icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

zuzkahraskovie
26. jún 2012

@zani2877 anglictine nie, ale teraz nemam cas ,,neskor ti to poslem na IP...pa

stanislavao
27. jún 2012

Ja mam v poslednom case pocit, ze ludia - zeny reaguju na inzeraty len preto, aby mohli niekomu nieco napisat. moje podmienky predaja zacinaju "NEVYMIENAM !!!" a stale mi chodia ponuky na vymenu. ja nosim velkost M a mam vymenit nieco za nieco od zeny, ktora nosi S. syn nosi 98 a ona predava po 86. a to chce odo mna nove tricko nike. boze baby, spamatajte sa. alebo tolko mam reakcii na inzeraty "je toto aktualne?" no asi ked to mam v inzerate, tak je to aktualne. ved ked to neni aktualne, tak to tam neni, alebo co mam rezervovane, mam to v popise uvedene. a na darujem dostanem spravu "cem toto" {slovencina nasa krasna, kam si nam usla} a nikdy viac sa neozve. to fakt im ide len o to, aby niekam nieco napisali.

majka826
27. jún 2012

@stanislavao presne tak otazka typu je toto aktualne ma ničí 😝 🙄

stanislavao
27. jún 2012

@majka826 ale ved ked jej napisem, ze ano, keby aspon dalej reagovala, ale tie osoby su chore podla mna. maju asi deficit komunikacie, tak takto si to vynahradzaju, alebo ja uz neviem, co si mam o tom mysliet. ved to je chore, cely svet je chory asi uz.

fukylove
27. jún 2012

@lenocka84 - a posielala ti to doporucene ci obycajne? nejako som nezaregistrovala skor.... lebo ak doporucene, zasielka sa da vyreklamovat a az na zaklade reklamacie by som riesila vratenie/nevratenie penazi...
ak obycajne a ty si ziadala obycajne, tak tam bohuzial nie je o com si myslim... lebo si brala na seba zodpovednost za stratu..

fukylove
27. jún 2012

@stanislavao chapem, chapem.... len - k tomu bodu c. 2 😀 otazka "je to aktualne" - na to by som sa nerozculovala,nie raz sa mi stalo, ze som mala zaujem, ziadala podklady k platbe a mamicka mi napisala (v tom lepsom pripade), ze predala na inom bazari, zabudla zmazat.. alebo nenapisala vobec a o den - dva vymazala 😉

stanislavao
27. jún 2012

@fukylove no tak to s neodpovedanim sa mi stava tiez. mam o nieco zaujem, reagujem, nieco sa oytam, napr rozmery, stav a pod. a ziadnu odpoved nedostanem. a pritom to stale aktualizuje, stale to nieje predane. toto tiez nepochopim. a su take, co pred po rokom, alebo rokom som sa pytala na danu vec a neodpisala mi predavajuca. no nech si to strci. blbe.

fukylove
27. jún 2012

@stanislavao ja taketo drobnosti neriesim 😀 neozve sa - problem predavajucej, najdem inde... 😉

lenocka84
27. jún 2012

@fukylove nie doporucene, aj som zato platila, a tera pre istotu ani nereaguje a vcera aktualizovala inzeraty!
len z toho jej pisania mi to prislo ako keby vedela ze to nepride, ze to neposlala. lebo v piatok boli 4dni od odoslania, a ze d pondelka urcite pride.
ale mam narok dat jej zle hodnotenie? pripadne ju nahodit sem ci bude reagovat?

miskovamama
27. jún 2012

babenky davala uz niektora z vas tresne oznamenie na predavajucu?

brisilda
27. jún 2012

@miskovamama aka skoda ti vznikla? pokial mala tak ti tresne oznamenie nepomoze a poliacia s tym nic nebude robit takze ti to zrejme nepomoze 😒

lala91
27. jún 2012

Dvte mi napisat par riadkv
Predaa sm puzivany hrirevac fias zn Avent nvy stoii cca 100 euro. moj mal necele 3 roky tak cena bola 35 euro plus postovne a balne 5 euro. nie mojou vynou jej tovar prisiel poskodeny tak som navrhla vratenie tovaru spet a obratom posem peniaze jej spet ae na sa stale len vyhraza adokonca si prizvala tu kamaratky na pomoc a vsetky to iste len vyhrazky !!!!!Ako sa mam ja tu branit, ved to trva uz 2 dni ved uz mohla mat peniazky v ruke keby rozmyslala racionalne.

