icon

Sťažovali by ste sa na kuriérku?

monika191019
9. máj 2022

Ahojte mám dnes takú zaujímavú skúsenosť s kurierkou jednej spoločnosti prišla mi doručiť menší balíček a zazvonila mi dole na dvere že je už tu a aby som si zbehla dole po zásielku ,bývam v byte na 3 poschodí a slušne som ju požiadala v telefóne či by mi nebyniesla balíček hore keďže som doma bola sama a dvoma.malymi deťmi..tak povedala že.ok lenže nevedela že ja som ešte nezavesila telefon a len som zapocula " hej isto tam máš.deti ty pi.. lenivá".. keď mi doniesla hore balík tak som jej povedala že som všetko počula a len vypýtala podpis a uhanala preč..zvažujem podat stzxnost

nikolka1986
9. máj 2022

Daj si do zásielkovne a máš po probléme, ja služby kuriéra využívam minimálne. Ono trošku sa jej nečudujem, ja by som ti to nenosila.

estrella5
Autor odpoveď zmazal
estrella5
Autor odpoveď zmazal
danieli
9. máj 2022

No nebrala by som si to osobne, vypocula si, co nebolo urcene tvojim usiam omylom, nikdy si si nepovedala hoci kurnik sopa ked ti spadol tanier a rozbil sa? Je to uvolnenie emocii, hnevu…suhlasim s estrella5, gastro ma paradny slovnik😂

deniskap
9. máj 2022

Tak rozhodne to nebolo od nej pekne, ze toto povedala, ale nevravela to tebe do telefonu ani do oci...povedala si to sama pre seba. To, ze si ju ty pocula, je uz zial iny problem. Nemozes sa teraz stazovat na kazdeho, co si nieco zle o niekom pomysli alebo sa skaredo pozrie. Mozno ma sama skusenosti ako niekolkokrat obskakovala takto p... lenive... a uz hadze vsetky do jedneho vreca.
Mna by ani nenapadlo toto riesit staznostou. Kazdy moze mat blby den. A ako som pisala, nechcela ta tym priamo urazit. ved svoje si jej povedala, isto sa hanbila ako pes.

selest
9. máj 2022

Nestazovala pretoze ti to doniesla co vobec nebola povinna, a za dalsie sama pises ze si myslela ze hovor bol ukonceny. Cize k tebe sa chovala slusne este ti aj vysla v ustrety, len si sama pre seba zahundrala v aute. Ja tiez semtam poprosim kuriera, ale byvam na prvom a ked sa neda supnem maleho do nosica alebo na ruky alebo do kocika ked mam vacsi balik, starsieho zamknem a bezim a pocuvam ako starsi autik vrieska celu dobu pri dverach. Keby nebol aky je, natiahnem mu slapky, chytim za ruku a zbehnem s nim ale takto by som ho uz nedostala domov..zas treba chapat ze takto maju nastaveny system ze po prve dvere a keby kazdemu nosili na 3 poschodie tam nosi do rana..

mima172
9. máj 2022

@monika191019 Ja som si pre toto prestala objednávať zo stránok, kde sa nedá dat doručenie na postu alebo packeta 😏 Nestretla som sa teda s niečím tak vulgárnym, no neochotou ísť hore, to áno (co vlastne aj chápem, sme na 4tom bez výťahu a reálne sú kuriéri povinní doručiť len po prvé dvere). Toto, žiaľ, nie je domyslené, ja by som nemala problém zaplatiť nejaký poplatok za doručenie k dverám bytu.
A áno, napísala by som krátky e-mail danej kuriérskej spoločnosti. Nie za účelom uškodiť tej kuriérke, no taky malý "kopanec", nech sa uvedomí by si zaslúžila.

ukulela
9. máj 2022

@solange7 tak ale zas tiez sa mi stalo, ze prichod kuriera nekorespondoval vobec s avizom, resp. neavizovala ho sprava. Alebo ze 8-18.00, no diky, brona....
@heni79 na sukromnom pozemku snimat mozes. Len by si mal mat oznacenie, ze pozemok je snimany. A tiez nesmies zaberat suseda, ci verejny priestor.

