icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

leila13
13. feb 2012

Ahojte 🙂 Ja som v piatok vysadila HAK a teraz čakám na mrchu... Snažilkovať plánujeme začať až od septembra, keď budem mať po škole, tak dúfam že sa dotiaľ nepritrafí 😅

mauerka
13. feb 2012

@leila13 A preco si teda vysadila HAK?

leila13
13. feb 2012

@mauerka - za 1 a pol roka som pribrala 20kg, prsia sa mi zväčšili z B naD... 😢 Som úplne nafúknutá 🙄 a do leta chcem aspoň dačo zhodiť.

janusa_
13. feb 2012

Ahojte zienky co nove? 🙂 ja sa dnes chystam na oslavu cize cely den aj v robote mam taky "oddychovy" nechce sa mi stresovat nejak dnes🙂

http://www.fertilityfriend.com/home/Janusa2/

mauerka
13. feb 2012

@leila13 A vies aj dovod toho priberania? Je to nieco zdravotne alebo si sa rozjedla?
Ja som velmi spotrovo zalozeny clovek, neviem si predstavit necvicit 🙂

mauerka
13. feb 2012

@leila13 Jaaaj, uz chapem - tabletky su pricina. Prepac, nedala si to ako reakciu na svoj prispevok, tak som sa stratila... Jasne, HAK casto sposobi taketo veci.

anetka85
13. feb 2012

@misel1 gratulujem!!!!!!!!! 😉 super sprava!!! 🙂

ivi17
13. feb 2012

Joj baby, neviem co sa deje. Kazdu chvilu chodim pozerat na zachod, ci pride mrcha. Uz stvrty den si najdem na vlozke len zopar kvapiek krvi. Zo zaciatku bol cervena, dnes a vcera hneda. Uz musim vydrzat do zajtra a otestujem. Kto sa v tom ma vyznat? 😨 Takto sa mi este nikdy nerozbiehala tak dufam ze sa ani nerozbehne.

mirellka
13. feb 2012

@ivi17 a kedy by ti mala mrcha doraziť ?

ivi17
13. feb 2012

@mirellka podla dlzky poslednych 2 cyklov mala dorazit vcera, ale mala som uz aj dlhsie cykly, takze najneskor vo stvrtok. Mohlo by to byt implantacne spinenie, ale som z toho strasne zmatena, ci sa to potvrdi. Uz vydrzim do zajtra. 😨

janusa_
13. feb 2012

@ivi17 a meska ti ci len mas teraz dostat?

ivi17
13. feb 2012

@janusa_ praveze to spinenie prislo skor, asi 7 den po ovulacii a mavam cykly od 23 dni do 27 a dnes je 24DC. Viem kedy bola ovulacia, lebo som si robila ovu testy a aj som citila pravy vajecnik. Minuly tyzden som bola kvoli kontrole cysty u mojej gyndy a robila mi sono. Cysta z laveho vajecnika zmizla a potvrdila mi ze ovulacia z praveho prebehla. Aj sme sa snazili den pred a den po, lebo v den ovulacie nebol priatel doma. Velmi si prajem aby to vyslo 😎

mirellka
13. feb 2012

@ivi17 no v tom prípade ťažko povedať ale si myslím že zajtrajší testík napovie.Je to dosť na psychiku keď stále premýšľam či som alebo nie,každé nezvyčajné zabolenie,pichnutie a pocity pripisujem týmto myšlienkam som či nie som? a tých pocitov je odrazu nejak priveľa čo pred tým nebolo alebo možno aj bolo ale až tak som sa nevnímala tak sa teším na zajtra že sa táto dilema zajtra vyjasní.Priznávam že už dnes som mala myšlienky testnúť sa ale pak ...vydržala som .... 😒

janusa_
13. feb 2012

@ivi17 ja som mala tento cyklus tiez spinenie 7DPO a tu na fore mi pisali ze to moze byt z uhniezdovania, no skus testnut auvidis🙂

ivi17
13. feb 2012

@mirellka vsak toto 🙂 uz sa sledujem furt, je to na nervy. Ja som aj precitlivena, aj grgam aj ma v bruchu picha aj prsia mam naliata, len ci z toho aj nieco bude? 😀 😀 Vacsinu dna som presvedcena ze som a potom mam pocit ze uz uz ide mrcha a utekam na zachod. Zajtra sa nam obom snad uz situacia vyjasni. Drzim ti palce!

