Útok na identitu národa: Ako sa brániť?
Chcú SNS naštrbiť našu identitu, keď útočia na našu kultúru a teraz dokonca na HYMNU SR?
Podľa sociológov platí- národ bez identity je ľahko ovládateľný.
@mamina7070 PSkarsky tunel? Veď ti sú teraz prvýkrát parlamente tak aký tunel? Treba sa pozrieť na smer, hlas a SNS koľko tunelov tu za ich vlád spravili. Mňa fascinuje ako dokážu byť ľudia slepí a je dokázať dať si dokopy dva a dva🤦
@mamina7070 tebe dobre kuruje
@autor vsak prave. Hymnu spievaju dospeli. Oni maju vytvarat bezpecnu krajinu, branit mier a vytvarat podmienky pre stastne detstvo nasich deti a ich vyvoj, aby v buducnosti to vedeli ponuknut.
A nie deti to maju spievat. Ano, spievaju mozno so sportovcami a pri roznych prilezitostiach, ale gro obsahu je pre dospelakov. Ochrana. Koalicia vyhrala kvoli posielaniu Slovakov na vojnu. Vsak detske hlasy v tejto hymne = vyzyvanie deti do boja
Uvidime, aka bude nova verzia, ale rozhodne nepovazujem v tejto dobe tuto temu za prioritnu riesit. Jedine, aby stihol urcity balik penazi dostat pan, ktory sa od r. 2011 snazi o upravu, aby hymna zaujala aj mladych. Ti za 13 rokov uz zostarli 😉 A "autorovi" novej verzie by o dalsie roky boli tie peniaze na nic
@ssegra ja tomuto tiez nerozumiem...prvykrat su vo vlade, aj to v opozicii...ale podla niektorych uz vytunelovali styri patiny republiky.
fanaticky, bez stipky rozumu, dokola omielaju to, co im niekto dal ako nejaku mantru do hlavy
kebyze trochu upustia zo svojej pychy (ja sa predsa nemozem mylit), museli by vidiet, do akych srajd nas vedie tato vlada
@tramtada31 alebo 35 000 tisíc euro za prenájom ministerstva športu. Skúsme byt objektívni na oba strany
@hiro Matovič hlavne dal peniaze do rodín postihnutých kovidom a vládol počas kritického obdobia pandemie, ktoré by som určite nechcela zažiť za Ficovlády keď už teraz sa ľudia každý deň hádžu pod vlak. Kde ich dáva SMER?
Naco mi tu pisete ze chalan je psychicky chory? Ved ja to viem a cely cas to tvrdim ze takyto ludia potrebuju psychiatra a pomoc 🤷♀️ a nie uznavat ich identitu a podobne.
Keby PS vypustili zo svojho programu tieto "veci" tak by mali sancu a urcite by porazili fica. A mohli by nam ukazat ako sa to robi do psej matere 😀
Zrovna u Slovákov je to úplne jedno. Ti sa dajú ovládať lacným populizmom. Hymna ich nespasí.
@tramtada31 za koucing nie, ale na nieco uzitocnejsie nez na hymnu. Hymna znie tvrdo, to je pravda.
@mamina7070 PS jarsky tunel v IT ?
a do ktorej kategorie zaradujes jednu MILIARDU schvalenu aktualnou vladou na infomatizaciu ?
a co z tej informatizacie sektoru ma radovy obcan ? presne to iste, co poslanci - velke H...
SNS je prosim aka Identita naroda? Ved to je a vzdy bola len banda krcmovych typov ozranov… toto nema s narodom a kulturou nasho naroda nic spolocne. Mame krasne dedicstvo nasich predkov, nie tuto skupinku ludi, co nevedia robit naozaj nic.
@kiki68 ja som bola na jednom SNS plese vypomáhať ako študentka SŠ a bola to čistá katastrofa. Opitá spodina, tvariaca sa ako pupok sveta, návrhy násťročným reálne dievčatám od papalašov s pozvaniami na hotel (nie jeden), po polnoci sa to tam váľalo ako prasatá v chlieve. Tak nepríjemný pocit a strach som nikdy nezažila. Nikdy viac.
@mamina7070 specifikuj ako PS tunelovala cez informatizaciu statu. Pokial sa dobre pamatam, (ale mozem sa mylit) tak PS nemala doteraz ziadneho nominanta v ziadnej vlade, nie to este niekoho, kto mal na starosti informatizaciu.
Aká je prosím vaša identita?
@viestta nie nebol to omyl a nespecifikujem ak chces dohladas si a stale su to zive pripady
mozno skus nieco o Hargasovi a spol si pohladat
@mamina7070 Hargas je šikovný a múdry chlap. Hoci ani on si nevedel rady s remisovou. Doteraz nechápem,prečo sa vrátili žiť z UK na Slovensko
@mamina7070 typicka reakcia fanusika dezinfo-hoaxovej sceny...ale ze ucebnicova
ked chces, najdi si.
clovek ta konfrontuje argumentom a tvoja odpoved - sama si najdi
Kto nechce len bez efektu nadávať na nete má možnosť urobiť aspoň niečo...
https://stacilofica.sk/
Presne čo som čakala. Človek chce konkréte prípady a buď ignorujú otázku alebo “nájdi si sama”.
Stále čakám kde liberáli v opozícii podporujú ľudí, čo sa identifikujú ako auto. Keď som tak veľmi hlúpa, tak mi to prosím pohľadajte za mňa.
@monikkatt

@janinah akych 15 pohlavi?