icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

sloto
8. feb 2012

no ahojte tak som tu opat
dnes som bola na prvej prehliadke u doktorky 🙂 tak baby.... drzte sa .... doktorka potvrdila tehotenstvo.... a ..... cakame podla vsetkeho dvojickyyyyy :D teda... zatial som podla sona akoby zaciatok 6 tyzdna ale ze su tam dva plodiky, pricom jednemu uz bije srdiecku. 17.2. idem znovu na sono aby sa potvrdilo ci aj druhemu .....

sloto
8. feb 2012

@sloto zabudla som napisat ze by boli potom jednovajecne :D

julinka88
8. feb 2012

@janusa_ dakujem tak si to začnem zapisovať

mauerka
8. feb 2012

@sloto Supeeer! 🙂

mauerka
8. feb 2012

@misel1 My sme to mali podobne min tyzden... Ja ovu v stredu, sexik v utorok rano a stvrtok vecer - tak kto ho vie... 😒

sloto
8. feb 2012

@mauerka no ja som bola v takom hroznom soku ako hadam este nikdy :D ani neviem ako som odisla z ordinacie

mauerka
8. feb 2012

@sloto To ti verim... ale tak dvojita radost 🙂

sloto
8. feb 2012

@mauerka to ano.... ale sranda, z trojclennej rodinky co sme teraz nas bude razom 5 :D

misel1
8. feb 2012

@sloto blahozelame to je teda radosti ,hlavne nech su zdrave deticky...

misel1
8. feb 2012

@mauerka no tak u vas aspon bolo aj vo stvrtok ale moj dojde az v sobotu ale dnes bola iba taka slaba ciarka na teste tak pochybujem ze zo vcerajska nieco sme zamiesili 🙂 vrrrr 😠 no a do soboty bude aj po ovu 😖

sloto
8. feb 2012

@misel1 dakujem krasne....tesim sa aj bojim zaroven.... mat jedno dieta je predsa len ine ako hned 3

karinka2105
8. feb 2012

@sloto no blahozelameee,a tatinko ma teraz radosti🙂)

janulap
8. feb 2012

@sloto blahozelam....ze dvojicky 🙂 😉 ,po nich som aj ja tuzila pri prvom tehu 😀

kacena85
8. feb 2012

@katty27 kludne to moze byt uhniezdovanie vajka 🙂 , moze pri tom prasknut cievka a potom to takto vyzera

kacena85
8. feb 2012

@sloto gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeem krasna sprava

sloto
8. feb 2012

dakujem vam vsetkym 🙂 17.2. idem znovu na sono aby sa potvrdilo ci sa aj druhe vyvija alebo nie tak podam znovu info

mirellka
8. feb 2012

ahojte maminky a buduce maminky....mame dcerku v maji bude mať 8 rôčkov a snažíme sa o ďalšie dieťatko,zatial sa moc nedarilo a tak sme to začali riešiť s pomocou lekara , prvé folikulometricke návštevy mám za sebou tak teraz čakáme či sa nám podarilo naše vytúžene dieťatko no ešte som si tehotensky test nerobila povedala som si ze na Valentína ak to do vtedy vydržím.... 🙂
Takže budem častejšie sledovať tieto stránky a pripájať sa k témam.Gratulujem všetkým čakateľkam a snažilkam želám veľa trpezlivosti a dve čiaročky 😵

janusa_
8. feb 2012

@sloto supeer gratulujem ! 🙂

janusa_
8. feb 2012

@slinka3 a beries nieco na urpavu cyklu?

janusa_
8. feb 2012

@kemonka ano v piatok 😉 a dufam verim ze sa to podarilo.
A ano tie farebne policka su liieky 😉 a pridavam to tak ze ked ti vyskoci tabulka o teplote tak tam mas aj "Meds" , a potom "Add/Remove Meds" a pridavam si co potrebuje m🙂

janusa_
8. feb 2012

@mirellka vitaj 🙂 a drzim palce🙂

maryjou
8. feb 2012

@misel1 no tak aj ja mávam , keď je ovu, tak robí stále, ale nechám t na náhodu...snáď sa podarí...ak nie nuž to budeme potom riešiť....viem že sa nemáme vzdávať, ale niekedy je to na vzdanie sa...chápeš.... 🙂 a ty tiež potrebuješ chlapca, aj my...by som sa smiala keby máme naraz... 😉

katty27
8. feb 2012

@kacena85 dufam, že to bolo uhnezdovanie,,ale 2 dni pred mrchou,,nieje to neskoro?

maryjou
8. feb 2012

@sloto super, gratulácia..!

maryjou
8. feb 2012

@sloto fúúúha dve??? super!!! nech sa darí!!!

mia258
8. feb 2012

@katty27 nerobila si si ešte test? Či skúsiš až ráno? Som zvedavá, podľa mňa je šanca, že si tehu 😵 Máš aj nejaké iné príznaky??

kacena85
8. feb 2012

@katty27 a kedy bol sex alebo merias bt?lebo od toho zavidi aj uhniezdovanie, ale moze byt aj neskor pred mrchou lebo spermie preziju v tele aj dva dni 😉
takze treba verit a nebudes testovat?

misel1
8. feb 2012

@maryjou beries mi myslienky akurat dnes som nad tym rozmyslal ze asi poposielam zivopisy po firmach tu v meste ze kaslem na vsetko...Ked yje najlepsie robit ten ovu test rano?ja som taka posadnuta uz ze by ho aj tri krat za den robila 😒

misel1
8. feb 2012

@mirellka ahoj, co su to tie folikulometricke vysetrenia?jazijem v rakusku a tiez sa uz dlho snazime mozno som to uz absolvovala ale sa to tu mozno inak vola ale nie som si ista o co tam ide????

janusa_
8. feb 2012

@katty27 mas aj nejake ine priznaky? ja by som na tvojom mieste uz kupovala test 😅