Som veľmi žiarlivá na kamarátky a dusím to v sebe.
Ahojte. Tak mám všeobecne jeden problém ktorý ma trápi... Som strašne ziarliva ale nikomu to nedávam pocítiť dusím to V sebe... Na môjho manžela nie som. Skôr na kamarátky... napr. . Kedysi som mala kamraratku ktorá mi bola oporou a ja jej. A teraz to tak vôbec nie je... Našla si iné kamaratky na mňa sa s prepáčením vysrala.. Nič som jej nespravila len ma odhodila. Ja ziarlim vždy keď ju vidim s druhými lebo so mnou to také nebolo... Ja neviem čo mám robiť už ani také poriadne nemám.
@beky1813 zabudla si podotknúť že ten koment je vždy ironický vsakze
@nataliaviktoria no na tvoje "problemy" je idealna odpoved ironia alebo sarkazmus 😃
@beky1813 a co ti mam kde komentovat? Pošli linky hneď ti tam dám ironické komenty ako ty mne . Ver že mi iba znepríjemňujes existenciu na MK
@nataliaviktoria zaloz si dalsi nick 👍 a rob to nenapadnejsie
@beky1813 pozri keď máš osobne problémy alebo ja neviem.. napr. Problemy sama so sebou tak si to nevybijaj na mojich diskusiách lebo už ťa mám akurát tak po krk. Som v 16tt tehotenstva. Je mi vkuse zle a keď sa mam pozerať na tie tvoje nepríjemné komenty zdvíha sa mi žalúdok dvakrat.
@nataliaviktoria aj ty si tehotna? este napis,, ze mas doma 2 dcery a bude to jasne
@beky1813 o čo ti ide?
@beky1813 kto ďalší je tehotny keď AJ JA.
@nataliaviktoria dokazat, ze mas min. jeden dalsi nicj
@beky1813 ano som tehotná a neulahcujes mi to
@beky1813 zatiaľ mám doma 1 dcéru
@nataliaviktoria tak ak ti vadia komenty na internetovom fore, asi by si nemala pisat, ked to nezvladas 🤔
@beky1813 mne nevadia komenty. Mne vadia komenty od vas
@nataliaviktoria Ty musis mat velmi nestastny zivot - žiarlis na "akoze kamosky", rozhadze ta diskusia a komentáre uplne cudzich ludi,.... tvojou profesiou toho asi fakt moc nezarobis.
@evittam mňa nic nerozhadzuje. Mňa vie iba naštvať keď mi už po stý krát píše stále tá istá osoba nepríjemné prispveky do diskusií. To od vás bolo myslené že jej vykam a nie ako plural. A to či mám Šťastný alebo nešťastný život budem súdiť hádam ja sama a nie ty alebo je to nejako inak? Ty ma vôbec nepoznas tak ako môžeš niečo také povedať? Mám dosť Šťastný život tak sa prosím k tomu nevyjadruj. A ako Súkromná psychologička si zarobím viac než hociktorý právnik alebo uctovnik.
@nataliaviktoria Ja sa budem vyjadrovať k comu ja uznam za vhodné. Tieto rady si nechaj pre vlastných pacientov ja ich nepotrebujem a sni psychológa. Evidentne tebe by však nejaká kolegyňa možno pomohla. Ak sa ti to nepáči nezakladaj verejne diskusie.
Staci si prečítať pár tvojich prispevkov.
@nataliaviktoria Neviem ako to tu chodi,tak som rada ze mi beky1813 odpisala. Ak mas tento problem ,tiez si myslim ,ze to bude profesiou. Psychologovia su inak skveli ludia. Len to maju trosku tazsie v osobnom zivote si myslim, prave koli tej profesii.
@nataliaviktoria Osobne mam rada vzdelanych ludi ,ktori maju nadhlad. Ja by som hladala asi v tychto vodach. Spolocne temy a podobne. Ale to kazdy psycholog asi vie. Skratka,ci?
@nataliaviktoria Drzim palce,vsetko dobre zelam
@0izidora0 Vďaka ste zlatá. Áno môže to byť jedno z druhym. Riešiť problémy druhých a zabúdať na vlastné je niekedy tazké ;). Môže to byť aj tehotenstvom. ☺❤

@nataliaviktoria Nie je za co ,aj ja dakujem za privetive slova. A ano , robite uzasnu pracu,ste velkym prinosom pre spolocnost. Zelam krasne tehotenstvo a hladky porod. ;)
@0izidora0 Vďaka 💓
@nataliaviktoria Normálne..... Aj ja som mala taký pocit...s každým sa zabáva lepšie, ako somnou :( Ale netreba to tak vnímať....
beky je stále tá istá beky..vôbec sa nemeniaca...ale aspoň že je sama sebou 🙂
@heyoka máš s ňou nejaké skúsenosti aj ty?

@beky1813 vieš tak mám rôzne problémy nie stále dookola len ten isty