Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Baby, mám nasledovný problém...8.8.2011 som poslala maminke na účet 1,60 za nejakú vec..a dnes je 15.8. a ona ich stále nemá..ako to?? skopírovala som jej preodný príkaz..strhli mi ich z účtu prišla sms-ka ☹ Ako dalej??
Ako prídem na to, kde nastal problém ...ked ich ona stále nemá...číslo účtu sme x-razy skontrolovali...tam kde bude problém..vdaka za každú radu 😒
@damiankad možno jej to aj prišlo, aj mne tak pride sms ked je platba nad 4 eura inač sms nepride....zbadam to az na vypise. Prvy krat som aj ja mala z toho chaoz,ale poslala som dotyčnej baliček aj ked som si nebola ista platbou,ale na vypise všetko bolo 🙂 aku ma banku?
@damiankad pošli ju do banky,určite to tam budu mať alebo nech čaka na vypis
@sisaha babulky tak som si to s nasou veducou posty vytelefonovala a ich veduca posty nam povedla,ze balik je tam uz dost dlho a ze si ho dotycna nebola prevziat....Vraj jej posle este jednu oznamenku a ak si ho do 19.08 neprevezme ,vrati sa mi spet.....Mam sz toho taky pocit,ze pani chcela aby som jej zaslala peniaze a ona by si sla balik vybrat neskor a mala by aj tovar aj svoje peniaze....Lebo inac neviem o co jej slo....A chapala by som ju,ale preco necakala na vyjdrenie posty,ked si to pozistujem,ale dala mi hned hodnotenie????Vyplyva mi z toho ,ze ma jednoducho chcela oklamat......Uz to tu ide dole vodou(ale nie len tu),inzerentky si k inzeratom napisu,ako nove a tovar pride v ubohom stave.....Vazne ved si tu mame pomahat a ponukat veci za cenu ako su hodne a nie okradat sa navzajom....
@emminka tak vidis, ze balik je na poste....pekne jej to napis a nech ti to vysvetli, vyzera to tak...ale zas mne sa parkrat stalo, ze postarka (hlavne teraz ked chodia brigadnici) proste zabudla, alebo ejdnoducho stratila oznamenie o doruceni.....takze aj to sa mohlo stat....pekne si to s pani vydiskutuj....
co si myslite o tomto?.je to neregistrovany clovek a ma ine meno v maily a ine na ake si zelala poslat balicek. Pise mi toto...
...ja mam problem s uctom a to je problem rada by som vam to poslala na ucet..ale mne sa to neda...na dobierkuuu vela veci mi tak chodi mne to postarka vzdy donesie domovv cize jej to musimm vzdy zaplatit ak sa bojitee o to
dievcata na MK je jedna pani ktora zavadza a klame !!!! o 2 dni sem hodim link no davajte si pozor ked nieco kupujete !!! posiela na dobierku ale stav ponukaneho tovaru sa nezhoduje s tym ako ho ona popisuje !!!
@brisilda takch pani je tu viacej 😉 takye daj potom vediet meno alebo nick.... 😉
@sofokleska navrhla som jej to čakám čo povie...ved sa nemohli len tak stratiť?? o tú sumu nejde..ide len o to že nechcem nikomu krivdiť a nechcem zase ani ja vypadať ako klamár.. 😒
@damiankad daj potom vedieť ako to dopadlo 🙂
@sofokleska
@luba142 kočky, držte palce aby dobre..ešte som nemala zlú skúsenosť (klop-klop) ☹

@benne no ved to že to bolo ešte minulý týžden,asi v utorok som to posielala....a dnes písala že vraj nič nemá a aj poštárka povedala že nič nemá,že keby to bolo tak 1.triedu maju hned ráno na stole aby ju roznosili....no teraz neviem