icon

Stretnutie používateľiek Modrého koníka po celom Slovensku

banderaska29
26. apr 2024

Ahojte dievčatá.

Píšem neanonymne (to je sarkazmus 😀 )

Mnohé z nás (vás) už sme na koníkovi dlhú dobu a ja som dnes dostala nápad, ktorý by som s Vašou pomocou rada zrealizovala. Idem s kožou na modrokoníkovský trh a navrhujem, ktoré máte záujem, stretnutie a poklebetenie 🙂

áno, sme z celého Slovenska, z rôznych kútov a preto sa to samozrejme udeje na etapy vo väčších krajských mestách - navrhnite do Diskusie - napíšte mesto a ostatné baby, ktoré súhlasia s danou lokalitou dajú "like" alebo palček 🙂

za mňa by som sa potešila stretnutiu s @h2 , @karolinakr , @pralinka25 , @anjelicek26 aj keď viem Marti, že ty si ďaleko a hlavne maminka čerstvého miminka 🙂 @mk22 , @oblecenie99 , @sheila121 , @domkakvet , @viestta , @la_dolce_vita .Samozrejme, aspoň jeden @admin aj osobne, ak by nastal komunikačný šum 😀 (to je joke 😀 )

Napíšte každá, ktorá by ste sa rada zapojila, ktorú babu by ste rada stretla, nech sa naša "kontaktná pavučina" rozšíri do všetkých kútov 🙂

Ďakujem každej za príjemnú diskusiu aj za to, že sa nebudeme hádať 🙂 🌹

tundra
28. apr 2024

@karolinakr ked už dojdeš zo Švajcu, zaparkuj svoj lexus, kde tu bude určené
To chces?Sak,ale potom odhalis svoju identitu a to nechces.Ok,tak tu retaz prinesiem tam😂

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
vyrovnanaosoba
28. apr 2024

@simona20201309 úplne súhlasím.

karolinakr
28. apr 2024

@tundra a čo ten pumpár, zas príde na psí tridsiatok?

demodun
28. apr 2024

@karolinakr čo tam po pupkatom pumparovi, keď môžeš mať krásavca 😀😉

krasavec007
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
28. apr 2024
karolinakr
28. apr 2024

@krasavec007 ale inak na tom stretnuti budeš asi sam chlap, dojdu kočky a chlap sa zatiaľ nijaký nehlásil

karolinakr
28. apr 2024

@krasavec007 budeš ako Adam v raji

krasavec007
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
28. apr 2024
krasavec007
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
28. apr 2024

@demodun kukaj, už sme na vedlajšej koľaji

banderaska29
autor
28. apr 2024

@demodun nepíšem len o ženách, ale áno, sfromulovala som to blbo. Kľudne aj muži, nediskriminujeme 😃😃😃

banderaska29
autor
28. apr 2024

Ženy muži, krásna diskusia, ani neviete, ako ste na potešili 🙂 nebola som tu cely víkend a hľa, tu to žije😃

@tundra si srdečne vítaná, veľmi sa budem tešiť 🙏 a každej/každému, koho zaujalo vidieť sa 😌😌🙏

demodun
28. apr 2024

@banderaska29 nie blbo, v pohode, veď je tu viac žien ako mužov.
Vidíš chlapci sa už hlásia dobrovoľne
Tundra je chlap 😄😉

demodun
28. apr 2024

@krasavec007 🤣🤣 to si si vybral, zo švajčiarska je Tundra a je to chlap.
Len neviem či bude z teba taký nadšený 🤣

karolinakr
28. apr 2024

@demodun 😂😂 zo vsetkych žien si vybral @tundra

karolinakr
28. apr 2024

@tundra, čaká ta tu rande

karolinakr
28. apr 2024

@tinqua 😄😄 samopozvánky sú najlepšie

krasavec007
Odpoveď bola odstránená
mamelka
28. apr 2024

@macik166 ďakujem... ja som sa mala stretnúť dnes so @zabka10 ale nevyšlo nám to časovo, akurát keď volala sme ešte asi jedli plus som alzbetku kojila, a už cestujem z BB. 😊

mamelka
28. apr 2024

Ešte som aj zlé napísala @10zabka 🙈 to ta unava

10zabka
28. apr 2024

@mamelka vyjde nám to určite nabudúce 😘

yanni
28. apr 2024

@mamelka už zase si bola v BB. Vzdy vtedy, ked sa ja len chystam grrrr

mamelka
28. apr 2024

@yanni naposledy som nebola kvôli pohrebu. Ale teraz to bolo spontánne,manžel prišiel na SK spojom, auto zostalo v Nemecku a on,že ide jeden chalan cez BB a ja,ze juj tak ja mam napad😂 ale páčilo sa mi a neľutujem, som.mega utahana. Alžbetka bola celý čas v nosiči, len čo som kojila a dala na chvíľku manželovi .. ale bolo super.este by som chcela múzeum navštíviť. A teba by som tiež rada videla. Vy idete mat teraz prázdniny 2t,že? 😊 manžel využije stvrtok a pride v stredu v noci,spraví si predĺžený víkend

mamelka
28. apr 2024

@10zabka určite ano🥰

karolinakr
28. apr 2024
mamelka
28. apr 2024

@yanni q zabudla som napísať, písala som rýchlo, manžel išiel z BB do Nemecka a my domovz už sedíme v autobuse, skoro sme ho nestihli

kristiii
28. apr 2024

@tinqua nič si z toho nerob ani o mňa nikto nezakopol, asi budeme musieť dať stretko nepozvaných na to hlavné 🤣🤣🤣