icon

Susedom sa niečo nepáči, ale nepovedia nám to priamo

maminka1983
21. mar 2018

Ahojte
Ako by ste postupovali v nasledovnom probleme.
cca 1,5mes dozadu sme pozvali susedou co byvaju priamo pod nami ze maju male babo 4mes a mozno si sadneme. stretnutie bolo fajn deti nevystrajali skor sme s muzom nemo pozerali ze to dali. A nasleduje problem ovtedy ako keby stale nieco sa im nepaci ale nepovedia nam to priamo aj ked ich stretneme a tvaria sa akoby nic. mame 2 deti 4,5 syna a 3r dceru. syn je dost tvrdohlavy a vybusnejsej povahy a dcera sa k nemu pridruzi v nejakych veciach. Vadi im ked nahlas spieva ma dost silny hlas alebo vydava zvuky pri hrani ako ked ide auto robi TUU TUU alebo sa hra s vlacikami najcastejsie. mozno chtiac nechtiac som si vypocula takym stylom ze sadela som na posteli spalni a rozparavali sa tak nahlas ze normelne som zasla co vsetko riesa a ja ich mam nahaku. sprepacenim este aj to riesia ked syn zahlasi ze spravil potrebu na WC a je happy. Rana su majtazsie nakolko mame problenm s obliekanim dlho mu to trva a tak je to aj s revom chodime autobusom . a to si vzdy vecer vypocujem oni su schopny aj opolnoci riesit veci o nas. nijak mi neublizili ale nikdy sme sa k nim nechodili stazovat alebo boze chran zle povedali neviem si to vysvetlit jak takto moze fungovat. a co mna zaraza riesi ze vysavam kazdy pondelok doobeda. Akoze neviem ci som normalna a ako to mam brat. syna neprerobim spieva blazni sa ako kazde decko aj sa s dcerou poskriepia ako pri kazdom surodeneckom vztahu.ci su oni az tak citlivy. proste horsie ako babky na trhu. ako by som mala reagovat. snazim sa to nevsimat si ale neni som super mama ale len clovek ci si to mam vypocut ako naschval aj pri jednotlivych navstevach co maju alebo co robit. snazim sa ignorovat ale ked je to hlasne a zobudim sa na to co mi ostava len kukam do blba a pocuvam.

Strana
z2
panpulon
22. mar 2018

Podľa mna su nespokojný s vlastným životom a nemajú nič zaujímavjsie co riesit iba vás a vasu rodinu. Asi by som sa snimi o tom porozprávala ze vsetko pocujete a ze ci im to nie je blbé tolko o vás rozpravat.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.

tana85
22. mar 2018

@ewell13 je rozdie” vysavat a vysavat. mame nad sebou dost mesuge ludi, co maju ku vsetkemu blbo urobene podlahy. dlho som si myslela, ze 2-3x do tyzdna okolo obeda stahuju po byte nabytok. nakoniec z toho bolo vysavanie. tomu by si neverila ako to pri zlych podlahach moze zniest a skutocne obtazovat. k tomu ak trieska do radiatorov a kazdej skr8ne ci stolicky

kredog
25. mar 2018

@mirola tiez byvam v byte a u nas tiez pocut o com sa bavia susedia, ktori byvaju nad nami a to po sebe nekricia. Stare byty nemaju ziadnu izolaciu. Takze pocut aj to co nechces.

sticker
Strana
z2