icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

katty27
11. feb 2012

@kacena85 jaaaj,,ja som dostala hned po potrate po 40 dnoch,,a prečo ti neprišla? riešiš to s lekárkou?

kacena85
11. feb 2012

@katty27 no rok trvalo kym ma poslal na hysteroskopiu tak dufam ze to uz prestane

peuska
11. feb 2012

no tak babule uz dorazila mrcha 😠 😠 takze nase snazilkovanie pokracuje po mrche opat... drzim vam palce a tehulkam gratulujem 😉

kemonka
11. feb 2012

@reiva
@katty27
super baby, tak držím prsty 😉

kemonka
11. feb 2012

@monhla jeej gratulujeeeem 🙂

kemonka
11. feb 2012

@janusa_ heeej no tak to chápem, veď len teraz si nastúpila do novej práce, ach jaaj, no držím palce, možno ešte do jesene sa nejakým zázrakom podarí tehu ani nebudeš vedieť ako, 😉 budem držať palce

iskrickaa
11. feb 2012

@mauerka biely kremovy vytok je typicky poovulacny. Mnoho zien nema implantacne krvacanie, ani neciti nic v podbrusku. Ja som za sedem mesiacov mala uz asi vsetky symptomy, teraz ideme na osmy.

puhinka
11. feb 2012

@janulap ,nie...ako nikdy som nemala pravidelnú,ale až takýto výkyv som nikdy nemala :( už som z toho vážne smutná :(

dolla
11. feb 2012

ahojte buduce mamicky.. snazilky.. môzem sa k vam pridat?? tak len v kratkosti sa predstavim... s manzelom sme sa brali v septembri.. tak od noveho roku sa snazime.. dufam, ze sa nam co najskôr podari.. (januar zatial nic)
kto je na tom podobne?

janulap
11. feb 2012

@puhinka a robila si si len jeden test?

puhinka
11. feb 2012

@janulap ,hej,ale bol úplne čistý ani náznak ducha,ja nie som tehotnááá...zbytočne vyhodené peniaze na 300 testov by boli,necítim sa byť tehotná...proste mám poruchu cyklu a doktorka musí zistiť prečo

mauerka
11. feb 2012

@dolla Vsetky sme na tom tu viac-menej rovnako 🙂 Vitaj, si mladucka, tak len vydrzat a skor ci neskor sa isto zadari.

katty27
11. feb 2012

@kemonka dakujem 🙂

mirellka
11. feb 2012

@ivi17 musíme veriť, ak to nevyjde teraz tak čoskoro určite áno,je super že tu môžem čítať ako všetky túžime a želáme si ten istý zázrak života a radovať sa spolu s tými ktorým sa to podarilo už sa teším až si budeme vymieňať pocity z tehotenstva 😵
to krvácanie nemusí byť nič vážne,to môže byť aj dobrý signál 😉 🙂

mirellka
11. feb 2012

@dolla ahojček,držím palčeky a som rada že aj mladšie ženy túžia po dieťatku 😉 🙂

janulap
11. feb 2012

kocky a este taka otazka...mozu tehotne(ja nie som) chodit na zumbu? 😕

anetka85
11. feb 2012

@vateska drzim palce...napis potom🙂

supi
11. feb 2012

ahojte snazilky 🙂
ak mozem aj ja by som sa k vam oficialne rada pridala...(neoficialne som sa tu uz par-krat vcirkla :D ) tento mesiac sa s manzelom snazime intenzivne i druhe babo...teploty som si nemerala, riadila som sa len hlienom...tak uvidime..cca tyzden po prvom terajsom snazeni som mala strasne bolesti v podbusku, valala som sa v krcoch po zemi tak tajne dufam ze to bolo zahniezdovanie, pri prvom tehu to bolelo podobne aj ked menej a len asi hodinu.Teraz ma to bolelo cele poobedie, som myslela ze si aj pohotovost budem volat, kontrakcie proti tomu boli nic :D uz som si aj test robila ale zatial nic....zostava mi tak cca 10 dni do mrchy ale mam nepravidelny cyklus...takze tolko o mne :D :D

