Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@damiankad dakujem za tvoj prispevok, snad pomoze-mne teda pomohol v tom, aby som sa ujistila, ze tatiana611 je neseriozna a este k tomu velka klamarka. Ak mozes, prosim nasmeruj tvoj prispevok aj adminom-vsetkým a snad mi uz konecne zmazu hodnotenie a pochopia, co je tatiana611 vlastne zac.
ak mozem nieco povedat netrap sa s tym ved to mas iba jedno hodnotenie zo 113 ale viem ze to mrzi.ja som mala tiez podobny problem a radsej som to neriesila lebo bi som s toho zosalela a to bola suma 70€.
@diamant12101 vies,ak by som to negativne mala pravom, nepoviem pol slova, kyvnem nad tým rukou a idem dalej.Ale nemam rada ked som krivo obvinená z niecoho a este k tomu nepravom ohodnotena. Keby bola normalna, tak mi do hodnotenia napise "ospravedlnujem sa za dlhé doriesenie obchodiku" alebo nieco podobne,ale nie ze ma neodporuca a ze som prevzala jej balik.Ved toto ma na tom najviac stve. Aj ja jej mozem napisat do honotenia, ze balik mi neposlala. Ale nemozem, lebo neviem-nemam dokaz ze ho neposlala a tak isto ani ona nemoze napisat o mne, ze som nieco prevzala. Boze, ved som uz nakupovala za 15 eur a bola som len sklamana ze bol poslany obycajne a nie doporucene ako som si zaplatila. Ale nastastie prisiel.Ale nenapisala som predavajucej, ze balik nemam. Ved to kde by sme prisli takto?
no to verim ja dost na narvi aj s toho ked poslem peniazky na ucet a trpno ocavam balicek ci vobec pride lebo sa mi to stalo a ni som nedostala a este mi muz nadal ze som si to mala poslat na dobierku.ja som bola oklamana kupovala som kocik a prisiel mi tak maly ako pre babiku a pritom tam boli miery normalne a ked to muz zmeral ja som myslela ze jej tak vynadam a teraz mi trci doma.musela som kupit druhy
dufam ze ti to dobre dopadne a zmazu to hodnotenie a ty sama si to nemozes? 🙂
@diamant12101 nemozem 🙂 to sa neda. Ja mozem zmazat len tomu, komu ho sama dam, ale ak by sa dali hodnotenia mazat samej sebe, tak myslim, ze by tu ani nemuseli byt, lebo kazda s negativom by si ho zmazala a bolo by 🙂
@diamant12101 tak ja na dobierku kupujem malicko, teda skoro vobec,lebo sa postovne zbytocne predrazuje. Viem ze peniaze sa daju vymahat ak ti balik nepride, ale ked ti namiesto velkeho kocika posle malý kocik tak by ma asi slak trafil. Take nieco sa mi sice nestalo a dufam ze ani nestane.
@pajinka23 no nehnevajte sa, ale to, čo tu píšete sú poriadné klamstvá.Vy mne hovoríte,že som klamárka?O tej bunde som vám napísala pravdu,chceli ste bundu z nápisom na chrbte,ja som vám napísala,že nápis tam neni.Napísala som vám aj to,že bunda asi neni originál.Napísali ste mi,že si to ešte rozmyslíte.Potom ste sa mi znovu ozvali,že ju beriete,ale aby som vám ju podržala 2 týždne,pokial vám príde materská.Bunda bola nosená mnou asi 3 krát.Bola ako nová,tak tu nepíšte nezmysli,že nebola v 100% stave.Pási boli zlaté,ale skorej bledšie ako tmavšie.Napísali ste mi,že pási sú krémovo-zlaté a tu píšete,že boli krémovo-ružové.Keď vám jedna pani napísala aby ste mi ju vrátili,odpísala ste jej,že ja ju naspäť nezoberiem.Vy ste sa ma na to ani neopýtala,či mi ju môžete poslať späť.Určite by sa to vyriešilo,keby sa ma na to opýtate.Vám prekážala tá farba,nič iné.Tu píšete,že nebola pravá,že vám rozmerovo nesedela,mne ste nič také nenapísala.Klamete vy a nie ja.Zlatá farba má viac odtieňov,môže byť bledá aj tmavá.Ja som sa vám aj ospravedlnila,tak tu nepíšte,že sa zo mňa vyklul čert.Máte dosť hodnotení,ja ich mám ovela menej,ale to vás neoprávňuje takto si vymýšlať.A ešte:viem o minimálne dvoch mamičkách,ktoré su neni tiež s vami spokojné!
@vladi24 nenapisala som nic zle,len pravdu o farbe,a to ze mi nesadla velkost som vam uz nepisala,lebo to vobec nemalo vyznam vas o niecom presviecat☹ked pisem opis snazim sa napisat presne..par krat som sa Vas pytala ze ci je naozaj zlatocierna,lebo podla foto co ste mala to tak aj vypadalo,no opak bol pravdou,ked som sa vam to snazila vysvetlit tak ste reagovala ustipacne a povysenecky☹preto som Vam zmazala aj hodnotenie,ktore som vam napisala este predtym ako mi mikina prisla..dalej som to uz nerozmazavala☹Myslim si ze tie pozitivne hodnotenia ktore mam svetcia o tom ze su maminky s mojimi vecami spokojne,tu vobec nieje podstatne to ci ma niekto 100hodnoteni a iny len 5,ale o tom ako sa clovek zachova v pripade omylu....uznavam mikinu ste mi rezervovala dva tyzdne co som bola rada a na mikinku som sa naozaj velmi tesila,lenze to som netusila ze je taka aka je....uz som tu na MK mala ras nezhodu z jednou predavajucou,lebo mi zle pomerala saty,ale ta mi hnet ochotne napisala,ze vec vyriesime co najskor,vratila mi peniaze,pricom sme sa dohodli ze postovne mi vracat nemusi,,ale to bola vijimka.....a ak vyviete o nejakych maminkach,ktore su somnou nespokojne tak mi napiste ich mena ja si rada veci vyjasnim aj s nimi...pekny den
@misicka2207 ahoj moja🙂to tebe nejaka robi zle meno??ved si fak super predavajuca🙂
baby viete co ma tu fakt hneva???ze aj ked ste vy ta co je poskodena,da vam aj ta druha strana ,ktora vam poslala zlu vec negativne hodnotko,takto by to nemalo teda fungovat☹tu uz to zacina byt fakt oko za oko a zub za zub...
