icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

vejula
15. feb 2012

@magic08 tak mrcha teda z toho nebola? Určite meraj dalej. OIZaj ako dcerka, stale tak cickosi? Moj maly momentalne neuveritelne. JEden spodny očak sa mu prerezal včera a druhy ešte nie, tak mame ťažke dni a do toho som ešte akasi chora, mam zvyšenu teplotu oblievaju ma poty. fuuu, tak mame veselo

misel1
15. feb 2012

nie to su ovu testy vyzeraju tak isto...ale reaguju na iny hormon...bodaj by to uz boli tehu testy 😀 😀 😀 musim utekat zase potom popiseme ,som pozvala znamu na obed tak idem nieco dietne vykuzlit...papa

misel1
15. feb 2012

@mauerka zena mat tvoju pevnu volu vo cviceni juuuj aj ja chcem ☹ ☹ a ako pokracujete???mrcha dosla ci nie??

misel1
15. feb 2012

@wolawka nie to su ovu testy vyzeraju tak isto...ale reaguju na iny hormon...bodaj by to uz boli tehu testy emoticon emoticon emoticon musim utekat zase potom popiseme ,som pozvala znamu na obed tak idem nieco dietne vykuzlit...papa

mauerka
15. feb 2012

@misel1 Nie, kramy som este nedostala... Mala som dostat vcera (utorok), takze este len cakam...
A cvicenie - je to hodinka denne, kt. si ukradnem pre seba, sluchatka na usi a zostanem sama so sebou 🙂

wolawka
15. feb 2012

@misel1 pekný dník Ti prajem,idem aj ja niečo uvariť🙂 papa a napíš pak ako to dopadlo🙂

magic08
15. feb 2012

@vejula no, neviem to nazvat mrchou, lebo som zvyknuta na ine, no take light krvacanie to bolo. zacala som dnes merat, tak teplotka je dole. My sa stale nekojime, nezacala som este odstavovat a pravdepodobne ani nezacnem. ved mala ked nie som pri nej si na cici nespomenie, v jaslickach bude mat cely den vyplneny a po obede pre nu pojdem, tak bude aj cici. uvudime ako to budeme zvladat a potom sa uvidi. my ocne uz mame vsetky, len posledne zadne stolicky nam chybaju.

vejula
15. feb 2012

myslôim že si sa dobre rozhodla, neodstavovať 😵 Verim že to zvladnete aj ekd budeš chodiť do prace 😉

mia258
15. feb 2012

@katty27 oktober je krasny mesiac 😅
Uz mas aj nejake dalsie priznaky? Kysle uhorky s dzemom a podobne? 😀

katty27
15. feb 2012

@mia258 vôbec,,kysle uhorky ani nemám rada,,chute zatial nič moc,,normalne ved som iba v 5 tt,, to ty si predomnou máš už nejaké chute?

mia258
15. feb 2012

@katty27 mne napadli uhorky preto, lebo som si ich doniesla zo Slovenska a par som zjedla 😵 Chute sa mi nejako nezmenili, zjem skoro vsetko co vidim ale len v malych mnozstvach... A stale ma pobolieva ten zaludok, tak nechcem jest ziadne tazke jedla.

katty27
15. feb 2012

@mia258 ty žiješ vo Francúzku? Čo tam vlastne robíš?

kemonka
15. feb 2012

@januliatko1985 držím palce, no aj podla grafu to tak vyzerá a dokonca si mala aj špinenie v 7DC, čo by nasvedčovalo uhniezdovaniu 🙂

kemonka
15. feb 2012

@puhinka ahoj, vitaj späť 😉 chýbala si tu

puhinka
15. feb 2012

@petuska86 ,držím pästičky 🙂

puhinka
15. feb 2012

@kemonka ,jéééj,si ma potešila 🙂
teraz už keď som dostala tú vyvolávačku,tak počkám kým príde MS,do 11 dní by mala prísť a pak 14-ty deň cyklu nabehne duphaston,ktorý mi upraví cyklus,hneď sa mi lepšie dýcha 🙂

lillinka01
15. feb 2012

Babenky, urcite to uz odznelo, ale ako rychlo po pocati je mozne pomocou testu identifikovat tehotenstvo?

