potom vedieť ako to dopadlo 🙂

damiankad
16. aug 2011

@sofokleska
@luba142 kočky, držte palce aby dobre..ešte som nemala zlú skúsenosť (klop-klop) ☹