icon

Stretnutie používateľiek Modrého koníka po celom Slovensku

banderaska29
26. apr 2024

Ahojte dievčatá.

Píšem neanonymne (to je sarkazmus 😀 )

Mnohé z nás (vás) už sme na koníkovi dlhú dobu a ja som dnes dostala nápad, ktorý by som s Vašou pomocou rada zrealizovala. Idem s kožou na modrokoníkovský trh a navrhujem, ktoré máte záujem, stretnutie a poklebetenie 🙂

áno, sme z celého Slovenska, z rôznych kútov a preto sa to samozrejme udeje na etapy vo väčších krajských mestách - navrhnite do Diskusie - napíšte mesto a ostatné baby, ktoré súhlasia s danou lokalitou dajú "like" alebo palček 🙂

za mňa by som sa potešila stretnutiu s @h2 , @karolinakr , @pralinka25 , @anjelicek26 aj keď viem Marti, že ty si ďaleko a hlavne maminka čerstvého miminka 🙂 @mk22 , @oblecenie99 , @sheila121 , @domkakvet , @viestta , @la_dolce_vita .Samozrejme, aspoň jeden @admin aj osobne, ak by nastal komunikačný šum 😀 (to je joke 😀 )

Napíšte každá, ktorá by ste sa rada zapojila, ktorú babu by ste rada stretla, nech sa naša "kontaktná pavučina" rozšíri do všetkých kútov 🙂

Ďakujem každej za príjemnú diskusiu aj za to, že sa nebudeme hádať 🙂 🌹

h2
29. apr 2024

@mircalla 😘♥️

sherynkamalinka
29. apr 2024
demodun
29. apr 2024

@kristiii ja som tiež introvert tak budeme dve 😁
Ja to mám do TN bližšie ale som dala BA preto, že chcem vidieť baby od BA.

@karolinakr a som zvedavá akú masku zvolíš, aby sme ťa nespoznali 🤪

karolinakr
29. apr 2024
karolinakr
29. apr 2024
demodun
29. apr 2024

@karolinakr nó tak hlavne si neber ruksak 🤣🤣

janickacrazy
29. apr 2024

@yanni No možno z Bratislavy a Košíc má spojenie dobré, ale od nás veru treba prestupovať a čakať hodinu -dve medzi prestupmi.

mamelka
29. apr 2024

@yanni pri ZA nebudeš? 😂

macatt
29. apr 2024

@fido69 tak to je fajn, ak sa to zvrtne prespime niekde na parkovisku, ty nemusíš vláčiť spacák a ja budem mať ochranku( v kufri)🙈

mamelka
29. apr 2024

@h2 ja by som chcela vidieť kto sa tu skrýva za h2😂 páčia sa mi komentáre...

h2
29. apr 2024

@mamelka 😀 Úplne obyčajná bežná žena, akých chodia po uliciach tisíce.

macatt
29. apr 2024

@mamelka také nežné žieňa je @h2, štíhla, špinavá blond( myslím), strapatá 😀 raz som videla fotku, keď bola chorá akurát😃

h2
29. apr 2024

@macatt Nieee, blond nie som určite. A ani štíhlou by som sa už nenazvala, skôr mám takú bežnú postavu, privítala by som pár kg dole. Áno, mala som tu dosť dlho takú odstrašujúcu kovid fotku, takže tam som bola aj strapatá, aj celkovo hnusná 😜. Ale dala som to preč, pre istotu. Ale ináč chodím normálne, učesaná, aj namaľovaná. 😂