miskovamama
27. jún 2012

@brisilda no mne osobne 10 eur ale sme viacere oklamane

jaenka
27. jún 2012

Ja mam velmi zlu skusenost s predavajucou mamickou" wild_child" , ktora mi uz vyse troch tyzdnov posiela tovar a dokonca ani neodpoveda na spravy .Naposledy mi napisala, ze ma vazne rodinne problemy a ze mi tovar posle.Najhorsie na tom je, ze ja som za tovar uz zaplatila. 😠

aduskatt
27. jún 2012

23.04.2012
15:34 Zásielka doručená adresátovi toto mam zo stranky posty...........myslim, ze to je dost dlha doba na top, aby mi dosli peniaze za zle opisany tovar naspat, ze?

garonka
27. jún 2012

@lala91 to si už vyriešte s kupujucou, ona Vám pošle tovar, ktorý jej došiel poškodeny a vy jej vratite peniažky. Ale ma dojalo to poštovné že 5 € 😕 😕 😕 neprehnala ste to už veľmi?

brisilda
27. jún 2012

@garonka postovne 5 € neni vela zalezi podla toho ako to posielala a aku vahu mala zasielka ja som posielala raz balik do 10 kg a platila som 4,50 € davala som zasielku aj poistovat a oznacit ako krehke a cena sa vysplhala hore

garonka
27. jún 2012

@brisilda no je to aj tak dosť, lebo kupujuca tu predavajucu včera riešila vo svojom fotoblogu, a lala91 zaplatila na pošte za balik 2,20 € a ohrievač fľaše nieje ťažky ah jaj no hadam si to vyriešia.

brisilda
27. jún 2012

@garonka jaaaj aha tak to uz je nieco ine .....no pokial kupujuci suhlasi s cenou postovneho a balneho tak no coment .......ale lala pise, ze bola ochotna vziat tovar a vratit jej korunky tak neviem o co kupujucej ide a kde je pravda ....................... ja osobne davam take veci na poste poistovat a oznacovat ako krehke kedze uz sa vela krat stalo, ze tovar poskodili pri preprave 😔

trnka77
27. jún 2012

@lala91 kupujúca písala,že prišiel špinavý.... 😖

lala91
27. jún 2012

@trnka77 mozne to je ved celi tyzden prsievalo ako zkrhly takze tasko povedat, napisat sa da vselico, ludia hanluju aj za 1 cent, kupuca zabudla za postovne plus balne a poistenie balicka stalo cca 5 euro a da sato reklamovat aj na poste balicek bol poiteny

misicka2207
27. jún 2012

pozor na kupujucu LENKA GAJOVA MEDZILABORCE KOMENSKEHO 672-27 06801 strasne chcela mikinu balik neprebrala vratil sa mi a prisla som o 5€

mycats
27. jún 2012

@lala91
@trnka77
ani slovo co pise nie je pravda. to nebola oprsana spina, to su capky z spinavych ruk, pach cigariet a stuchliny!!!

mycats
27. jún 2012

@lala91 moja, mam novy za 77eur, kde je za 100e???

mycats
27. jún 2012

@lala91 sa uvedom a napis tu co mi vypisujes do IP!!!

mycats
27. jún 2012

@lala91 ak si taka fer, tak vrat peniaze prva!!! ako ja mam verit niekomu, kto mi odpise, ze nie je e-shop!!! a poslal to co poslal!!! sa tu netvar, ze ja som ti ublizila, ked ja mam doma hnus za 40e!!!

mycats
27. jún 2012

@lala91 ked si taka super, tak mal prist cisty a bez zapachu!!!

heeedka
27. jún 2012

@mycats ...a prečo máš od lala91 tie skopírované hodnotenia, ktoré si (asi) dala Ty jej???

mycats
27. jún 2012

@heeedka to sa treba spytat jej, ja neviem!!