Stretnutie používateľiek Modrého koníka po celom Slovensku
Ahojte dievčatá.
Píšem neanonymne (to je sarkazmus 😀 )
Mnohé z nás (vás) už sme na koníkovi dlhú dobu a ja som dnes dostala nápad, ktorý by som s Vašou pomocou rada zrealizovala. Idem s kožou na modrokoníkovský trh a navrhujem, ktoré máte záujem, stretnutie a poklebetenie 🙂
áno, sme z celého Slovenska, z rôznych kútov a preto sa to samozrejme udeje na etapy vo väčších krajských mestách - navrhnite do Diskusie - napíšte mesto a ostatné baby, ktoré súhlasia s danou lokalitou dajú "like" alebo palček 🙂
za mňa by som sa potešila stretnutiu s @h2 , @karolinakr , @pralinka25 , @anjelicek26 aj keď viem Marti, že ty si ďaleko a hlavne maminka čerstvého miminka 🙂 @mk22 , @oblecenie99 , @sheila121 , @domkakvet , @viestta , @la_dolce_vita .Samozrejme, aspoň jeden @admin aj osobne, ak by nastal komunikačný šum 😀 (to je joke 😀 )
Napíšte každá, ktorá by ste sa rada zapojila, ktorú babu by ste rada stretla, nech sa naša "kontaktná pavučina" rozšíri do všetkých kútov 🙂
Ďakujem každej za príjemnú diskusiu aj za to, že sa nebudeme hádať 🙂 🌹
@karolinakr bohuzial vtedy nemozem, oslavujem narodeniny a pridu mu synovia, skoda ☹ ale uzite si to!
@kristiii
@janickacrazy
to si na piatok chcela dat @banderaska29? lebo ozaj mimobratislavsky kedy ako pridu v piatok po praci 16.00 pojdu vlakom hodinu, vypiju 1 kavu a možu ist zbohom?
Naozaj je to pravda
A este berte prosim vas s rezervou všetkych tu pritomnych, že niekto napiše pridem - či ozaj pride..
Lebo najprv každy hrr a zrazu nikto nemôže
Ja hovorim na rovinu; momentalne nemôžem, ked sa zmenia moje životne okolnosti, veĺmi rada a dokonca mi nevadi, keby sme boli len po 2..Bratislavu poznam, možno ist aj loďou do Viedne, je mi to jedno..
Takže ty chceš ist 17.5. - to je piatok, a nad sobotou ste neuvažovali ozaj? @banderaska29
este @macatt je mimobratislavska
ja by som sa im prispôsobila, to je navrh
Lebo oni maju ochotu prisť, ak nešalia, tak nech to stojí zato
Alebo druhy navrh
kedže bratislavski sa posrali všetci a tieto 3 su Trnava + Bystrica, stretnite sa na polceste, si hovorila, že ti nevadi cestovat @banderaska29
@kristiii počkaj ešte doladite detaily
@demodun som sa pytala, že kedy možeš, ale si neodpisala, čiže zas len skutek utek
A miesto?
Na Hrad, v Auparku vzadu je reštika, ako sa vychadza do sadu Janka Kraĺa, pri Dunaji, zakotvena loď, Eurovea - bašta restauracii, ale aj milion ludi, Stare Mesto - uličky - tam sa da sadnuť uplne hocikde, v lete promenada s podnikmi, Hviezdoslavovo namestie, v Retre robia vybornu činu - na vyber je toho dosť..
alebo aj na Dunajskej ulici,ako ma Satinský sochu, tam je reštika s obrovskou záhradou..
@kristiii tak ak už nie je neskoro ja snáď prídem 😁
@karolinakr prisla by som asi vlakom, takže hlasujem za niečo bližšie k stanici, až nestojím ešte 2 hodiny v kolóne.
Píšem neskôr bo bolo treba poriešiť dieťa a tak 😉
@demodun dobre
tak
@macatt
@janickacrazy
@banderska29
@kristiii
@tinqua
potom sa stretnite radšej v Trnave, to vam bude bližšie, a ked bude dalšie stretko pridem aj ja
@karolinakr to si robíš srandu.tak ja som chcela prísť zo Žiliny a ty nedáš pár km?

@demodun ja som neni nejaka silna v zemepise, ŽIlina, Trnava, Považska Bystrica - kde vam to je najbližšie?
Išla som vlakom z Polska, tak Žilina je najdalej, potom Trnava, tak Žilina je aj dve hodky od Bratislavy, Trnava hodinu a Považska Bystrica? A v piatok poobede po praci, niekto konči aj o 18.00 tak neviem si to dobre predstaviť..Tundra sice pride zo Švajcu, ale len 50:50 fido je z BA, ale kecalek, a h2 cestuje ešte zpoza Bratislavy, takže neviem,
sa, rozseknuť tuto šifru..
Nejaka učiteľka zemepisu príd mi na pomoooc!

Mne osobne vyhovuje aj Trnava. BA mi síce vyhovuje viac, ale ani s TT nemám problém. Cestovať budem musieť tak či tak.
Spravi sa to ako za starych dobrych kovidovych casov online 🤣
@pralinka25 my sme mali aj bal online za covidu so starostom 😀
Tak super
ked @h2 môže, tak navrhujem
@kristiii
@macatt
@tinqua
@janickacrazy
@demodun
@tundra
@fido69
a @banderaska29, ktorej nevadi cestovať🙏 stretnúť sa v Trnave
Dátum a čas si dohodnitu už vy !
@pralinka25 len zapíše dochádzku, tiež sa nezúčastní, alebo len pride ako Fantomas,ked ju nikto nebude čakať 😀
@karolinakr tak tak spravim kontrolnu prepadovu akciu a podam hlasenie 🤣
@pralinka25 toto neni zle, a daj si uniformu policajta, ked budeš aj zatykať 😀
@karolinakr Ja ešte neviem, či môžem, zatiaľ nechcem nič záväzne sľúbiť. Myslela som to tak, že AK áno, tak môže byť aj TT.
@karolinakr sexi uniformu? 🤣
@karolinakr Ja možem prísť aj do Trnavy a navrhujem stretnutie na železničnej stanici, ak Vám to nevadí, ja som v Trnave nikdy nebola, absolútne sa tam nevyznám. 😀
@janickacrazy o kolkatej ?
@karolinakr čo ja viem, musím pozrieť vlaky 😀
@karolinakr tak o 16:00 hod ba som tam mohla byť, ale teda neviem ako ostatné ženy, či teda možete všetky či ako, nieže tam budem sama 😅
Ja budem v Trnave asi v utorok,tak si zoberiem bivak a do soboty,vas tam pockam🤣🤣🤣. @pralinka25 mi bude nosit nieco pod zub.Myslite,ze to budu policajti akceptovat,ked poviem,ze cakam na stretavku z MK?
@h2 ty môzes doniest steak a @fido69 salatik😂
@tundra @fido69 @demodun @tinqua @h2 @macatt @janickacrazy @kristiiii @25daniela @pralinka25 @viestta @banderaska29 @karolinakr chýba niekto?

@demodun a ty nemôžeš? Však si mi sľúbila, že nebudem jediný introvert. Ja sa takto nehrám 🙅