zelovocka
15. feb 2012

@kemonka ahojky, tak čo, dneska si 18DC, potvorská ovulka sa ešte neukázala? tak už len do pondelka vydrž a uvidíš, čo ti povedia 😉 chceli od teba aj grafy BT?

zelovocka
15. feb 2012

@lillinka01 ahoj, uhniezdenie je zvyčajne (ale nie vždy!) na 7. - 10. den po "inkriminovanom" styku, potom oplodnené vajko začne produkovať hcg, ktorý signalizuje tehotenský test tou druhou čiarkou 🙂 takže ak bol sexík napr. presne v deň ovulky, tak najskôr (ale ozaj je to dosť skoro a máloktorej to ukáže) môžeš mať pozitívny tehu test 7DPO 😉 v akom štádiu si ty, keď sa pýtaš? 🙂

lillinka01
15. feb 2012

@zelovocka Skor som to chcela vediet ako nadejna snazilka 🙂

zelovocka
15. feb 2012

@lillinka01 jaaaj, tak pekne študuješ popredu 😀 no takže si zbytočne peniažky nemíňaj na priskoré testovanie 😝 potom čakaj aspoň do predpokladaného termínu MS, odporúča sa testovať až 18DPO, ak sa teplota drží hore 🙂 tak ušetríš, ale je to o nervy vydržať, baby by ti vedeli rozprávať 😀

kemonka
15. feb 2012

@zelovocka nie nechceli grafy, stále nič 😀 ale to vieš, keď mám 156 dnový cyklus, hehe 😀 , tak neviem, ale minulý cyklus som ju mala na 12 DC a potom ešte o mesiac a potom ešte na 150 DC - 3x v jednom cykle a teraz nič ☹

zelovocka
15. feb 2012

@kemonka nooo hotový maratón už ťaháš 😀 ale tak dobre, že ovuluješ, aj keď nepravidelne, to ti dajú liekmi do poriadku 🙂 a také že Gynex a Sarapis na úpravu cyklu si niekedy skúšala? baby si to dosť pochvaľujú, aj keď to pravda nepomôže rovnako každej.

kemonka
15. feb 2012

@zelovocka to som neskušala, ani neviem, že sú na upravu, s gynexom som sa tu stretla, že niektoré ho užívajú, myslíš, že je dobrý na upravu cyklu?

zelovocka
15. feb 2012

@kemonka ja by som to skúsila 🙂 to sú bylinné veci, veď daj si do googlu kvapky Gynex a prečítaš si, nechcem sem dávať niečo akože "reklamné" 😉 sú dosť drahé, okolo 22 eur za 30 ml, ale netuším, ako sa užívajú, veď to si všetko ľahko nájdeš 🙂

maryjou
15. feb 2012

@terez24 no neviem , páli ma žáha- kyselina ale tiež neviem či nenamýšľam...dám test a bude...
tebe ako vyšiel test??? 🙂

maryjou
15. feb 2012

@puhinka ahojky, len som sa zľakla či sa ti niečo nestalo....niekedy treba aj vypnúť to je jasné....veľa kočiek sa tu pýtalo na teba....
ja mám mať cez víkend MS ale žiadne príznaky....už si aj namýšľam...no uvidím čo bude....
tak si pekne oddychni!!! 🙂 🙂 🙂 🙂

januliatko1985
15. feb 2012

@kemonka aj ja som myslela na to uhniezdovanie, aj trosku som mala vtedy hnedy vytok, ale myslim, ze ovu bola az o dva dni neskor ako mi ju ff vyznacil, tak mozno skoro testujem, najblizie budem asi az v piatok.

terez24
15. feb 2012

@maryjou ale tak robila som ho moc skoro, takze negativny.. No a tiez mam dostat ms bud zajtra (resp. od zajtra do soboty). Ale dnes som praveze chvilkami citila akoby mala prist MS ☹

mauerka
15. feb 2012

Takze baby, pokracujem do dalsieho kola - prave dosla mrcha... ☹
@mirellka @ivi17 @misel1 @maryjou