Sledujete Superstar? Podeľte sa o svoje názory!
caute, sledujete superstar?
🙂
Veď on je taký dobrý. Ja to nechápem.... Vyniká niečim úplne iným od ostatných , hlasom, prejavom, spieva krásne, nie je tuctový, ako tá priškrtená Nasťa...! 😔
svine! nepozeram. dufam ze zase to superstar vyhra nejake ohreblo ako Koscova, ktora uz zapadla prachom, marcel bol skvely!
Dankaa . myslíš tých soplošov??? Tých presvedčí len Konrád, lebo chalani sa mu určite rehocú, že je ,,teploš,,!. ☹
drnda:súhlasím so všetkým,čo si napísala...ja už fakt nič nechápem 😝 😠 ostáva len dúfať,že pipi pofrčí budúci týždeň
Nemožem uveriť tomu, že Marcel vypadol, myslím si o tom svoje, tiež to už pozerať nebudem.
On mal byť predsa v prvej trojke! Veď to potom fakt vyhrá ten dilino Konrád, čo o speve nemá šajnu!
no ze bude "konri" superstar je sanca velka... ale verim, ze nakoniec nedojde k najhorsiemu. niekto ist musel, skoda, ze nesiel konrad, ale co uz. marcel by aj tak skor ci neskor isiel...
pekny vecer
Ahojte ☹ tak ja som strasne sklamana,ze vypadol Marcel ☹ bo lto moj favorit, mal naadherny hlas a prijemny prejav ☹ stracam chut dalej pozerat Superstar 😠
ten marcel bol Pekny, charizmaticky, mily, proste fat´kt dost dobry. skoda ze je teply 😀 😅
no baby nemyslite ze superstar by mal vyhrat niekto kto vie spievat ale mal by byt aj pekny nie?

bubca, ale dufam ze buduce kolo vypadne ona!!! lebo ma porazi