icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

lenadka
7. feb 2012

@anjelicek26 😀 ty sa das na vsetko 😀 sa tu na tom smejem, ale rata sa mi to, ze malu chces paradit a spravis jej to sama, lebo nie je umenie kupit 🙂

winona24
7. feb 2012

juuuuj babulky...balík z ameriky s tylom je na pošte....ja sa tak tešííím.... 😵

anjelicek26
7. feb 2012

@lenadka - ved to presne - nie je umenie kupit 😵 Ja som tak rada, ze viem nieco urobit aj sama, bavi ma to, mozno to neni take dokonale ako z obchodu, ale nech. Ani byt nemusi. Saska nastastie nie je taka kriticka 😀

lenocka84
7. feb 2012

@winona24 kolko si brala a ake si mala postovne ak sa mozem opytat? a kolko to trvalo, cele dodanie.

lenadka
7. feb 2012

@sirinka všetky tutu maniacky TU by jej mali kliknut na paci sa mi to 😀 😉

winona24
7. feb 2012

@lenocka84 juj si ma zaskočila teraz trošku....ak sa dobre pamätám tak 5 alebo 6 roliek...5 myslím....a poštovné?fuuuu nemám si to ani ako pozrieť,lebo som to objednávala cez mužov účet na ebay ...ale 17€ aj nejaké drobné ma to vyšlo...zistím presne a napíšem...

lenadka
7. feb 2012

@anjelicek26 ja som ABSOLUTNE v plane nemala robit tutu, ale rada som si sem chodila pozerat suknicky a potom chcela kamoska uhackovat pas na tutu, tak som si povedala ze ked inemu dietatu uhackujem tak spravim to tutu aj mojim babam, uz len cakam na tyl 😅 😀 aspon budu mat na maskarny ples 🙂

lenuliatko
7. feb 2012

@lenadka dobrú vlnu máš, Camilla je taká tvrdá, ale zas pekne vyzerajú vecičky z nej háčkované. Elian Nicky je super mäkučká a ešte jednu som pužívala super, myslím,že Daniela, ale ruku do ohňa za to nedám, lebo ja hneď odhodím ten obal z nej, takže neviem na 100% , či to bola Daniela, ale sú také jemnučké. Tie majú okolo 97% bavlny.

janka_pn
7. feb 2012

@winona24 a kedy si objednavala?

winona24
7. feb 2012

@janka_pn jaj pardon....24.1 ak sa nemýlim

lenadka
7. feb 2012

@lenuliatko uf tak este ze tak, na akom haciku z nej robis? ja som na 3,5 a ne sa to velmi nepacilo, ze velke medzierky to robilo, ja ostanem verna nicky 😀

janka_pn
7. feb 2012

@winona24 ja 19teho a este nist ☹(((((

zklimekova
7. feb 2012

keď t u vidím tie úžasné háčkované veci tak som sa rozhodla že sa idem učiť háčkovať..len potrebujem poradiť..aká vlna je vhodná ha háčkovanie?..či všetky?? 😨 ...a a aké číslo háčika??...čo som pozerala v galantérke je ich tam veľa..??....poradíte mi prosííím 🙂

winona24
7. feb 2012

@janka_pn 😕 neboj príde...

lenuliatko
7. feb 2012

@lenadka Tiež 3,5 a páči sa mi to. Ale ja som robila takú vzorku, kde to pekne vyzerá, čiapočku a teraz robím štucne k tomu. Skús menším háčikom, možno sa ti to bude viac páčiť.

winona24
7. feb 2012

@zklimekova aj ja akurát hačkujem svoju prvú čiapku....strašne ma to chytilo.... 😀 😀 ja som si kúpila háčik 3,5mm...ale to asi záleží aj od vlny a jej hrúbky...ja som si v galantérke takú hrubšiu kúpila....ale na jar aj niečo tenšie...rozmýšľam nad tou camilou.... 😉

lenadka
7. feb 2012

@zklimekova myslim ze hackovat mozes z akejkolvek vlny, na vlne mas potom oznacene aky velky hacik si mas na nu vziat 😉 akurat chlpate vlny z nich sa zaciatocnikom hackuje tazko, ja mam oblubenu elian nicky a hackujem ju hacikom 3,5 🙂

lenuliatko
7. feb 2012

@zklimekova kúp si zo 100% bavlny, to je háčkovacia priadza, napr. Camilla. Na učenie je super, lebo budeš krásne vidieť očká., kam pichať. Ja som sa učila na chlpatých vlnách a bolo to ťažšie. A pri každom druhu vlny, resp. priadze máš napísané, aký háčik je vhodný. Na tenšiu menší, na hrubšiu väčší.

lenadka
7. feb 2012

@lenuliatko no ja zatial sa len ucim hackovat, a ovladam tak dlhy kratky stlpik a obluciky 😀 na viac nemam nervy ani cas ale casom s naucim dufam aj ine vzory, tak v lete ked sa bude mala aj pes hrat na dvore, clapkat v bazene a ja pri nej na slniecku tvorit 😀 ale tuto camilu mozno vyuzijem na letny klobucik, tam by taky dierkovany vzor bodol 🙂

anjelicek26
7. feb 2012

@zklimekova - tiez 3.5 hacik a asi 2-3 strany dozadu som dala take zakladne video, fakt je to super.

@janka_pn - ja osobne by som volala na colnicu, ci tam od teba nieco nemaju. Istota je istota, uz si to davno mala mat. Za kolko € si objednavala?

janka_pn
7. feb 2012

@anjelicek26 do 20 dolacov, ale skusim zajtra

lenuliatko
7. feb 2012

@lenadka skôr na jarnú čiapočku, ja letnú, je to dosť hrubé na môj vkus.

anjelicek26
7. feb 2012

@janka_pn - mozno zabudli na baliku vydokladovat hodnotu,to potom zadrzia hocico, ked sa im to nezda, fakt uz neviem, fakt by si to uz davno mala mat.

winona24
7. feb 2012

@zklimekova

https://www.youtube.com/watch?v=xBc0x47niUU

tu sú super videé....😉 ja som podľa toho sa učila...a čiapku robím podľa tohto

http://www.mimibazar.cz/navod.php?strana=10&id=...

zklimekova
7. feb 2012

@winona24
@lenadka
@lenuliatko
@anjelicek26 video určite pozriem 🙂, nech vidím ako to mám chytiť 😅
...ďakujem vám za rady 🙂..len sa musím dostať do galantértky..nakúpiť čo potrebujem a pustím sa do učenia

anjelicek26
7. feb 2012

@winona24 - jeej podla toho navodu z minibazaru zacina snad kazdy 😅 😅 Pani, co to nafotila ani nevedela, aku super sluzbu spravila 😉

winona24
7. feb 2012

@anjelicek26 je to tak polopate napísané,že to už len tupelo naozajstné nepochopí... 😀 😀 😀 😀 aj tie videá sú super....

ale aj to čo si sem ty dala...ten chlap...ten to tiež pekne detailne popisuje.....

heh ale aké sme šikulky.... 😉 😵 😵 😵

winona24
7. feb 2012

ja sa tak vytiešam ako mi to ide od ruky a ako mi čiapočka rastie pod rukami.... 😵 😵 😵 😵

drake
7. feb 2012

este poslednu foto vam dam na mojej Lilly 😵 😵 😵

winona24
7. feb 2012

@drake 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 krása...aj dieťatko aj tvoje prácička....nádhera