V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
dakujem vam vsetkym 🙂 17.2. idem znovu na sono aby sa potvrdilo ci sa aj druhe vyvija alebo nie tak podam znovu info
ahojte maminky a buduce maminky....mame dcerku v maji bude mať 8 rôčkov a snažíme sa o ďalšie dieťatko,zatial sa moc nedarilo a tak sme to začali riešiť s pomocou lekara , prvé folikulometricke návštevy mám za sebou tak teraz čakáme či sa nám podarilo naše vytúžene dieťatko no ešte som si tehotensky test nerobila povedala som si ze na Valentína ak to do vtedy vydržím.... 🙂
Takže budem častejšie sledovať tieto stránky a pripájať sa k témam.Gratulujem všetkým čakateľkam a snažilkam želám veľa trpezlivosti a dve čiaročky 😵
@misel1 no tak aj ja mávam , keď je ovu, tak robí stále, ale nechám t na náhodu...snáď sa podarí...ak nie nuž to budeme potom riešiť....viem že sa nemáme vzdávať, ale niekedy je to na vzdanie sa...chápeš.... 🙂 a ty tiež potrebuješ chlapca, aj my...by som sa smiala keby máme naraz... 😉

no ahojte tak som tu opat
dnes som bola na prvej prehliadke u doktorky 🙂 tak baby.... drzte sa .... doktorka potvrdila tehotenstvo.... a ..... cakame podla vsetkeho dvojickyyyyy :D teda... zatial som podla sona akoby zaciatok 6 tyzdna ale ze su tam dva plodiky, pricom jednemu uz bije srdiecku. 17.2. idem znovu na sono aby sa potvrdilo ci aj druhemu .....