Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@dominika1988 no ved to niektori ludia su hrozni normalne ze nechapem co by si mali pomahat tak si tu robia zle niektori
@misicka2207 bohuzial, su aj take povahy 😒 ale ta tvoja kupujuca, tie jej dristy nemaju chybu 😀 asi jej nedochadza, ze tu bude iba na smiech
dobrý den prosím vás aký je postup ak by som chcela oslať na dobierku. a je tam rozdiel v poštovnom
@nanulik sadzba na dobierku je 85 centov, sadzba na poštovné podľa váhy a typu zásielky 😉 takže ak je to ľahké do 500gr, tak 1,20 poštovné, plus 85 centov dobierka je 2,05 😀
@martinka17 dobre a kedy mi prídu tie peniaze od kupujúcej? a to mi príde na účet alebo poštou domov? a musím nejaké špeciálne papiere k tomu vypisovať? myslím ako napr. špeci podací lístok či také dačo
@nanulik Peniaze od kupujucej Ti pridu, ked si ona preberie dobierku. Musis vypisat podaci listok + poukazku. Peniaze Ti pridu formou poukazky, ktoru si vyberies potom na poste. 😉
@littledevil @stvura @martinka17 😲 😲 😲 ved to je strašne roboty 😲 no nič tak na dobierku nepošlem, ved mám z toho hlavu ako balon
ale aj tak dakujem 🙂
@nanulik je to jednoduché, ja dobierku posielam bežne, ale sprav tak, aby si ty bola v pohode 😀
@roo tiez nechapem o com hovoris, vzdy si nechavam dobierky posielat na ucet, ziadnu dohodu s postou som nikdy neriesila.
@stvura
@gabika7706
FAkt? Tak potom pardon za nespravnu informaciu!! 😅 😅 😅
Ja som posielala raz na dobierku s peniazmi na ucet, uz je to par rokov dozadu, ale zas nie viac ako 5(?) A prisiel mi potom zo Slov. posty list, ze mam najprv cosi podpisat a az potom mi akoze zriadia akesi povolenie, aj cislo mi pridelili 😅 . Az potom som sa penazi dockala. Tak asi sa to odvtedy zmenilo (chvalabohu)
Este raz sa ospravedlnujem.
@roo ja si stale nechavam posielat na ucet a je to bez problemov. na nicom sa netreba s postou dohadovat
no neverila som, ze sem budem pisat ale musim napisat moju negativnu skusenost. Pacil sa mi jeden kabat kenvelo, tak som kontaktovala kocku o miery, napisala mi a miery vyhovovali, este mi ho aj par dni podrzala . Pytala som sa jej ci je bez vad napisala ze ano bez vad malo noseny. Ked mi prisiel bola som mierne zaskocena kabat ok, ale na rukavoch male dierky od vysuchania...tak som ju o tom informovala ze co je vo veci a ona, ze je jej luto ze sa mi nepaci. ale o to vobec nejde, mne sa paci ale v opise nebola o tom ani zmienka. a este mi napisala, ze cena zodpoveda tovaru a mam ist nakupovat do top obchodov, ked sa mi nepaci!!! Tak to ma uz fakt vytocilo. Kabat mozno cene zodpoveda, ale popisu NIE!!! A este mi napisala, ze dierky tam bol uz od vyroby a potom napisala, ze o ziadnych nevie....no tak vyberte si. Chcela som naspat peniaze a vratit kabat, ale dohodnut sa s nou absolutne neda a este je aj aroganta...napisala ze uz tu obchoduje 4 roky, ale datum registracie ma jul 2011!!! Tak som jej napisala,ze jej kabat poslem a ze je na jej svedomi ci mi vrati peniaze, mna 10 € nazabije, ale ide o princip, ja mam kazdu vec v bazariku detailne popisanu a ona nie. Nakoniec som jej kabat neposlala, predam ho ale aj s detailnymi fotkami a popisom. Takze asi tolko moja skusenot...doteraz som mala same pozitivne, myslela si tu pomahame a nie zavadzame...ale to je o ludoch, verim, ze tych poctivych nas je tu viac...a jej nick lelek1....
neodporucam "monky83". od 18.8. sme denne riesili kupu golfoveho kocara, uz mi napisala, ze ho berie, poslala mi nejake cislo na mobil, ale adresu nie a ked som jej napisala, ze chcem adresu, tak mi napisala, ze ho nechce. a to chcela poslat kurierom na dobierku.
Poradíte mi?Posielala som školskú tašku ako balík prvou triedou,ale na poistenie som zabudla.pani balík dostala,ale juedna z princeznien má prasklinu na tvári.Som si istá,že to tam nebolo.Pani mi odfotila ešte "vraj" nejaké prasklinky,ale tie pri najlepšej vôli na fotke neviem identifikovať.tašku som jej predala za 10EUR,pôvodná cena bola asi 60.Som si istá,že taška išla v nepoškodenom stave.
Na pošte asi nepochodím,však?
Ak vrátim sumu,príde mi poškodená taška.Asi tú sumu oželiem,nechce sa mi dohadovať.Ale som fakt znechutená.Asi budem už len nakupovať,a prestanem s balíčkami behať na poštu.
Babulky, potrebovala by som poradit a neviem na aku temu sa mam obratit, tak to skusim tu. Ide o to, ze som kupila tovar od jednej mamicky, zaplatila, ta vsak nereaguje a ani sa len neunavuje sa prihlasit. Uz je pozastavena na mmb kvoli dlhu a podla administratora je na nu viacej staznosti za nedodany tovar. Aj ked ide o sumu 10 eur, co nie je sice velka suma,ale predsa za to mozem detom kupit nieco, no nie? Tak som sa rozhodla konat. Mam len jej cislo uctu a meno. Ako zistim adresu? Mam sa obratit na policiu? A musim v mieste bydliska alebo mozem niekde inde?-lebo nasa dedina patri pod policiu v takej dedinke, kde mi ide spoj len 2 krat za den a to by som premarnila cely den a este k tomu by som to mala aj s prestupom-autobusovým. A co vsetko potrebujem? Dakujem za pomoc
@krasnulka myslim že len do určitej sumy možeš podať trestne oznamenie,myslim že okolo 50 eur,alebo potom sa spoj z ludmi kt tiež oklamala a možte podať hromadne trestne oznamenie...možno na nu budem mať aj niekto kontakt.Držim palce
@sofokleska nemyslim priamo trestne oznamenie, ale priestupok-to mozem...ved predsa musim nejako dostat svoje peniaze, nie?

@misicka2207 to je ale tapa 😀 😀 😀 vidno, ze uz by potrebovala silnejsie dioptrie, ta podprda je krasna, nic si z nej nerob, mne raz tiez poslala jedna saty naspat na dobierku bez toho, aby sme sa dohodli a ked som si ju odmietla prebrat, tak sa mi vyhrazala trestnym oznamenim - vraj jej nesadli a co je to moj problem? ja som tam rozmery mala, ludia su vselijaki, kasli na nu