icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

garzonka
28. jan 2013

@matik1 Preto pisem, ze dufam, ze saska124 k tomu povie viac, lebo ja nie som ona (ak by mal niekto pocit, ze vsetko viem a vsade som bola..), ja som tak isto na tom, ako vsetky tu, co prispievate a pomaham riesit problem tak ako to robi kazda , ked je presvedcena, ze doslo k podvodu.... Nic viac.

ivett1
28. jan 2013

@beatkab25 hm, len potom nechápem, načo to chcela tá mamička rezervovať do materskej 😅 ... keď to nie je problém ... stačilo len slušne napísať, že som nestihla previesť peniaze a nie vyhovárať sa ... a prevodový príkaz sa nedá len tak stopnúť ...alebo zrušiť ...

missy97231
28. jan 2013

@matik1 a zvlast ked ten prevod vraj uz urobila 21.,,, to samozrejme, ze na zaklade telefonatu nejde 😀 😀

fukylove
28. jan 2013

@vierkasteffi na stanke slov. posty je ich infolinka, staci ked si tam zavolas, objednas sluzbu postovy kurier, pridu az k tebe domov pre to na dalsi den (resp. iny den, ked si s nimi dohodnes), prevezmu to, vypises s kurierom listok, zaplatis v hotovosti a na dalsi den po dni podania to ma buduci majitel doma... je ale potrebne aj tel. cislo na kupujuceho 😉
da sa to podat tiez osobne, no iba na niektorych postach, prever si to priamo u nich na tej infolinke... u nas v ZA sa to poslat da bez problemov aj osobne...

babusinka
28. jan 2013

@sisaha už som od pani dostala nadané zato , že som jej napísala neoprávnene neg.hodnotenie.

matik1
28. jan 2013

@missy97231 samozrejme, že to nejde. Tak úhradu urobila cez IB, ale zrušiť to už išla telefonicky. Veď platbu zruším hneď cez IB, ale samozrejme nie po týždni! Absolútny výmysel. Ako som už písala, niekto si myslí, že sme tu všetky "mimo". Pardón za výraz.

babusinka
28. jan 2013

@sisaha @nelinka0401@ivett1 neviem či môžem napísať ten jej nick ,napísala mi že keď som jej napísala to neg.hodnotenie , tak že môžem čakať...

sisaha
28. jan 2013

@babusinka ja hadam zle vidim?? ona ta okradla a ty sa jej bojis? Ty si jej dala negatko opravnene preboha...Daj do toho trochu asertivity, lebo kazda jedna podvodnicka si na tebe zgustne... Samozrejme, ze sem mozes napisat jej nick. A co sa ti vyhraza, ze mozes cakat? Ty uz od nej mozes cakat iba vratene peniaze aj s postovnym...Tak supni ho sem...

babusinka
28. jan 2013

Najdite si ju podľa topánok bol to názov šnurovacie sandálky č.37 , a foto čo mala pridám

garzonka
28. jan 2013

Prave som dostala odpoved na mail (pridavam foto-printscreen) ohladom kolesa ku kociku ktory kupila @saska124 od predavajucej @skripova. Odpoved je od autorizovaneho predajcu kocikov Phil&teds (a aj nahradnych dielov), sama predavajuca odporucila urobit tento krok a overit si ako ma byt koleso spravne.

@saska124 odporucam ti dat link adminovi na tuto stranku (tato strana) a poslat mu to

babusinka
28. jan 2013

to sú fotky čo mala pani v upútavke

babusinka
28. jan 2013

A toto sú fotky topánok čo mi poslala.

matik1
28. jan 2013

@babusinka nie asertivity, to robíš teraz, zatiaľ ju chrániš, jednáš slušne a snažíš sa rozumne dohodnúť. Ale zrejme to nejde, tak sa neboj a napíš nick. Už tu boli väčšie herečky.... To nie je zakázané, ja som zverejnila celú adresu niekoho, kto ma oklamal. A mohla sa vyhrážať, koľko chcela. Nakoniec ustúpila. Keby vedela, že je s tým inzerátom všetko v poriadku, tak sa Ti nevyhráža.... ale keďže vie, že Ťa oklamala, lebo ja si myslím, že Ťa oklamala /podľa foto, čo som videla, boli topánky deravé/, tak sa zapojí do diskusie a vysvetlí, ako to bolo.
Vieš, keby ma niekto obvinil z klamstva a ja viem, že neprávom, tak sa tu obhajujem. A nebudem čušať niekde za rohom...

matik1
28. jan 2013

@garzonka si fakt dobrá.... tak toto jasne dokazuje, že kúpila pokazený kočík.

matik1
28. jan 2013

@babusinka je to nafotené tak, že nič nevidno....

babusinka
28. jan 2013

Toto sú tie čo mi poslala, nenosené a nepoškodené !

babusinka
28. jan 2013

@mkorsi - Toto je nick pani čo mi predala tieto topánky za 19,50€ , a ktorú týmto vyzývam do diskusie !

vlad3331
28. jan 2013

@krasnulka zvlaštne že sa baliček v takej hodnote stratil..take mamičky čo klamia sa možu hambyt nemaju čiste svedomie,že aj možu večer zaspavat...

vlad3331
Odpoveď bola odstránená
monulienka1
28. jan 2013

@babusinka vidim ze od vas nema prve negativne hodnotko,co sa tyka opisu aj stavu predavanej veci ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

babusinka
28. jan 2013

@ monulienka1 - Áno , len ja som myslela , že možno natrafila na niekoho,ako je sama . Dievčatá , ozval sa mi admin , že ju oslovil má mi do siedmich dni ( do budúcej stredy ) vrátiť celú sumu za topánky .Keď sa neozve mám mu napísať. Veľmi sa teším. Už som kvôli tomu ani nespávala. Ďakujem vám za vašu podporu.Strašne mi to dobré padlo, keď som vedela že stojíte pri mne. Ďakujem pekne všetkým , ktoré ste ma podržali. Veľmi si to cením a nikdy na To a na vás nezabudnem.

mkorsi
Odpoveď bola odstránená
matik1
28. jan 2013

@babusinka no pamätaj: "na každú opicu jesto truhlicu" ako hovorí moja mamina. Som zvedavá, či bude mať odvahu teraz adminovi nadávať...

matik1
28. jan 2013

@monulienka1 nezabudla som, do stredy hádam bude.... 😉

missy97231
28. jan 2013

@mkorsi aj ak to JE vyrobna vada, tie topanky su otrasne, a pochybujeme asi vsetky tu ze si si to nevsimla. takze mala by si topanky vziat spat a peniaze vratit kupujucej aj postovne co ti naspat posle tie uzasne topanky s takou vadou,,, a kludne si ich mozes reklamovat, v obchode kde si ich kupila 😉

petka61
28. jan 2013

@beatkab25 :D aj keby spadol system alebo co! po opatovnom nabehnuti banka spracuje zadane prikazy......

mkorsi
Odpoveď bola odstránená
missy97231
28. jan 2013

@mkorsi a o akom neopravnenom kroku sa tu hovori? povedz nam tiez, nech sme v obraze 😉

babusinka
Odpoveď bola odstránená
nelinka0401
28. jan 2013

@babusinka ak si to doriešite,hodnotenie nevymazávaj.len ho uprav na neutrálne.nech aj druhé kupujúce boli upozornené