icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

maryjou
16. feb 2012

@wolawka ale len ho vytiahni nech vieš na čom si...

vera3000
16. feb 2012

@kacena85 Zdravotné problémy mierne (alergia a podobne) ako každý... čo sa týka zdravotných problémov s počatím netuším a pochybujem, že keby prídem ku gynekológovi, že sa snažíme 4 mesiace (2 tak aktívnejšie) o dieťatko, že by ma začal vyšetrovať... a nechcem to ani preháňať, však do roka snaženia je to ok, len asi každá by chcela otehotnieť, keď sa pre to rozhodne 🙂

maryjou
16. feb 2012

@supi no schvaľujem!!!!!!!!!! a to plne!!!!!!!!!!§ cez sviatky ani je nechcem ísť....takže apríl to istí.....a MS príde....
neboj nieje to sebecké, ,,,Vianoce sú raz za rok nie?

vera3000
16. feb 2012

@lenkastar ja som HAK brala dokopy 4 mesiace skoro 2 roky dozadu a úprimne som sklamaná aj ja mierne, že to nejde hneď, ale ja si na to bábäto počkám 🙂

lenkastar
16. feb 2012

@vera3000 a ty si vydatá? ak sa možem opytat? 😉 ja ´zatiaľ ´ nie . a preto sa moj do toho nejak extra zatial nehrnie 🙂 on stresoval uz prvy krat, ked sa pošmykol 🙂 ze to je jasne, ze to tam je, ze ma super bicikovce bla bla 🙂 ale som ho potom vysmiala, ze mna len tak neoplodni 🙂 ze to nie je tak ako sa vravi hop na kravu uz je teľa :D :D :D PS: predstavovala som si to jednodukšie 😉

kacena85
16. feb 2012

@vera3000 alergia je v poho.to mam aj ja.tak to ozaj este neni tak dlho,a viem ako to beres.ja som sa cudovala,ze sa nam to podarilo na prvy sup.zial neuspesne.dr ma total pokafrali a ja uz rok cakam kedy vobec mozme zacat a vidis aj ked ms nabehla nemozme.fnuk.ale nic s tym nenarobim.a dr jedine co povie- viete to sa stava???? To som zamrzla hlavna vec,ze pred kyretom no ved o tri mesiace budete isto opat tehu...ach

janusa_
16. feb 2012

Zienky? neodolala som. dnesny tehu test..

kemonka
16. feb 2012

@janusa_ waaaaw, gratulujeeeeem tiško, tak to je teda prekvapko, keď si spomínala, že folikula nepraskla či ako, ale to je super, už nech je ako chceeeeeeee, to je super správa 😵 😵 😵

janusa_
16. feb 2012

@kemonka dakujeem 🙂
ja tiez som tomu nechapala a neveriim doteraz 🙂 je to nadherny pocit 🙂
a dr. mi vravela ze folikul praskol ale podla nej sa neuvolnil a ze sa z neho vytvorili drobne cysty- ale asi ani lekari nie si vsevedkovia.

kemonka
16. feb 2012

baby ja som sa prišla spýtať, ktoré máte ovu testy, akú máte na nich citlivosť? 🙂

kemonka
16. feb 2012

@janusa_ presne tak, zázraky sa dejú 😀 a to ako, len tak ťa napadlo testovať? 😀 či ti meška MS, či? Ktorý DC si? 🙂

janusa_
16. feb 2012

@kemonka do MS mi ostava este 6dni.. som 22DC , a 10den po ovulke 😉 a nechcela som testovat, ale meram bt a vela ludi mi aj tu na mk pisalo ze moj graf vyzera nadejne tak som neodolala 🙂

kemonka
16. feb 2012

@janusa_ super, krásne ti ukazal testík na to, že je to 22 DC 😵 juuuuj a kedy to povieš priatelovi? 😀

janusa_
16. feb 2012

@kemonka tiez som prekvapena ako krasne ukazal ja som cakala negativny test, ale ked sa ukazala ciarka tak mi len vyhrkli slzicky roztriasli sa ruky a bolo 🙂

a drahemu to poviem o 45minut ked pride z prace 😀 nechcem mu to volat, lebo to by domov letel ako blazon a cesty su otrasne bojim sa o neho.

kemonka
16. feb 2012

@janusa_ hej hej, pekne doma mu to povedz, potom daj vedieť 😉

misel1
16. feb 2012

@mauerka aj s tou sprostou mrchou,ja mam dostat az 25teho tak som zvedva ci na buduci tyzden pridu predmrchove priznaky alebo nie....

danaah
16. feb 2012

@zora256 dík Zorka, uvidíme.....ved dám vedieť🙂))) aj ja som zvedava🙂

mirellka
16. feb 2012

@janusa_ gratulujem 🙂

silvuska47
16. feb 2012

@katty27 no je to ťažke na to nemyslieť..ale ja stale verím že sa zadarí tiež na prvy krát aj ked už je v karte diagnoza endometrioza tak mam aj tak trocha dilemu či sa to podarí alebo znova budem musieť absolvovať laparku... ☹

nelicefo
16. feb 2012

@janusa_ gratulujeeeem 😵 😵

ivi17
16. feb 2012

@janusa_ no vidis to, predsa! 😀 Silno gratulujem, drzkajte sa a fazulkujte spokojne celych 9 mesiacov 😉

gotana
16. feb 2012

Koľko tehuliek tu pribudlo 🙂 Blahozelam baby ! No dufam, ze aj u nas to pojde tak ľahko...

silvuska47
16. feb 2012

@nelicefo aj mna pridaj do tabulky pls 😉

nelicefo
16. feb 2012

@silvuska47 veľmi rada. 🙂 Len mi pošli údaje do IP 😉

silvuska47
16. feb 2012

@misel1 len na to nemyslieť...

nelinocka
16. feb 2012

mozem sa aj ja pridat

mirellka
16. feb 2012

@nelinocka každá snažilka sa smie pridať 🙂
ako dlho sa už snažíte ?

nelinocka
16. feb 2012

@mirellka joj od oktobra 2011 beriem gynex mam zdravu 3 a pol r. dcerku mam 28 dnovy cyklus..pms 02.02. 2012 a dalsiu nechcem ☹

dasa118
16. feb 2012

@kemonka Ahojky! No, davno som tu nebola, bo som mala vela praci v praci 🙂 . No, nove nemam nic... s manzelom sa stale pokusame a este zatial nic... A co ty ako???

januliatko1985
16. feb 2012

Caute snazilky, tak nakoniec sa u mna tehu nekona, co uz.Dnes som bola na tej planovanej preventivky u gyn a ten mi to potvrdil, nevadi, ide sa dalej.Spravil mi komplet prehliadku, vsetky mozne vytery a ultrazvuk.Vsetko je ok, len nenmam este sliznicu maternice tak pripravenu, ako by mala byt na ms. a vajecniky v pohode, bez cyst,chvalabohu, lebo pred prvym tehu som mala. a vzal mi krv na hormonalny profil a, ze si mam merat bT.O 10 ak mi nedojde ms, mam prist a vtedy budu akurat vysledky krvyi, tak uvid ,co dalej, ze pravdepodobne, tam mam ten zvyseny prolaktin, kvoli tomu , ze som tak dlho kojila a teraz ms nie a nie rozbehnut. tak uz som kludnejsia, ked viem na com som.uff.ale sa aj tesim, ze sa daco pohlo 😉
@janusa_ jeeej, videla som testik v albume, ze akeee kolajnice krasne, no vidis, si sa bala, ze folik nepraskol, a pooozri, co sa z neho vyklulo 😵 😝