victory7897
9. máj 2022

Tak si jej mala povedať pri odchode ďakujem ty pi..a hlučná..😂 a zatvoriť dvere..už by som sa tým nezaoberala veď pondelok ... čo dodať.. nechcelo sa jej

monika191019
autor
9. máj 2022

Ako ja.neviem.ci daktore tu nečìtate absolútne čo píšem alebo čítate ale idete si aj tak svoje lebo však treba rýpať ..nepisala som nikde že som to brala ako samozrejmosť ( lebo niektorým z vás tento fakt asi utiekol dakde) že mi má.ten balík doniesť až hore pred dvere..jasné že by som jej aj nad rámec zaplatila za vynesenie..povedala som jej že tu mám dve detičky že ak by mohla mi zásielku vyniesť tak budem vďačná ak nie nevadí .a nechať deti samé v byte?..no moju by som ešte na tú chvíľu možno nechala ale 10 mesačné dieťa ktoré ani nieje moje nechať samé no bala som sa...si predstavte situáciu že ste v obchode a napríklad požiadate predavačku o nejakú pomoc nad rámec jej povinnosti ale proste sa dostanete do takej situácie a vám povie síce nie do xichtu ale tak že to počujete že ty lenivá pi..?..no chcem vás vidieť ako s a všetky nad to povznesiete..tu nejde o to že mohla som toto a toto .tu ide len o to že keď to nemohla vyniesť alebo jednoducho nechcela lebo to nemá v popise práce ( čo by som pochopila) tak mi to stačilo oznámiť nemusela som byť hneď za lenivu pi...a niektoré tu také úbohosťi už hádžete že nemala som čas ísť po balík ale sťažnosti mám čas vypisovať..ako🙈 no comment.

qwer2019
9. máj 2022

Urob, ako uznáš za vhodné. Ja mám tiež malé deti, 1r8m, 2r9m, sú to také moje prívesky, ale vždy ich dokážem zabaviť na tých pár minút, čo zbehnem dole pre balik. A to sa mi už stalo, že kuriér povedal za minútku som u vás a čakala som dobrých 5 minút vonku

qwer2019
9. máj 2022

Poprípade, ako píšeš, že 4r by si nechala aj samú chvíľku, tak ak ti má prísť malý balík, to menšie so vezmi so sebou.

tomcimka
9. máj 2022

@monika191019 nie nesťažovala,práveže naopak: napísala by som pochvalu, že bola ochotná trepať sa hore schodmi na tretie poschodie a priniesť do bytu. Keď príde ku mne kuriér, tak ja bežné nechám deti samé doma- 3 mes. a 2 roky. Najmladšieho dám do hojdacieho kresla a pripútam, staršiu zatvorím do detskej ku hračkám. A to skoro vždy, keď idem pre balík, tak musím prejsť cez frekventovanú cestu na druhú stranu. Takže aj to mňa dosť zdržuje, kým prejdem na tú druhú stranu a späť. No beriem ohľadom na kuriéra a nezdrzujem ho tým,aby mi priniesol balík.

dobkovci
9. máj 2022

@qwer2019 detto 👍👍👍👍👍👍👍👍kto chce hľadá spôsob...niekto zas len výhovorku sa nedá 🙂
Prečo sa dokazu iné matky vynájsť ... A keď to nie je moje a bojim sa v poriadku vezmem na ruky a utekám .

estrella5
Autor odpoveď zmazal
ika11123
9. máj 2022

@monika191019 nie nesťažovala by som sa... niekedy majú toho fakt veľa

miselar
9. máj 2022

@monika191019 nič v zlom ale treba si uvedomiť že denne doručuje aj 300 balíkov a keby jej to takto každy druhý zákazník od nej žiadal tak by nedoručila ani dvadsať a nieje jej povinnosť nosiť až k dverám .Treba deti obliecť a ísť si pre balíček
...Veď aj na poštu chodíš či???

janetinka27
9. máj 2022

@monika191019 ved ona ti nenadala, na ale zahundrala si to pre seba. mne by nikdy nenapadlo ziadat od kuriera behanie po schodoch. jej moze byt jedno,ze ty tam mas deti, nie su jej starost. ona to mohla brat ako tvoju vyhovorku.

mima1
9. máj 2022

Nie nestazovala by som sa. A nie neziadala by som ani vynesenie balika hore. Zobrala by som 5r a 10m by snad nevyskocilo z postielky za 2min tvojho casu kym by si si pon isla.

barbora_t
9. máj 2022

@monika191019 aautorka, chces povedat, ze ty si si s prepacenim nepo**covala nikdy na nikoho poza jeho chrbat?😂ja hej aj v robote aj v beznom zivote...a keby o mne povie kurierka ze som pi leniva a vynesie mi balik az popod nos tak jej dam aj sprepitne s poznamkou ze si ma kupit kavu od pi lenovej, mozno by sme ss na tom este zasmiali ....treba sa niekedy aj povzniest a neprezivat, bude sa ti krajsie žit 🌷

kitycat
9. máj 2022

Vytrepala ti ho hore do puce... Ze pri tom zahresila popod nos a ty si to pocula... No stalo sa. Nabuduce bude pani isto p*covat v aute a nie pri zvonceku.. Si viem predstavit, ze by si sa z toho tretieho chystala dole 10 minut tak to radsej odniesla... Tak co riesis 🤣🤣

aurora33
9. máj 2022

@estrella5 presne to som chcela napísať. Už vidím autorku ako by brala ,,v pohode" kebyže jej kurierka odpovie, že nie, ten balík jej hore nevynesie, lebo to nie je jej povinnosť.