@pajinka23 ale to mas porusovanie pravidiel bazaru, ked ty das negativne hodnotko, nesmie ti dat druha strana ako reakciu nan naschval negatko.....precitaj si v pravidlach, mozes poziadat admina o zrusenie negatka, ak ti to da druha strana len preto, ze si jej dala aj ty....
@sorciera24 ja som si zatial vzdy vsetko vydiskutovala,takze mam zatial len jedno negativne hodnotenie a aj to som dostala nepravom lebo tej pani som posielala malo pouzivanu perinku+nove bodinko ako darcek,a ona asi cakala novu zlatom vysivanu perinku tak mi napisala neg hodnotko☹ale dakujem velmi pekne za infosku o tom som vobec nevedela🙂DAKUJEM
@diamant12101 tiez som bola na tom podobne a nic som nevyriesila....:(
ahojte kočky..
da sa dať hodnotko osobe ktora nema žiadne inzeraty ale je tu aktivna???ak ano ako?vdaka 😵
@pajinka23 prečítajte si to,čo sme si písali ohladom tej bundy ešte raz.Nikdy som nereagovala uštipačne ani povýšenecky.V inzeráte som mala napísané,že bunda je čierna zo zlatými pásmi a že lepšie sa mi to nedalo odfotiť.Vy ste sa ma ani raz neopýtala,opakujem, ani raz, či je bunda čiernozlatá.Pýtala ste sa, či je mikina lesklá a či to neni krčivý alebo žmolkujúci material.Vždy som jednala slušne a už som to tu napísala,som sa aj ospravedlnila.Čo sa týka mamičiek,tie mená vám písať nebudem,oni keď budú chcieť,tak sa vám same ozvú.
Dobrý den maminky, chci se Vás zeptat, jestli se Vám nestává, že Vám nějaká maminka napíše, že má zájem a pak už se neozve? Už se mi to stává nějak často a jak to řešíte ( negativní hodnocení, atd.)?
@denisocka no tak to vobec nieje zly napat🙂)nech to cele skopiruje🙂)no ale ani to by to asi neobislo,lebo do skopirovaneho si este moze dopisat alebo zmenit,co bude chciet☹ja mam svedomie ciste!!!!!neklamem a keby som takto klamala ako tato dotycna tak odomna asi nebude uz nikto nakupovat,len ma to dost mrzi...nedala som jej ani negativne hodnotko a ani nic☹ked si nieco kupujem za nemaly peniaz mam predsa pravo nato aby to bolo take ako to ma byt!!!teda podla opisu predavajucej...
@unka7 stavalo s ami to často,hlavne pri kočiku . ja to už neriešim,mrzi ma to ale. napriek tomu som si upravila podmienky predaja s tým,že ked prejavy važny zaujem a vykašle sa nato,davam negatko.
mala som ale jednu zlu skusenost,ktora mi za negatko stala, ale nakoniec som ho vymazala-ale nebolo to negatko,iba som napísala,že X dni drzim tovar a nakoniec ked to je zabalene tak po X upozorneni tie nohavice pani nechcela. . pani ma nakoniec zato obvinila a npísala že som nejaka ta svina ,tak zato som jej negatko nakoniec dala s citaciou,čo napísala .tak napisala aj ona mne,ale jej admini vymazali. potom ma otravovala asi XX dní,že kedy jej ho koneečne zmazem. no,zmaala som po par dnoch,lebo mi už liezla v IP na nervy ,hadam sa poučila že takto nadavat do svin neviem akých je kus drzost
@vladi24
a zase klamete ja som sa vas medzi prvymi otazkami pytala na farbu☹ja vas uz naozaj nejdem ani riesit,,,mikinu som darovala kamoske,nedala som vam ani negativne hodnotenie,keby som bola zakerna tak Vam ho napisem☹ale ak budete stale domna vyrivat tak Vam ho napisem a dam vediet aj adminovi,lebo mi tu robite zle meno,ja som ako kupujuca nepochybila v nicom,a to ze ste mi rezervovala to hadam nieje porusenie pravidiel☹ale vzajomna dohoda,peniaze za mikinu som Vam poslala presne ako sme sa dohodli,takisto aj adresu a info o poslani penazi a aj info ked mi mikina prisla🙂takze naozaj nemozete omne tvrdit ze som zla kupujuca a to ze som nebola s tou mikinou spokojna za tym si stojim..nebola zlatocierna a ak bude treba pojdem ju este ku kamoske nafotit!!!aby sme mali uz konecne medzi sebou jasno!!!

@krasnulka ahoj, takže ohladom tatiany...u mňa si dávnejšie zajednala bundu, sľubovala že zaplatí, a ked som jej po mesiaci písala či ju chce ani obraz ani zvuk..potom sa mi ozvala, že zaplatí z mužovho účtu, ked týždeň peniaze nechodili zase som jej napísala...ale už sa neozvala...kvôli nej som prišla o serióznych záujemcov 😒
Dúfam že sa tvoj problém s adminkou čím skôr porieši a budú veriť konečne serióznym ľudom!! 😠