mamelka
29. apr 2024

Ja po včerajšom výlete plánujem max niečo,,Light,, tu na okolí s dievčatami. Zvládam myslím dosť, ale včerajšok ma odpálil 😂 Alžbetka ma uz cca 5,6kg a bola celý čas v nosiči, do toho ďalšie deti, boli ma cely človek 🙈 mám pocit,ze aj vlasy😂 ... ale keď ma niekto uvidí kľudne sq prihovorte ...
ja so
aj v ZA videla tri mamičky,prehovorili sa, veľmi milé a je super prehodiť pár slov.
a ako oktobrovky2012 sme mali skupinu aj sme boli spolu na pobyte a stretli sme sa, nikdy nezabudnem na toto stretko, vtedy aj bubena zomrela🥺😮‍💨vďaka MK som spoznala nové tváre. Ja som takto na FB vďaka jednej mamičke vedela pár info o Ľubovni kde som išla rodit, aj sme sa tam dokonca 3stretli teraz vo februári 😁😊(v porodnici😂 sa smiali sestričky,že sranda,ze sa pozname) ja by som MK a celkovo internetové stretnutia neriešila až tak pochmúrne ako to tu bolo napísané. Ja som napríklad vďaka MK v kontakte s @janka273 mamička 4 deti, pestuje, ma v ri.. vrtulu,vkuse dačo robi😂 aj sme sa videli a taka @mafinaju juj, tu by som veľmi rada stretla. @petka035 a aj @esmemia @poisonblu som vďaka MK spoznala a videli sa a ešte veľa mamiciek s ktorými som cez FB/IG troška v kontakte len nicky si nepamätám. Tqku @vevesh by som velmi rada stretla,mali sme spolocny termin v 2022 ale mne to zial nevyslo....
A milujem ,,náš,,oktober/november keď začnú vyskakovať fotky s tortami ...

mamelka
29. apr 2024

@h2 ale predsa len komentármi si ma zaujala😊💞

mamelka
29. apr 2024

@macatt no nevidela som veru...skoda😁

10zabka
29. apr 2024

@yanni kľudne 🙂

h2
29. apr 2024

@mamelka Ja tiež rada sledujem tie tvoje, ja, ako mama jediného dieťaťa, ťa veľmi obdivujem, ako zvládaš tie tvoje 4 a k tomu všetku tú prácu okolo, dom máte úžasný... 😍

kristiii
29. apr 2024

@demodun tak to som rada, že nebudem jediná 😉
@jana_eyre_2 @simsalabim @0silvia0 inak baby škoda, zrovna vás by som rada spoznala, často máte rovnaké myšlienky ako ja, možno práve kvôli našej "blbej" povahe.
Inak máme už nejaký predbežný termín? Okrem krásavcovho?

karolinakr
29. apr 2024

@kristiii krasavec dal 17.5. zatial sa @banderaska29 neozyva, ja som len asistent

karolinakr
29. apr 2024

@kristiii 1.5. a 8.5. je voľný deň, 17.5. je piatok za dva týždne

mamelka
29. apr 2024

@h2 ďakujem. Už to tu tak dobre vyzera,práve sedím na terase, Mária spi, alzbetku kojim😁 konečne oddych, ale riešim emaily a pojdem na rodičovske tak ešte oddych predtým

kristiii
29. apr 2024

@karolinakr hej hej, pozerala som, to mám nočnú 17.-teho 😭.

h2
29. apr 2024

@mamelka Užívajte si to, dnes je krásne (dúfam, že aj u vás).

krasavec007
Odpoveď bola odstránená
h2
29. apr 2024

@krasavec007 Ja sa dopredu ospravedlňujem, ale nedá mi to: si tu od marca tohto roku, čiže sotva dva mesiace aj s cestou. Ako sa ti v hlave objavila myšlienka, že príspevok:
"Ahojte DIEVČATÁ ... MnohÉ z nás (vás) už sme na koníkovi dlhú dobu ... napíšte mesto a ostatné BABY , ktorÉ súhlasia s danou lokalitou dajú "like" ... Napíšte každÁ, ktorÁ by ste sa rada zapojila, ktorú BABU by ste rada stretla..."
sa týka teba a že sa tu prítomné MAMIČKY a ŽENY budú chcieť v rámci stretnutia dlhoročných prispievateliek na modrého koníka stretnúť s pre nich úplne cudzím chlapom, ktorého sme tu ešte ani nestihli zaregistrovať?
Pardón, ale ospravedlnila som sa hneď v prvej vete. Len by ma to zaujímalo.

macatt
29. apr 2024

@h2 Ach, zasa si si ďalšieho pohnevala😂

h2
29. apr 2024

@macatt 😂 Veru, že ja si už nedám pokoj?!

pralinka25
29. apr 2024

@h2 ty si proste talent

sticker
h2
29. apr 2024

@macatt
@pralinka25 No ale úprimne, dievčatá, vám sa to zdá OK? Že na stretnutie žien, čo sú tu dlhé roky, sa tu aktívne hlási chlap, čo je tu chvíľu?