icon

Stretnutie používateľiek Modrého koníka po celom Slovensku

banderaska29
26. apr 2024

Ahojte dievčatá.

Píšem neanonymne (to je sarkazmus 😀 )

Mnohé z nás (vás) už sme na koníkovi dlhú dobu a ja som dnes dostala nápad, ktorý by som s Vašou pomocou rada zrealizovala. Idem s kožou na modrokoníkovský trh a navrhujem, ktoré máte záujem, stretnutie a poklebetenie 🙂

áno, sme z celého Slovenska, z rôznych kútov a preto sa to samozrejme udeje na etapy vo väčších krajských mestách - navrhnite do Diskusie - napíšte mesto a ostatné baby, ktoré súhlasia s danou lokalitou dajú "like" alebo palček 🙂

za mňa by som sa potešila stretnutiu s @h2 , @karolinakr , @pralinka25 , @anjelicek26 aj keď viem Marti, že ty si ďaleko a hlavne maminka čerstvého miminka 🙂 @mk22 , @oblecenie99 , @sheila121 , @domkakvet , @viestta , @la_dolce_vita .Samozrejme, aspoň jeden @admin aj osobne, ak by nastal komunikačný šum 😀 (to je joke 😀 )

Napíšte každá, ktorá by ste sa rada zapojila, ktorú babu by ste rada stretla, nech sa naša "kontaktná pavučina" rozšíri do všetkých kútov 🙂

Ďakujem každej za príjemnú diskusiu aj za to, že sa nebudeme hádať 🙂 🌹

banderaska29
autor
1. máj 2024

inak za mňa - stretnutie Bratislava - by bolo oveľa ideálnejšie 10.5.
čo na to poviete baby Bratislava, 10.5. bolo by to ok ? a žeby sme už dátum fixli na stopro ? 🙂

a všetkým vám posielam tieto pomyselné kvety za super top top debatu, to som fakt ani nečakala. veľmi ma to teší, príjemná zmena po všetkých tých negatívnych témach, podvádzačoch, svokrách atď 😀 🌴🌹🌹

karolinakr
1. máj 2024
karolinakr
1. máj 2024

@tundra @fido69 @demodun @tinqua @h2 @macatt @janickacrazy + 2 Košičanky @la_dolce_vita a @25daniela - stretnutie

10.5.2024 Bratislava.Môže byť?

navrh @banderaska29

karolinakr
1. máj 2024

@banderaska29 super👍

karolinakr
1. máj 2024

@banderaska29 označila som tych, kt.sa prihlasili z 38 a tipujem, že aj z tychto dojde polka😆 ešte Košice neviem ako @la_dolce_vita a @25daniela
to asi potom vy 3 sa stretnete, ked pojdeš do Košic?
a @viestta je myslím Košice

karolinakr
1. máj 2024

@kristiii 10.05.2024 Bratislava čo rikaš?

banderaska29
autor
1. máj 2024

@karolinakr asi Ti za tu asistenciu začnem platiť 😀 si super 🙂

karolinakr
1. máj 2024

@banderaska29 😅
a inak ktoru hudbu maš rada ty?

janickacrazy
1. máj 2024

@banderaska29
@karolinakr mne to vyhovuje toho 10.5. v BA, len aby to nebolo nejak neskoro večer, až stihnem prísť domov 😁

demodun
1. máj 2024

@karolinakr
@banderaska29
Je mi ľúto, ale ja nemôžem. 🥹
Ale dalo sa to čakať, bývam najďalej. Bolo by to dosť komplikované. 😊

karolinakr
1. máj 2024

@demodun a kedy môžeš?

karolinakr
1. máj 2024

@banderaska29 a nemaš tu nejake kamarátky, s ktorými sa stretneš? toto nema vyznam asi, tundra a fido69 sa mi zda, že tiež nepridu

pralinka25
1. máj 2024

@banderaska29 super tiez mam rada umenie v podstate akekolvek tak som rada ze ta to pobavilo ❤ mne to fakt urobilo vtedy den / noc. 😍

karolinakr
1. máj 2024

@pralinka25 ano tešim sa tiež, objavila som dobru pesničku od Linkin Park a mam ju uz v telefóne
@banderaska29

pralinka25
1. máj 2024

@karolinakr ktoru????

karolinakr
1. máj 2024

@pralinka25 Hujer se hlási..

karolinakr
1. máj 2024

@pralinka25 no hádaj, včera som ju chválila 3x

10zabka
1. máj 2024

@karolinakr tipujem Numb...

h2
1. máj 2024

Bratislava 10.5., píšem si. ✍🏻

karolinakr
1. máj 2024

@10zabka jaj nie, ta sa pačila tebe, si spominala, hned to napíšem

karolinakr
1. máj 2024

@10zabka Burn it down ! 👍

10zabka
1. máj 2024

@karolinakr teraz som to chcela napísať 😀

fido69
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
1. máj 2024

@10zabka si si spomenula? ale aj to video ma omámilo, bolo úžasné

10zabka
1. máj 2024

@karolinakr priznávam, nespomenula, ktorú si myslela. Prácne som hľadala 😀 Video 👍

banderaska29
autor
1. máj 2024

@karolinakr ja a hudba to je rozmanité 😀 jazz, electro music, kubanske hity, ale zasa občas pri upratovaní mi Britney spears neprekáža, pred rokom som bola na Rammstein koncerte, ale zvládnem aj československé klasiky. včera sme napr. s mojim priateľom hrali žólika do pol 2 (noci) pri Tublatanke, Marike Gombitovej a spol. 😀 Takže ja to mám asi podľa nálady, fázy cyklu .. 😀

tundra
1. máj 2024

Ja budem na SK,vidim to 50:50.Zalezi, kde a kedy.

karolinakr
1. máj 2024

@fido69 čo to znači?

fido69
Autor odpoveď zmazal
kristiii
1. máj 2024

@karolinakr jooj, ľudia, tento modrý koník ma uštve. Ja som sa včera nahlásila na 10-teho na ten teambuilding, keďže tu to upadlo a teraz toto..prosím, lajknite mi tento dementný príspevok, kto sa fakt záväzne (čiže aspoň pravdepodobne) zúčastní, nech viem, či sa mi oplatí žobrať dovolenku, rušiť to a zháňať lístky na vlak, nie, že tam prídem ja a nikto 🙈 Vopred ďakujem