icon

Tetovanie žien a mužov

markusrasford
19. jún 2023

Ako sa vám páči tetovanie na ženách a mužoch po celom tele?

zuzanockamt
19. jún 2023

@oonnaganamakusai A ešte jedno na zamyslenie 🤔

macatt
19. jún 2023

Na dievča sa mi také veľmi veľké tetovanie nehodí..sama mám 3 tetovania( nie na viditeľných miestach) ale už sa mi to nepáči a na chlapovi mi nevadí aj keď je celý potetovaný 🙂

weronika171717
19. jún 2023

Na chlapoch sa mi to paci, na ženách nie.

markusrasford
autor
19. jún 2023

@macatt prečo si sa dala tetovať? Fakt ma to vážne zaujima

macatt
19. jún 2023

@markusrasford no lebo sa mi to vtedy páčilo a chcela som to, teraz by som bola radšej keby ich nemám.. mám pekné tetovania, ale už sa mi zunovali..

betulinka1
19. jún 2023

@markusrasford neriesim ci je niekto poverovany alebo nie. Mne je to jedno. To nerobi cloveka ničím výnimočným ani inym, aspon pre mna. Poznam ludi, co si tetovaním schovali jazvy, volam to tetovanie s príbehom. Ale poznam mnoho takych, co si tetovanie schovaju v staršom veku alebo kvoli praci.

markusrasford
autor
19. jún 2023

Dnes som mal to šťastie že som videl veľa žien aj mužov s kerkami. Viac bolo žien. Mladé ale aj ženy v zrelšom veku. Áno je to každého osobná vec čo si dá tetovať. Úplne respekt. Len stále ešte rozmýšľam že prečo sa dajú tetovať? Čo ich ktomu vedie?

nini1978
19. jún 2023

@babulkomale takže "pokresleny "clovek- pre teba takmer istý chrapun

Či ty máš v okolí ludi- chrapunov z minulých čias,keď kerka sa robila v lochu od spolubývajúcich?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
svokrinjazykmonika
19. jún 2023

@markusrasford na mužoch áno, na ženách nie .

nini1978
19. jún 2023

@elizabet173 bohužiaľ tu aj v takej banalnej téme vidíš,ako je vnímaná OSOBNÁ SLOBODA každého z nás
Fuj hnus a dokonca znesvatany chrám - to je úroveň slovenského národa akceptovať inakosť
Že kriminálnik,chrapun....tolerancia nula bodov a to sme v roku 2023
A ľudia týmito vyjadreniami ovplyvňujú budúce generácie a vštepujú im jednoznačne len homofóbiu a netolerantnost.
To je na plač

monillia
19. jún 2023

@elizabet173 úplne súhlasím s tvojím názorom ohľadom tetovania aj keď v podstate ja jednu pre mňa pripusnu kerku mám, obočie.Aj keď to klasická kefka nie je.

cina1
19. jún 2023

nepaci sa mi to,ale vec tych co sa im to paci.neriesim

trema
19. jún 2023

Ja by som si tetovanie nedala, ostatni nech si robia co chcu

macatt
19. jún 2023

@markusrasford no je to taký trend, mne sa páčili kérky aquarel a musela som také mať..niekto si tetuje dátumy a mená detí, ľudí a psíkov, ktorý už tu nie sú a tým im vlastne chcú vyjadriť poctu, kto si niečim prejde, chce si to takto pripomínať.. a mne sa dnes páči viac, keď dievča žiadnu nemá..

babulkomale
19. jún 2023

@nini1978 ja mam v okoli velmi malo potetovanych chvalabohu. Je to neesteticke. Principialne mi to nevadi, partnera si nehladam.
Reagovala som nantych chrapunov niekoho vyssie, zas glorifikacia potetovanych nad nepotetovanych.

babulkomale
19. jún 2023

@jamimo presne toto som si dnes uvedomila ked som isla v kratkej sukni a ramienkovom tricku, ze moje nepokreslene telo je uz vzacnost.

