icon

Urážali Vás muži kvôli vzhľadu?

28. dec 2019

Ahojte, chcem sa spýtať či sa Vám to stáva/stávalo, že Vás muži urážali ako vyzeráte?
Mne sa to stávalo často, mala som kvôli tomu depresie a skončila som hospitalizovaná s anorexiou pred rokmi, mala som 19. Stále mal niekto blbé poznámky k môjmu vzhľadu či postave. Pre jedného som bola tuctová v tvári, ďalší vravel, že mám silné lýtka a široké boky, ďalší tiež mal problém s mojimi bokmi a malými prsiami. Aj bývalý poznamenal, že "modelka nie si". Včera mi nejaký idiot napísal cez Facebook či mám nadváhu. Pýtam sa prečo si to myslí a on, že podľa fotky. Tak som odpísala nech zájde k očnému. On mi poslal moju skopirovanu fotku a napísal " na tejto vyzeráš ako tučná skriňa. Som vysoká a štíhla, nikdy som tučná nebola. Meriam 176cm a vážim 58kg. Tá foto bola celkom nešťastná lebo som tam mala šaty, ktoré mi robili veľký zadok a bruško ako tehotnej. Nechápem, prečo toto niekto robí...

autor
28. dec 2019

@caroline_ No veď to je ten problém, že ja príliš riešim a analyzujem čo a prečo a kvôli čomu a či na tom nebude kúsok pravdy..

jajka257
28. dec 2019

Ja nemam fotky nikde a neriesim. Je mi u prdele, co si ini o mojej postave myslia. Najnovsie, ze som strasne vychudnuta. A mne je to jedno😂😂😂😂

siska53
28. dec 2019

To je take pubertalne.. to sa mi stalo tak v -nast rokoch od -nastrocnych.. odvtedy vobec.
Len nechapem, ako sa mozu tváriť ako akoze tvoji priatelia. Na Facebooku si dam.len naozaj znamych, cudzim ani nepotvrdzujem priatelstvo a fotky mam len pre priatelov viditelne, aj to nie vsetky.

evittam
28. dec 2019

@caroline_ Presne tak. 😉👍

codal
28. dec 2019

Tohle dělají jen lidé, kteří si hojí své vlasti pošramocené ego na druhých. Na takové je lepší nereagovat, protože někdo takový tě přece nemůže urazit 🙏!

luzzia
28. dec 2019

a to kto ti napisal? nejaky neznamy? alebo znamy, kamarat?

autor
28. dec 2019

@luzzia To mi napísal úplne neznámy muž, to o tej tučnej skrini.

ivca88
28. dec 2019

Ten kto ťa má rád, ti nikdy neublíži.
Vravím z vlastnej skúsenosti.
Ja som bola naozaj obézna a nikdy by si toto moji priatelia alebo manžel, nedovolili.
Z fotky si krásne mladé dievča. Ani tu poznámku o malých prsiach nechápem, keďže mi prídu minimálne ako slušne Céčka.
Popracuj na vnímaní samej seba a na poznaní svojich hodnot.
Ty sa nemusíš prispôsobovať ostatným.
Pokiaľ má niekto pocit že si ako skriňa, tak ho s tým pocitom nechaj. Je to jeho problém..
Určite netyraj samu seba niekým, kto je očividne pošahaný.

mirage
28. dec 2019

To ti fakt napisal cudzi muz na tuto fotku, ze si tucna skrina? Mne to pride neuveritelne. Preco by niekto cudzi normalne vyzerajucej babe pisal toto..

evittam
28. dec 2019

A ty riešis neznámych ľudí, mužov?! Naozaj kolko mas rokov? Úprimne-dospej.

evittam
28. dec 2019

@mirage Debil sa nájde. Mne pride neuveriteľné ze dospela zdravá zena riesi neznámeho debila.

autor
28. dec 2019

@mirage Nie, to mi napísal na inú foto..

autor
28. dec 2019

@evittam To by som chcela vedieť - neriešiť..

autor
Autor odpoveď zmazal
janinah
28. dec 2019

Ty nieže si citlivá povaha,t y ńemáš dosť sebavedomia,týmto smerom k asertivite a budovaniu sebavedomia treba ísť,ak s tým chceš niečo robiť....je x silných = obéznych žien a nesú si tie svoje kilá ako kráľovné....a o to ide....

mirage
28. dec 2019

A to ti ten prizemny sprosty debil napisal do spravy? Ci komentoval fotku verejne?

