icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

nice202
7. sep 2011

@ani3012 ja som bola presvedcena, ze sa to neda a pozri, prekvapko. aj ja take chcem 😀

kvojtanikova
7. sep 2011

@mata262 ja mam SLSP a da sa mi tak poslat peniaze, tiez som to donedavna tak robila pri nakupoch cez MK. Myslim ze uvedena mamicka hovori pravdu, skus si skontrolovat cislo uctu.

tinuskaha
7. sep 2011

no ja ed som este nemala IB tak som bezne posielala peniazky za tovar cez bankomat 😉

mata262
7. sep 2011

@kvojtanikova c.u. mam spravne ,to si davam kopirovat a aj som ho kontrolovala 😉 ,len som nevedela ,ze ci sa da platit cez bankomat.uz som jej napisala.mozno uz nema zaujem 😕

mata262
7. sep 2011

baby dakujem za odpovede... 😉 🙂 🙂

benne
7. sep 2011

@mata262 peniaze cez bankomat sa daju posielať.. mne to vo výpise píše ako platba cez ATM 😉

krasnulka
7. sep 2011

Trochu od veci,ale potrebujem vediet odpoved na otazku, na ktoru nepoznam odpoved. Posielala som balicek-list vaha bola 318 g. Kupujucej vsak prisiel list vahy 120 g-samozrejme vykradnuty. Evidije sa na poste s podacim cislom aj vaha balicka?

nikolka4
7. sep 2011

@mata262 ano daju so sporiteľ. určite

denisocka
8. sep 2011

chcela by som odporučit anjel336@azet.sk - Ema333 (neregistrovaná/ý - platba aj všetko bez problemov

lenadka
8. sep 2011

@krasnulka ta vaha byva uvedena na podacom listku a niekedy ju pisu aj na balicek, prave 😉

denisocka
8. sep 2011

odporučam dalšiu super rýchlu a prijemnu maminu - GABIKA - slnecnica.kiara@gmail.com - kiara (neregistrovaná/ý)

denisocka
8. sep 2011

@krasnulka po novom už podacie listky vypisuje pocitac a je tam aj vaha. doteraz sa to robilo ručne a pisat sa to nemuselo ,pozri na listok ty

henulienka
8. sep 2011

@mata262 mne sa niečo podobné stalo včera a predvčerom, zadávala som cez IB VUB platbu jednej mamičke do SLSP a nechcelo mi to zobrať, dva dni som sa s tým trápilo, stále že zlé číslo účtu, už som si to aj u nej overila, číslo som dávala dobré. A potom asi na 20-ty pokus to zrazu išlo.
Tak ma to mrzelo, aby si nemyslela, že špekulujem alebo čo.... Takže niekedy tým bankám a bankomatom fakt šibe 😖

mata262
8. sep 2011

@henulienka ja si cislo uctu kopirujem ,tak to je v poriadku,tiez sa na maminu nehnevam,stava sa

henulienka
8. sep 2011

@mata262 aj ja kopírujem, práve preto som bola nešťastná, že to nejde 😵

ani3012
8. sep 2011

@mata262 @henulienka aj ja kopírujem,len čo keď niekedy ho maminky píšu s medzerami 🙄

henulienka
8. sep 2011

@ani3012 nooo presne aj táto mamina ho napísala s medzerami, tak som ho skopírovala tak a potom v IB som medzery vymazala, a keď si to už konečne IB rozmyslel, že ma prestane naťahovať, tak to zobral bez problémov

krasnulka
8. sep 2011

@denisocka len ide o to, ze ja nemam podaci listok,ale podaci harok, lebo som posielala viacej balickov. Neviem ci to poznas,ale je to skoro to iste ako podaci listok, len velkost A4 a je tam na kazdej strane cca 20 riadkov-prijemcov. Takze sa vaha vypisuje rucne, aj suma za postovne, lebo podaci harok PC vraj nevie spracovat alebo ako mi to hovorila postarka. Takze to je napisane rucne a preto potrebujem vediet, ci sa ta vaha balicka zaznamenava niekde v PC s podacim cislom.

denisocka
8. sep 2011

@krasnulka nie ,podacie harky nepoznam

krasnulka
8. sep 2011

@denisocka toto je ono

denisocka
8. sep 2011

@krasnulka jaj.tak to je v riti,to tam ma spisane doporučene listy,či iba obyčajne listy?

rebecenka5
8. sep 2011

caute kocky 🙂 davajte bacha na neregistrovanu:blaza30701@azet.sk-Blazena Resutikova z Noveho Mesta nad Vahom.napise,ze peniaze poslala a napise svoju adresu,vraj uz caka na balik...po troch dnoch penazi nemam tak jej pisem a ona,ze ich posielala,ale deti jej sstratili potvrdenku 😀 🙄

krasnulka
8. sep 2011

@denisocka len doporucene listy. Obycajne sa tam pisat nemozu. Aj som sa prave pytala dorucovatelky lebo mi priniesla balicek ci sa vaha niekde eviduje ale nevedela mi povedat, ze zajtra mi povie, lebo sa musi spytat veducej.

