icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

gabika7706
5. júl 2010

@ani3012 Usvit maju rozdelit na dve casti 😉

@sammy19 ja sa s manzelom o Edwardovi nebavim, ale vidi, co robim na PC, v kuchyni mame velky plagat New Moon, Personas pro Firefox mam tiez nieco z Twilight, rodit som nechcela ist 23.11. lebo 26.11. som chcela ist na New Moon premieru do kina 😀 /ale nedalo sa, skoro mi praskla jazva po prvom cisarskom/ ... v mobile hudba z Twilight, atd atd ...

kavaapalma
5. júl 2010

ja som tym tak isto uplne ocarena... a tu 4cast maju ozaj rozdelit,lebo je prilis dlha a aby v nej bolo vsetko podstatne a cely pribeh bol zachyteny,lebo ta posledna je ta najlepsia... aj ked na nete je zverejnena dalsia kniha,ktora mozno bude niekedy dopisana,lebo autorka si dala pauzu je tam myslim asi 5kapitol opisanych z pohladu Edwarda a vola sa to tusim Polnocne slnko...
gabika7706 a kde sa daju take obliecky zohnat,tuto v MI som nikde nevidela...porad prosim...

sammy19
5. júl 2010

@gabika7706 - to je zlate 🙂

inak, ja som si dnes kupila aspon knihu Zatmenie, pretoze kino nam s manzelom nevyslo, nemal kto postrazit deti... Tak na dovolenke budem mat o citanie postarane - teda, ak mi to deti umoznia 😀

gabika7706
5. júl 2010

@kavaapalma matejovsky ich vyraba, daju sa kupit aj cez net, napr. kuk sem http://www.perinbaba.sk/catalogsearch/result/?x... alebo priamo http://www.matejovsky-povleceni.cz/stmivani.html

kavaapalma
7. júl 2010

dakujem 😉 jupííí letím nato

gabika7706
7. júl 2010

@kavaapalma hod potom foto, ked ich budes mat doma 😉 Juj, tisko zavidim 😕

kavaapalma
8. júl 2010

hodim,ibaze ja si objednavam len pre seba,lebo som si vybrala len cisto s Edwardom,mojmu to nevadi,lenze on nechce tak budem mat len ja... a vezmem si aj ciernu plachtu... bude to zaujimave... 😅

ani3012
8. júl 2010

že by som na provokáciu objednala na dvojposteľ ? 😀
@kavaapalma veru, zaujímavé 😵

kavaapalma
8. júl 2010

no mozes a preco nie 😀
ked ony si mozu vecne kukat sport samy futbal,hokej ,tak preco my by sme si nemohli urobit aspon taku mensiu radost...

kavaapalma
8. júl 2010

hej a este som si objednala aj tricka s Edwardom,to si dam jak pojdem do kina na Zatmenie...
premietaju to od stredy no jak naschval mi vychadza poubedna smena tak musim cakat do soboty a uz so mnou idu aj dve kamosky...juchuuu...

bella.cullen.
8. júl 2010

ahojky přidávám se do klubu 😉 Twilight saga mě totálně nadchnula filmi i knížky 🙂 Zatmění bylo fááákt super, tenhle díl se mi líbil nejvíc, a taky se mi tam nejvíc líbil Jasper, vypadal tam fakt dooost dobře, nemohla jsem se na něj vynadívat 😀 to šel Edward uplně stranou i když Edward je taky dokonalej...

bella.cullen.
8. júl 2010
bella.cullen.
8. júl 2010

Taky Edward

sammy19
8. júl 2010

@bella.cullen. hmmm, ako dobre sa na neho pozera 😉

sammy19
8. júl 2010

@bella.cullen. - myslim Edwarda, ja som verna 😀

salma22
8. júl 2010

ja ich mam rada, tie filmy niesu ani take hororove ako sa zdaju, po nich mozem ist na wcko aj sama 😀 kiez to po horore sa bojim xi xi 😕

salma22
8. júl 2010

@bella.cullen. a to uz je dabingovane? ja som ho strasne chcela vidiet

ani3012
8. júl 2010

@salma22 lepšie je,ak to pozeráš originál. My sme mali české titulky a aj to som si uvedomila až po hodnej chvíli.

