icon

Upratovanie šatníka po lete

emiliasp
17. nov 2012

...nakopilo sa mi po tejto letnej sezone viacero kuskov, ktore som uz dlhodobo na sebe nemala alebo nemala vobec...co s nimi robite?

ivett1
17. nov 2012

@emiliasp ahoj, ja ich rozdávam - kočkám v našej rodine😀... alebo , ak sa ti chce, daj ich do bazára ... buď tu, alebo do ďalších, ktoré ti google nájde😉 ... alebo do zberne šatstva?...(neviem či ešte sú...ale v Ba sú také "kontajnery", tam sa dajú odkladať použité odevy... sú také biele a mne, neviem prečo, pripomínajú automaty na mlieko😀 )

jaja28
17. nov 2012

ahoj bud ich rozdam, ak ma niekto zaujem a ked nie tak ich zanesiem na cerveny kriz a oni to tam potom rozdavaju dalej, ani jeden kusok nevyhadzujem len tak, ved este sa tie veci mozu niekomu zist 😉

emiliasp
autor
17. nov 2012

ved to, ze to su uplne zachovale a niektore aj uplne nove veci, ktore som v nejakom nakupnom osiale kupila a nikdy nemala na sebe...dala som ich do bazara tu na stranke, ale kym sa niekto pozrie an letne veci v tuto chladnu sezonu, tak mi zaberaju miesto v skrini dalej v jednej velkej igelitke 😀

kaktusik007
18. nov 2012

@emiliasp ja som dala kamoskam, zrovna jedna musela odist na rychlo od manzela a ten jej zabranil zobrat si veci z bytu takze sa jej to hodilo....
inak davam do zberu ked robia... do bazara sa mi to davat nechce, na to nemam cas...