ludmilka32
8. sep 2011

odporúčam neregistrovanú super obchodík 🙂 tatiana.miticka@gmail.com - Tatiana Miticka 😉

kilian
8. sep 2011

pridavam pozitivnu skusenost s neregistrovanou mamickou: lucia@danubiaservis.sk - lucia Žilavá (neregistrovaná/ý) .
mozem len odporucit.

gali
8. sep 2011

baby, co poviete na toto: "dobry den mila pani som vo velmi zlej financnej situacii moja dcerka ide do skolky ale nemozem ju dat lebo nemam obliecky,na paplony boli sme postihnuti zaplavami a vsetko sme museli vyhodit bolo vsetko mokre a smradlave prosim vas darujte mi pre dcerku aspon toto oblecenie vopred dakujem" Vcera mi to prislo... od neregistrovanej pani. Nemate niektora podobne skusenosti? 😕

luba142
8. sep 2011

@krasnulka ja som si z posty zobrala viacej podacich listkov a ked mam aj viac balickov tak vypisem na kazdy jeden podaci listok. a tam mam uvedenu vahu zasielky 🙂

krasnulka
8. sep 2011

@luba142 co to s tym ma spolocne? Ved aj ja mam 2 cele bloky podacich listkov, ale ked odosielam naraz viacej balickov, tak nemusim vypisovat tolko podacich listkov, lebo na kazdy podaci listok musim uviest aj svoju adresu a na podaci harok napisem len raz a vzdy len dopisujem prijimatela. Aj na podaci harok sa pise vaha balickov, sice rucne,ale to je uplne jedno, hlavne ze tam je. Len mam ulahcenu pracu s vypisovaním jednotlivých podacich listkov. Len pre mna je dolezite vediet, ci sa ta vaha balicka eviduje aj niekde na poste s podacim cislom.

sisaha
8. sep 2011

@gali takych uz tu bolo...su to vacsinou podvodnici.., nereaguj

danielaj
8. sep 2011

dievčatá, nedá mi nepodeliť sa s vami o moju dnešnú skúsenosť 😒
dnes mi zvoní poštárka, ja vytešená utekám, že prišiel konečne pre dcéru škoslký batoh, ktorý mám objednaný z MMB a trošku mešká dodanie, poštárka pýta odo mňa sumu 7,90 Eura, že mám dobierku 😅 nechápala som, nakoľko ja na dobierku nekupujem, vždy si zaplatím vopred cez IB, pozerám na logo firmy na balíku, úplne neznáme, nič iné okrem školského batoha nemám objednané, tak som to neprebrala, ktovie, čo by tam bolo, myslím si ☹ ale nedalo mi to, zapamätala som si názov tej firmy a šla pozerať na net, čo to môže byť a viete, na čo som asi po hodine prišla? v pondelok som písala na MMB jednej predávajúcej o školský set-dosky na učebnice, zošity..., predávajúcej som napísala, či je inzerát aktuálny, ak áno, poprosila by som o podklady k platbe, hneď mi odpísala, že je aktuálny, a zajtra ráno, teda v utorok mi napíše údaje k platbe, čakala som v utorok, nič sa nedialo, v stredu som napísala, že teda, by som chcela zaplati´t, nech mi dá odpoveď, či tovar má, alebo nie, zase celý deň nič, dnes som opäť písala, čo sa deje, zase nič, tak si hovorím, že keď príde dcéra zo školy, vyberieme iné, dlhšie už čakať nebudeme ☹ a ja som zistila, že tie dosky mi poslala pani bez toho, aby mi niečo napísala, aby si vypýtala moju adresu, ako chápete? ja som nežiadala o dobierku, ani ona mi ju neponúkla, adresu použila tú, čo mám evidovanú na MMB, neviem, čo by sa stalo, keby som na tej adrese už nebývala, podotýkam pani má samé kladné hodnotenia, ako naštvalo ma to riadne, pretože takto sa to nerobí, ani bé ani cé a jednoducho len tak pošlem, odkiaľ som ja mala vedie´t, že je to od nej, nemá uvedené žiadne podmienky predaja a na MMB má meno a to je úplne iné, ako názov firmy, odkiaľ mi šiel balík, tak teraz neviem, čo mám robiť?mám zavolať na poštu, že nech mi balík odložia, nech ho nevracajú späť? alebo mám kašla´t na to, už len z princípu? pani som opäť písala a nekomunikuje 😠