@kavaapalma tak si to užíííí ! Dúfam,že sa ti to bude páčiť aspoň tak ako mne 😵

bella.cullen.
8. júl 2010

@sammy19 no já sem taky věrná 😀 😀 ale Jasper se mi fakt moc líbil ve filmu 🙂
@salma22 zatmění je z titulkama

sammy19
8. júl 2010

@salma22 - tak to s tym wc-kom poznam🙂 ked som bola tehotna a pozerali sme s manzelom nejaky strasidelny film, tak potom som ho v noci normalne surovo budila a musel so mnou chodit na wc-ko (teda, cakal za dverami, samozrejme) 😀 😀 😀
Ja som zacala citat to Zatmenie - knihu. A to som si chcela nechat na dovcu. Ako vidim, tak takymto tempom to precitam za par dni a na dovolenke budem uz len rozjimat o tom 🙂
Ja by som inac taaak chcela ist do kina, no akosi nam to nevychadza 😒

salma22
8. júl 2010

@bella.cullen. hm fnuk to by mohli urobit dabi, lebo sa mi nechce citat nahlas titulky ,niekedy ani sama nestiham 😀 😀

salma22
8. júl 2010

@sammy19 he he to si s tebou uzil 😀(podarene), to maju aj knihu hm...? musim mrk na to

gabika7706
9. júl 2010

@salma22 original je original, ten dabing v Twilight a New Moon je priiserny 😒
A to sa pytas, ci su aj knihy Twilight? Mrk sem http://www.martinus.sk/?uItem=87638

bella.cullen.
9. júl 2010

@salma22 já bych řekla že je fakt lepší číst ty titulky, máš to v originále, Edward má moc hezký hlas, je jeho a ne dabing. Mě tituky nevadí, ale kolikrát to taky nestíhám, ted to Zatmění stáhnul bráška z netu, sice v mizerný kvalitě ale hlavně že to mám, tak sem si to párkrát pustila a snad mi nic neuteklo 😀

kavaapalma
9. júl 2010

ako ste sa pekne rozpisali,to je velmi dobre... ja sa akosi tiez priklanam k originalu jeho hlas je naj a chcem si aj kupit vsetky casti na dvd,ale original v angline...zacala som ju studovat v januari a hlavne ma to bavi aj kvoli tomu filmu aj celkovo... lahsie sa mi uci...
ani 3012 dik,urco to bude stat zato a tie sny pod tym paplonom... 😅
kazdy ma svojho oblubeneho a preco nie Jasper,mne sa napr.tiez paci Emet ale nie origo v sukromi ako modrooky blondak,ale ako vo filme tmavy s hnedymi ocami...lenze to je problem,ze Edward vedie a inak uz nebude...ako herec ma prilis nezaujima,mne ide len o ten pribeh a osoby v nom...samozrejme herci sa zhostili uloh a zahrali to vynikajuco...

gabika7706
9. júl 2010

@kavaapalma ani mna najprv ako herec nezaujimal a teraz..... 😕

ani3012
9. júl 2010

ja to tak teda neprežívam 😒 čo robím zle,že nie som tiež zamilovanááááááá 😀 😉

annika11
9. júl 2010

😀 ahoj kočeny, vidím, že je tu zaujímavá téma 😀 😀 😀
ja som skôr veľká fanynka kníh, ale aj filmy som videla všetky, dokonca už aj Zatmenie, minulú nedeľu. Páčil sa mi viac ako Nov a Súmrak dokopy 😉
Nov už mám doma na dvd aj s dabingom, ale to čo tu píšete, že originál je najlepší ja pravda, ja si na český dabing neviem zvyknúť, radšej pozerám s titulkami, lebo podľa mňa tým hercom vôbec ich české hlasy nepristanú...
Ale napriek všetkému u mňa kniha vedie....

erikasadek
9. júl 2010

ahojte hlasim , sa// 🙂

ja som tiez cakal aako mala kedy uz pojde rychlost premiera 7 jula, a a vecer uz bola kopia na stiahnutie 🙂 nadhera..
inak vo francuzstine je tiez velmi pekny dabing 🙂 .. 😉 ak by niketo chcel , ale len vo franine.. 😀

sammy19
10. júl 2010

ahoje, tak som sa vcera predsa len dostala do kina na Zatmenie - wauuuu 😵 boli sme aj s manzelom a bolo to super. Knihu Zatmenie docitavam a uz som si stihla objednat aj Usvit 😀 Manzel sa smeje, ale povedal, ze si ten Usvit asi tiez precita, lebo ho velmi zaujima, ako to cele dopadne.

@bella.cullen. - uz chapem, preco si pisala, ze sa ti Jasper tak pacil 😀 podareni boli vsetci 🙂

@erikasadek - tak aj ty si podlahla🙂