icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

ivi17
13. feb 2012

@reiva Neboj potvrdi, vsak tesit sa uz potichu mozes 🙂 my mame zajtra s priatelom vyrocie a chcem si rano spravit testik. To by bol najkrajsi darcek 🙂

mauerka
13. feb 2012

Babenky, u mna dnes totalne predmenstruacne priznaky...uplne ☹ Takze sice spravim testik s vami zajtra, ale uz vopred viem vysledok. Presne zajtra mam aj dostat ms, tak uvidime, ci este pred testovanim nedojde...
@ivi17 @mirellka

reiva
13. feb 2012

@ivi17 To áno 🙂 prajem veľa šťastia 😉

supi
13. feb 2012

Ahojte, tak som to dnes nevydrzala a urobila si test (20DC) ale nic :( tak ale utesujem sa ze to bolo este skoro...ale teda ziadne nalievanie prs necitim, iba ma prepadaju sialene navaly hladu a to vtedy zozere vsetko co mi pride pod ruku a vsetko mi neskutocne smrdi, zacitim cokolvek na milu daleko :D :D

kacena85
13. feb 2012

@dariana263 mamatest je naj spomedzi testov a ukaze najskor 😉 skus este vydrzat a testuj z prveho ranneho mocu vtedy je hladina hormonu najvyssie, ten poobede ti mozno aj preto tak vysiel, hladina sa zvysuje kazdy druhy den

kacena85
13. feb 2012

@supi tak to je skoro, aky test citlivost mas?ale aj tak, pockaj ci nepride mrcha a ked bude meskat az potom testni 😉

supi
13. feb 2012

@kacena85 testujem len 10 siatkami, pre istotu 🙂 ja viem, len som to uz nevydrazala ,ale sklamana som bola aj tak, hoci som vedela ze to nic neukaze...a 3 € v keli :D :D

supi
13. feb 2012

@kacena85 a ten mamatest co spominas ten sa da az po po vynechani mrchy alebo aj skorej?

terez24
13. feb 2012

No ahojte babulky 🙂. Tak minuly mesiac ma po ovulke boleli prsia ako nikdy, aj sa zväcsili ako nikdy predtym... Avsak MS prisla o dva dni skor, takze nic.... Ale nebolo mi to az tak luto, lebo nesnazili sme sa celkom cez plodne dni. Len tesne pred nimi, ale nadej bola.. Avsak tento mesiac sme sa snazili (boli sme na svadobne ceste) zrovna cez plodne dni. Vo stvrtok mam dostat MS. Ale ani prsia ma nebolia (anilen tak ako inokedy pred MS), nie su ani zväcsene, ziadne zmeny nevidim. Tak nechapem tomu svojmu telu. Ale v kazdom pripade som zvedava, ci vo stvrtok pride MS 🙂

ivi17
13. feb 2012

@supi testovat sa oplati tych 12 az 14 dni po ovulacii, ak vies kedy si ju mala. A to byva cca ked prichadza MS, ale kazda ma iny cyklus, moze to byt individualne. Hcg na ktore test reaguje sa zacne tvorit az po uhniezdeni a to byva 7-12 dni po ovu, takze skor to nema vyznam testovat.

ivi17
13. feb 2012

@mauerka 😒 zajtra sa teda ukaze... skoda, ale nadej zomiera posledna

kacena85
13. feb 2012

@supi no skor si myslim, ze tak min v den mrchy ale to je strasne individualne, kazda zena ma inu vysku hcg hormonu tak to a neda presne povedat, no ja som uz tiiich testov porobila lebo rok som nemala ms takze inak som to ani nemala ako zistit tak viem presne ake su tie sklamane pocity ked tam je len jedna ciarka 😔

reiva
13. feb 2012

@terez24 Ahoj, ak to bolo cez plodné dni, tak máš veľkú šancu 😉 držím palce

katty27
13. feb 2012

@mia258 volala som idem zajtra na sono, tak sa uvidíí,,ale čo je horšie,,že som nachladená,,boli ma hrdlo, nos, hlava,,tak pôjdem aj k mojej obvodnej..

katty27
13. feb 2012

@supi ani ja som necítila nalievanie prs,,až v den menzesu sa mi začali trocha zväčšovať. test si urbo až tak 26DC

katty27
13. feb 2012

@reiva blahoželámm 🙂

janusa_
13. feb 2012

@terez24 drzim palce aby ms nedosla 😉

janusa_
13. feb 2012

@supi trpezlivost ruze prinasa 😉 20DC je asi na testovanie fakt skoro 🙂

janusa_
13. feb 2012

Inak pekny vecer prajem ja o hodku utekam na jednu oslavu, sama bez chlapa, nemam este zabaleny darcek a samozrejme do nicoho sa nemestim nafuuknuta som ako balon 😒 k tomu tie moje prsia ach to bude vecer., a
A moj ""vynikajuci" chlap?! lezi si na gauci s ovladacom v ruke 😠

mia258
13. feb 2012

@katty27 budem na teba celý deň myslieť a držať ti palce 😵
Mňa strašne bolí žalúdok, tak dúfam, že to nebude nič vážne, len z tehu 😒

terez24
13. feb 2012

@supi aj ja som si dost skoro robila test, na mne uz tie firmy, ktory vyrabaju tehotenske testy veeela zarobili :D

maryjou
13. feb 2012

@mauerka neboj na budúce už nepríde...

maryjou
13. feb 2012

@terez24 môj prípad...

maryjou
13. feb 2012

baby býva nejaký výtok v tehu???

silvuska47
13. feb 2012

@terez24 tak ja som na tom tak podobne ako ty..tiež sa v tom mojom tele vobec nevyznám... 😒 jeden mesiac tak a druhy tak..tak ako potom možeme niečo zasnažilkovať ked telo si robí s nami čo chce?? 😠

silvuska47
13. feb 2012

ale kedže je ten Valentín tak dufam že sa niečo podarí..kedže mam dva dni volna čo netuší moj mm..takže mu pripravím prekvapenie ked príde z robotky..takže snažilkovať sa budeme už od nes večera a skončíme až v stredu 😀

wolawka
13. feb 2012

@osicka36 ahoj🙂 mnoo chlapček by sa zišiel,ale je mi to aj jedno v podstate,hlavne nech mám dve detičky a zdravučké🙂

wolawka
13. feb 2012

Baby ale kto to má vydržať a čakať až do menzesu? 🙂) já dovtedy ako sa poznám tresnem zopár testov🙂 stojí to pár eur,ale som príliš nedočkavá🙂

julinka88
13. feb 2012

Ahojte kočky mám dostať dnes zatial nič ani výtok mávam ju vždy na den presne ale nič tak uvidím zajtra...dnes som robila test ale bol negatívny tak neviem ale ja som nemala ovu tak okolo 14 dna tak možno bola neskor a teraz je na test priskoro či?????

janusa_
13. feb 2012

Ja tu este stale snorim 😅 o 7dmej som mala byt na oslave ale este mi kamsoka nedoniesla saty 😀 ja som hrozna stale vsetk oriesim na poslednu chvilu 😔