nini1978
19. jún 2023

@babulkomale žiadna glorifikacia neprebieha
Ja mám naopak v okolí veľmi veľa ľudí ,ktori sú úspešní,slušní, a potetovani
Na Slovensku menej,v Taliansku oveľa viac.
Ja si to všímam ale už dlhé roky,ako veľmi na Slovensku "záleží" na výzore. Úplne zbytočné a povrchné odsudzovanie

nini1978
19. jún 2023

@babulkomale a chvalabohu prečo ....keby si mala v okolí veľa potetovanych ľudí,čo by to zmenilo na tvojej existencii?
Mne sa až rozum zastavuje
Že "mám chvalabohu veľmi málo potetovanych v okolí"
🙄

babulkomale
19. jún 2023

@nini1978 nechapes? Neodsudzujem, reagovala som na ten prvy prispevok o chrapunoch. Ked necitas vsetko tak nereaguj. Unikaju ti suvislosti. Mne je u prdele ci je niekto potetovany, mne sa to nepaci esteticky, doskriabana koža. To je cele.
Ale cloveka ako takeho nesudim, jeho odbornost, charakter.

eliska13
19. jún 2023

@markusrasford na ženách vôbec a na mužoch pekne farebne na ramene môže byť🙂
Tunely, pearcing, dredy hrôza.Mali sme v práci na pohovore 30 tnicku a šéf povedal, že tu nie, lebo má na rukách tetovanie a a vyzerá to rušivo

ysseba
19. jún 2023

@markusrasford Mne sa to nepáči a som si istá, že im sa nepáči moje "nepokreslené" telo. A je to tak v poriadku. Inak neviem či si teraz viac všímam potetovaných (pretože moja kamoška si dala prvú kérku a chce ďalšiu), ale naozaj má tetovanie strašne veľa ľudí a hlavne žien čo si tak všímam. Podľa mňa minulé leto neboli toľko potetovaných žien 😀

eliska13
19. jún 2023

@limoncino v banke bolo tetovanie zakázané neviem ako teraz

janulik2008
19. jún 2023

@markusrasford mne sa čo sa týka tetovania páči čo raz povedal J. Depp "Moje telo je môj denník, a moje tetovania môj príbeh." Každý ma na to svoj dôvod, ja napríklad by som sa aj dala ale strach je väčší 😁😁🫣

Inak k tomu tetovaniu "detskými očami" malej sa JD páči, ona ho "žerie" keď som sa jej raz pýtala že či jej nevadí že je celý potetovaný tak mi povedala že jej to nevadí že sa jej páči aj tak lebo je pirát 😁😁😁

nini1978
19. jún 2023

@babulkomale ja čítam všetko ,ale radšej už nepíš ,lebo tvoje slová sú smiešne
Stačí ,že si po sebe prečítaš prvú vetu z tvojho príspevku ,kt si napísala o 21:40 a tam je presne vyjadrené "ako to máš u prdele"😂
Na smiech- nevadí mi to,ale chvalabohu ich mám málo v okolí

nini1978
19. jún 2023

@ysseba nemyslí si,že potetovani ľudia idú riešiť tvoje nepotetovane' telo
V živote som nepočula nikoho s kerkami odsudzovať niekoho bez..

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
nini1978
19. jún 2023

@oonnaganamakusai aká propaganda preboha živého
Ti to ovplyvňuje kvalitu života ,že je niekto potetovaný?
Každý robí ako chce a pokiaľ to môj život neovplyvňuje,čo na tom mám čo riešiť?
Práveže "propaganda"netolerantnosti je neskutočne silná na Slovensku!

fineta
19. jún 2023

Nepáči sa mi to z estetického hľadiska, ale je to subjektívny názor. Určite nevynášam nad človekom s kerkami súdy a nehodnotím ho, aký v skutočnosti je...
Občas, keď vidím potetovanu ženu, tak mi napadne ten Kysucký vtip "v mladosti si dala vytetovať ružu na zadok, dnes po troch deťoch má z nej kapustu" 😬