kacena85
13. feb 2012

ahojte babule, viete mi poradit nieco na upravu cyklu??? 😕

ivi17
13. feb 2012

@janusa_ a ty kedy (ne)cakas mrchu ?

osicka36
13. feb 2012

@danaah ahoj...no zora256 ti pekne napísala 🙂 ...ja osobne by som sa prikláňala k nej...tiež, ba som sa asi snažila zistiť čoho sa bojí...aj keď viem, že už máte veľmi smutnú udalosť za sebou ☹ .... ale aj tak radosť v podobe dieťatka sa asi nedá ničím nahradiť 😵 Tak držím palčeky nech máš dosť presvedčivých argumentov 🙂

ivi17
13. feb 2012

@kacena85 ahoj, citala som ze konecne prisla mrcha 😉 super, gratulujem. Ja odporucam cajik z alchemilky. Ak sa aj snazite, tak len do ovulky.

kacena85
13. feb 2012

@ivi17 heh dakujem, to uz je co ze gratulacia k mrche ale ja som za nu velmi vdacna 😉 .alchcemilku som pila od potratu a ms predsa nedosla tak ju zacnem opat pit a uvid sa.zajtra idem ku gynekol tak sa uvidi co povie.
alebo behnem este tete bylinkarke co ona na to.urobime si vylet 😀

janusa_
13. feb 2012

@ivi17 az na buduci tyzden 22heho 😉

ivi17
13. feb 2012

@janusa_ kedy si spinila? Ty mas asi dlhsie cykly ze? Spinila si len 1 den? Ako to vyzeralo? Sorry za tolko otazok, ale snazim sa to porovnat aj ked je to urcite u kazdej zeny ine.

osicka36
13. feb 2012

@wolawka ahoj ja pracujem v stavebnej firme v Mnešiciach... to je na okraji NM,a ty si si prišla vysnažilkovať chlapčeka, alebo ti je jedno.... hlavne nech je a zdravučké ako mne 😉

ivi17
13. feb 2012

@kacena85 No tak po roku to treba riadne oslavit aj zagratulovat 😀 A pani bylinkarka Ti urcite dobre poradi. Ja som tiez taka "prirodna" 😀 Mam tiez teraz taku cajovu zmes co som kupila od bylinkara na jarmoku a je v nej najma alchemilka a aj ine bylinky. To som pila do ovulacie.

janusa_
13. feb 2012

@ivi17 ja teraz co beriem lieky na upravu cyklu tak mam cykly tak 27-29DC, a to spinenie som mala vcera.
a nevadi ze sa pytas

kacena85
13. feb 2012

@ivi17 stale dumam,ze co mi mohla z coho dojst ta mrcha heh tak pozeram co som teraz tak pravidelne uzivala
vit e, vit c, femibion asi kazdy druhy den a furt som cmulala cukriky z dmky, ze osviezujuce bonbony na krk brusinka a dula s vi c a bylinami emoticon a ten vytazok z bylin: citr.melisa, lipovy kvet,kvet cerv.bazy, kvety harmanceku,yzop,rebricek,jitrocel,buvoli trava, rozrazil, kvety prvosienky,ibiskovy koren,bily jablecnik,kvety slezu,bedrnikovy koren, kontryhel alpsky a kontryhel obycajny emoticon emoticon emoticon emoticon

janusa_
13. feb 2012

Inak chcela som sa opytat: neviete co pomoze na bolestive svrbive napete prsia?!? sakra, prisla som zo solarka a nemozem si pomoct 😔

ivi17
13. feb 2012

@kacena85 kontryhel je alchemilka 😉 To mas aky vytazok z bylin?

kacena85
13. feb 2012

@ivi17 no ved to ja viem za to som to napisalam, aj sa mi sliznica zvysila, mavala som okolo len 2mm a mam teraz 3,7 😀
to su normal take cukriky vies co ma DM drogeria tu svoju znacku, maju rozne vyzivove doplnky a medzitym som to nasla ale ja som to jedla ako na hrdlo ze to je dobre a brusnica aj na mocove cesty a teraz citam citam hehe

kacena85
13. feb 2012

@janusa_ skus klasicku indulonu alebo panthenol krem nemas?