Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
juuuuj babulky...balík z ameriky s tylom je na pošte....ja sa tak tešííím.... 😵
@lenadka - ved to presne - nie je umenie kupit 😵 Ja som tak rada, ze viem nieco urobit aj sama, bavi ma to, mozno to neni take dokonale ako z obchodu, ale nech. Ani byt nemusi. Saska nastastie nie je taka kriticka 😀
@anjelicek26 ja som ABSOLUTNE v plane nemala robit tutu, ale rada som si sem chodila pozerat suknicky a potom chcela kamoska uhackovat pas na tutu, tak som si povedala ze ked inemu dietatu uhackujem tak spravim to tutu aj mojim babam, uz len cakam na tyl 😅 😀 aspon budu mat na maskarny ples 🙂
@lenadka dobrú vlnu máš, Camilla je taká tvrdá, ale zas pekne vyzerajú vecičky z nej háčkované. Elian Nicky je super mäkučká a ešte jednu som pužívala super, myslím,že Daniela, ale ruku do ohňa za to nedám, lebo ja hneď odhodím ten obal z nej, takže neviem na 100% , či to bola Daniela, ale sú také jemnučké. Tie majú okolo 97% bavlny.
@lenuliatko uf tak este ze tak, na akom haciku z nej robis? ja som na 3,5 a ne sa to velmi nepacilo, ze velke medzierky to robilo, ja ostanem verna nicky 😀
keď t u vidím tie úžasné háčkované veci tak som sa rozhodla že sa idem učiť háčkovať..len potrebujem poradiť..aká vlna je vhodná ha háčkovanie?..či všetky?? 😨 ...a a aké číslo háčika??...čo som pozerala v galantérke je ich tam veľa..??....poradíte mi prosííím 🙂
@lenadka Tiež 3,5 a páči sa mi to. Ale ja som robila takú vzorku, kde to pekne vyzerá, čiapočku a teraz robím štucne k tomu. Skús menším háčikom, možno sa ti to bude viac páčiť.
@zklimekova aj ja akurát hačkujem svoju prvú čiapku....strašne ma to chytilo.... 😀 😀 ja som si kúpila háčik 3,5mm...ale to asi záleží aj od vlny a jej hrúbky...ja som si v galantérke takú hrubšiu kúpila....ale na jar aj niečo tenšie...rozmýšľam nad tou camilou.... 😉
@zklimekova myslim ze hackovat mozes z akejkolvek vlny, na vlne mas potom oznacene aky velky hacik si mas na nu vziat 😉 akurat chlpate vlny z nich sa zaciatocnikom hackuje tazko, ja mam oblubenu elian nicky a hackujem ju hacikom 3,5 🙂
@zklimekova kúp si zo 100% bavlny, to je háčkovacia priadza, napr. Camilla. Na učenie je super, lebo budeš krásne vidieť očká., kam pichať. Ja som sa učila na chlpatých vlnách a bolo to ťažšie. A pri každom druhu vlny, resp. priadze máš napísané, aký háčik je vhodný. Na tenšiu menší, na hrubšiu väčší.
@lenuliatko no ja zatial sa len ucim hackovat, a ovladam tak dlhy kratky stlpik a obluciky 😀 na viac nemam nervy ani cas ale casom s naucim dufam aj ine vzory, tak v lete ked sa bude mala aj pes hrat na dvore, clapkat v bazene a ja pri nej na slniecku tvorit 😀 ale tuto camilu mozno vyuzijem na letny klobucik, tam by taky dierkovany vzor bodol 🙂
@zklimekova - tiez 3.5 hacik a asi 2-3 strany dozadu som dala take zakladne video, fakt je to super.
@janka_pn - ja osobne by som volala na colnicu, ci tam od teba nieco nemaju. Istota je istota, uz si to davno mala mat. Za kolko € si objednavala?
@anjelicek26 do 20 dolacov, ale skusim zajtra
@lenadka skôr na jarnú čiapočku, ja letnú, je to dosť hrubé na môj vkus.
@janka_pn - mozno zabudli na baliku vydokladovat hodnotu,to potom zadrzia hocico, ked sa im to nezda, fakt uz neviem, fakt by si to uz davno mala mat.
tu sú super videé....😉 ja som podľa toho sa učila...a čiapku robím podľa tohto
@winona24
@lenadka
@lenuliatko
@anjelicek26 video určite pozriem 🙂, nech vidím ako to mám chytiť 😅
...ďakujem vám za rady 🙂..len sa musím dostať do galantértky..nakúpiť čo potrebujem a pustím sa do učenia
@winona24 - jeej podla toho navodu z minibazaru zacina snad kazdy 😅 😅 Pani, co to nafotila ani nevedela, aku super sluzbu spravila 😉
@anjelicek26 je to tak polopate napísané,že to už len tupelo naozajstné nepochopí... 😀 😀 😀 😀 aj tie videá sú super....
ale aj to čo si sem ty dala...ten chlap...ten to tiež pekne detailne popisuje.....
heh ale aké sme šikulky.... 😉 😵 😵 😵
ja sa tak vytiešam ako mi to ide od ruky a ako mi čiapočka rastie pod rukami.... 😵 😵 😵 😵

@anjelicek26 😀 ty sa das na vsetko 😀 sa tu na tom smejem, ale rata sa mi to, ze malu chces paradit a spravis jej to sama, lebo nie je umenie kupit 🙂