osicka36
11. feb 2012

@supi ahoj 🙂 prajem príjemné snažilkovanie a nech čoskoro na teste nájdeš // 🙂

angelika_2
11. feb 2012

@mia258
a bola si nakoniec tehu? aj ked si mala mrchu? 😅

angelika_2
11. feb 2012

@supi
mojka moc vam drzim prsty, nech to aspon vam vyjde, mala strasne bolesti v podbusku, valala som sa v krcoch po zemi tak tajne dufala som ze to bolo zahniezdovanie a figu - mrcha prisla, tak nechapem preco tie bolesti, ale nech aspon tebe to vyjde, my sme sa tiez drzali hlienom aj cez plodne dni a nic z toho ..nerozumiem tomu .. 😢

angelika_2
11. feb 2012

@janulap
Vhodnosť cvičenia je potrebné vždy vopred prekonzultovať s vašim odborným lekárom, ale hlavne vždy počúvať svoje telo! Na cvičenie máte ešte celý život, tehotenstvo trvá 9 mesiacov, užite si ho v čo najväčšej pohode pre seba a svoje očakávané dieťatko 🙂

angelika_2
11. feb 2012

@janulap
V tehotenstve je oveľa vhodnejšia zumba gold, pri ktorej je obmedzený rozsah pohybov aj intenzita cvičenia a takisto sa pri nej neskáče. 🙂

mia258
11. feb 2012

@angelika_2 som tehu. No to nebola normálna mrcha, len dva dni krvácanie 🙂

zora256
11. feb 2012

Ahojte
Baby!
Gratulujem všetkým tehulkám.A novým snažilkám,aby ste maly úspešný tento rok v polodení potomstva,ako vravia,že je rok Draka najlepšie sa darí poldeniu a sobášom.Tak dúfam,že každá snažilka do konca roka otehotnie a budeme si môcť písať celý rok a aj budúci o pokrokoch vo vývine bábätiek v brušku a o pôrode a nakoniec o drobcoch ktorý nás budú obšťastňovať už tu medzi nami 😵 .

dariana263
12. feb 2012

Ahojte kocky,potrebovala by som vasu pomoc.Menstruacia mi meska tri dni.Navyse mam aj nejaky biely vytok,ktory nepali a ani ma nic nesvrbi.Robila som si mametest a vysiel negativny,avsak sa mi zda,ze som si ho urobila zle,lebo najprv mi neukazalo nic v tej oblasti pre potvrdenie tehotenstva,potom som ho namacala este raz a ukazalo jednu ciarku.Menstruaciu mam na den presnu a vzdy s bolestami prsnikov,avsak tento mesiac ma neboleli vobec.Ale posledne dva ci tri dni ma bolia tak neuveritelne krize,ze keby mi ich muz nepomasiroval,tak neviem co by bolo.Navyse som cely tyzden zvracala a mala pocity na davanie.A ked sme sa milovali cez tyzden,tak som dostala neuveritelnu bolest do brucha,strasne ma to tam pichalo.Este sa mi nikdy nic take pri milovani nestalo,takze nechapem.Uz ani neviem co si o tom vsetkom mysliet,pripadam si ako sibnuta.Mali ste aj vy tu neuveritelnu bolest v krizoch a v brusku?Vdaka za rady. 🙂 🙂 🙂

maryjou
12. feb 2012

@monhla super! gratulujem.. 🙂

maryjou
12. feb 2012

@dariana263 môže to byť všeličo, skús počkať a urobiť ešte test....

maryjou
12. feb 2012

@puhinka ako si dopadla?? dlho si tu nebola...
mňa tiež len kríže bolia,,,,uvidím čo bude či nebude...

janusa_
12. feb 2012

@kemonka kiez by sa taky zazrak stal ze otehu ale o tom pochybujem 😔 a dakujem za podporu 🙂