autor
28. dec 2019

@mirage do správy

pininka1
28. dec 2019

Tak ako ti píšu dievčatá, problém je len v tvojej hlave a v tvojom sebavedomí. Ja som nikdy modelka nebola a mám aj nadváhu, ale nikdy som nemala problém s chlapmi a žiaden si nedovolil mi niečo také napísať. Mám kopec známych ktoré nemajú zrovna úžasnú postavu a chlapi sa o nich bijú. Podstata je v tom, že chlapi to okamžite vycítia, že nemáš sebavedomie, že riešis takéto veci a tak sa k tebe potom budú správať. Hadam by si nechcela žiť a chlapom ktorý ťa zhodnotí podľa jednej fotky a nezaujíma ho aká si v skutočnosti? Z peknej a prázdnej misky sa ešte nikto nenajedol.

mamusatinusa
28. dec 2019

Podľa mňa aj veľmi záleží s akými ľuďmi si sa v živote stretla. Moji kamaráti boli slušní chlapci ktorým by ani nenapadlo niečo také hovoriť dievčatám. Ale mala som spolužiačky na výške ktoré hovorili že išli s niekým von a im povedal že majú ísť na plastiku a také. Choré to je načisto nerieš takých nevychovanych ľudí.

asia83
28. dec 2019

Nechápem, prečo to riešite. Vy viete, aká ste, ste so sebou spokojná (mali by ste byť) a neriešte ostatných. Nevážite si samu seba, preto si vás nevážia muži, s ktorými chodíte.

janulka1802
28. dec 2019

Vyzeráš skvele máš všetko čo je na žene pekné schválne ukázala som fotku manželovi a povedal že perfektná kočka takze vyhoď ho z hlavy

sense
28. dec 2019

Nastav si.na fb sukromie, a neprimja kazdu ziadost "o priatelstvo" a mas vybavenr 😉

sissy27
28. dec 2019

Ja nechápem, ty nejako ľudí nabádaš k tomu, aby povedali, čo sa im na tebe nepáči alebo čo? 🤔 mne sa za 40 rokov môjho života nestalo, že by niekto konkretizoval moje nedostatky (a že ich mám požehnane, nie som žiadna modelka, postava sa mi za tie roky niekoľkokrát zmenila). Teda ak si odmyslím môjho ex, ale to je kapitola sama o sebe a neriešim. Inak každý chlap, ktorého som v živote stretla, ak už komentoval môj vzhľad, tak len to, čo sa mu páči. Takže naozaj nerozumiem ako príde k tomu, že ti niekto len tak mimochodom povie, že máš silné lýtka alebo ti cudzí človek napíše, či máš nadváhu. Asi by stálo za to trošku porozmýšľať nad tým, akými ľuďmi sa obklopuješ alebo kam dávaš svoje fotky a s akými popismi...

autor
28. dec 2019

@janulka1802 Ďakujem 🙂

basullinka
28. dec 2019

Mozno toto vyznie kruto, ale ty tu postujes foto, aby sme ti tu zacali rozpravat aka si pekna, krasna, chuda, atraktivna. Proste potrebujes citit uznanie od ludi. Ale aby si bolo spokojna a stastna, tak uznanie od cudzich ludi nepotrebujes. Zacni pracovat na tom, aby si citila uznanie od samej seba za to kym si, aby si sa naucila primeranej sebelasky. Pretoze to je problem. Ked sa naucis mat rada samu seba, budes spoko. Realne nikdy sa nebudes kazdemu pacit, ale ked budes ty stastna sama so sebou, budes mat okolo seba ludi co ta miluju taka aka si, tak nazor ostatnych budes mat vies kde.

autor
28. dec 2019

@sissy27 Popisy k fotkám nedávam vôbec a čo sa týka tých ľudí s ktorými som trávila čas..neboli dobrá partia. Ten muž mi sám od seba napísal či nemám nadváhu ...

halienka
28. dec 2019

no to je zákon príťažlivosti, priťahuješ si práve preto takýchto týpkov, lebo ťa majú kus "otrkať" aby si si konečne uvedomila, že na názore iných vôbec nezáleží a že je to úplne jedno čo si kto myslí. V prvom rade si musíš zdvihnúť sebavedomie, lebo keď budeš sebavedomá nielenže sa ťa takéto niečo vôbec nedotkne, ale už si to akosi nik ani nedovolí. A keby aj tak ty sa z ľahkosťou nad tým len zasmeješ.

autor
28. dec 2019

@basullinka Dala som ich kvôli tomu aby ste si vedeli predstaviť ako vyzerám.

basullinka
28. dec 2019

Ale nikto z nas tu nepotrebuje vidiet ako vyzeras, pretoze kazda z nas tu vidi, ze realne problem nie je v tom ako vyzeras ale v tvojom postoji k samej sebe

autor
28. dec 2019

@basullinka Ktovie kde sa ten postoj vzal. A neviem ako to vyriešiť aby ma takéto kecy už netrápili.