solange7
9. máj 2022

@ukulela mne chodia celkom dobre tie smsky od sps alebo gls. Vacsinou to specifikuju na rozmedzie 3 hodin. Ale ja tych mojich uz poznam, vzdy mi volaju 10 minut vopred.
Ked viem, ze v ten den niesom na firme, tak si davam posielat do zasielkovne. Nerada sa obmedzujem co sa tyka cakania.

mikadooo
9. máj 2022

@monika191019 počula si čo si počuť nemala. Ja by som jej ukázala deti pri dverách - aha pani kuriérka, tu je jedno dieťa a tu je druhé. Ďalšie vec je, že myslím že kuriéri majú povinnosť doviezť len k prvým dverám, čiže nemusela ísť hore. Takže ja by som si asi povedala že nemá zrovna svoj deň, ale bola by som rada, že ma nenútila ísť dolu (lebo aj takí sú). Čiže ďalej by som to neriešila. Určite jej to bolo mega trápne keď si jej povedala, že si to počula. Za mňa by to stačilo.

monika191019
autor
9. máj 2022

@aurora33 no predstavte si že sa mi to už stalo a brala som to úplne v pohode.. nesťažovala som sa mi som ho neposlala do pi a podobne..kuriér mi povedal že nemôžeš ísť dovnútra do budovy že buď vyjdem alebo mi to necha na pošte..keďže som nemohla ísť dole nechal mi balík na poštu..a nič sa nestalo nezbláznila som sa

1gramofon
9. máj 2022

A keby ti povedala, že nie je povinná tak by si sa tiež rozculovala. Je od nej pekne, že aj keď nemusela a asi sa jej ani nechcelo aj tak šla. Ak jej k tomu pomohlo si ponadávať, nech. Aj ona je len človek. Nabudúce ta možno nechá sa prejsť a dôjde ti aká je to od nej služba

rude_baby
9. máj 2022

Ja byt tou kurierkou, pomyslím si to isté 😆 keď vieš, že máš problém s kuriérmi, daj si osobný odber a máš vybavené.

petulda333
9. máj 2022

Ty si si nikdy nezahundrala popod nos nejaku nadavku trebars na predavacku,doktora kt ta nastval? Neverim. Ona ti vysla v ustrety,zahundrala popod nos (ano vulgarne) ale k tebe bola inak slusna. Takze by som to neriesila,tiez by som len jej povedala,ze som pocula co vravi. Urcite sa zahanbila dost. Ine by bolo ak by ti to rovno do oci povedala a chovala sa arogantne

ukulela
9. máj 2022

zase baby, nehejtujte zakladatelku. nie vsetci kurieri su eno nuno. niektory vola "o 2 min som tam", ja som palila z baraku jak namydlena a stepujem dole 10 min (a hore spi dieta a ja trpnem, ci sa zobudi a nevyskoci z okna ... ), iny vola uz pod domom a ked clovek nema tlf pri sebe aj na hajzli, moze mu balik ufrndzat a hotovo.
teraz ked su chalani vacsi a nie sme v byte, tak v pohode idem kuriera cakat von, ale z bytu s 2 malymi detmi sa mi nedalo odist. resp kurier musel pockat, kym ich obleciem, jedneho obujem, druheho hodim pod pazuchu a davaj dole ...
zakladatelka sa slusne opytala.kurierka mohla odmietnut, neodmietla. jej reakcia bola mimo misu, nemalo by sa to stavat. ja by som sa po osobnej konfrontacii uz nestazovala, ale danu osobu siteda pamatala a napr nech sa paci moze zabudnut na tringelt (ja kurierom nechavam). tiez k nam chodi hocikto - niekto mi balik vylozi azku schodom doma, niekto drbol aj tehotnej bruchatej na cestu, ani meter navyse. s inymi sa muz uz pozna tak, ze im moze nechat prachy v obalke, ked je neplanovane prec a ide balik .... kurier je nevdacna robota,namakaju sa, ale to neznamena, ze ak nieco idem urobit zo svojho vlastneho rozhodnutia navyse, komentujem to ako kurierka v prispevku. no nie.

sovica
9. máj 2022

Nesťažovala by som sa. Nevieš, aký mala tá kuriérka deň za sebou, či nemá doma nejaké starosti, koľkí ľudia ju už od rána naštvali atď. Proste si len "uľavila" a Ty si to náhodu počula (nemala si). Spravila pre Teba nadštandard, tak by som sa len pekne poďakovala a povedala jej, že si počula, čo povedala a že nech si nabudúce dáva pozor, kde a čo povie.
A prečítaj si toto:
Nadávanie prospieva nášmu zdraviu: Tlmí bolesť a pomáha pri trpení
https://plnielanu.zoznam.sk/nadavanie-prospieva...