V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@kacena85 Zdravotné problémy mierne (alergia a podobne) ako každý... čo sa týka zdravotných problémov s počatím netuším a pochybujem, že keby prídem ku gynekológovi, že sa snažíme 4 mesiace (2 tak aktívnejšie) o dieťatko, že by ma začal vyšetrovať... a nechcem to ani preháňať, však do roka snaženia je to ok, len asi každá by chcela otehotnieť, keď sa pre to rozhodne 🙂
@vera3000 a ty si vydatá? ak sa možem opytat? 😉 ja ´zatiaľ ´ nie . a preto sa moj do toho nejak extra zatial nehrnie 🙂 on stresoval uz prvy krat, ked sa pošmykol 🙂 ze to je jasne, ze to tam je, ze ma super bicikovce bla bla 🙂 ale som ho potom vysmiala, ze mna len tak neoplodni 🙂 ze to nie je tak ako sa vravi hop na kravu uz je teľa :D :D :D PS: predstavovala som si to jednodukšie 😉
@vera3000 alergia je v poho.to mam aj ja.tak to ozaj este neni tak dlho,a viem ako to beres.ja som sa cudovala,ze sa nam to podarilo na prvy sup.zial neuspesne.dr ma total pokafrali a ja uz rok cakam kedy vobec mozme zacat a vidis aj ked ms nabehla nemozme.fnuk.ale nic s tym nenarobim.a dr jedine co povie- viete to sa stava???? To som zamrzla hlavna vec,ze pred kyretom no ved o tri mesiace budete isto opat tehu...ach
baby ja som sa prišla spýtať, ktoré máte ovu testy, akú máte na nich citlivosť? 🙂
@kemonka tiez som prekvapena ako krasne ukazal ja som cakala negativny test, ale ked sa ukazala ciarka tak mi len vyhrkli slzicky roztriasli sa ruky a bolo 🙂
a drahemu to poviem o 45minut ked pride z prace 😀 nechcem mu to volat, lebo to by domov letel ako blazon a cesty su otrasne bojim sa o neho.
@katty27 no je to ťažke na to nemyslieť..ale ja stale verím že sa zadarí tiež na prvy krát aj ked už je v karte diagnoza endometrioza tak mam aj tak trocha dilemu či sa to podarí alebo znova budem musieť absolvovať laparku... ☹
Koľko tehuliek tu pribudlo 🙂 Blahozelam baby ! No dufam, ze aj u nas to pojde tak ľahko...
@nelicefo aj mna pridaj do tabulky pls 😉
@silvuska47 veľmi rada. 🙂 Len mi pošli údaje do IP 😉
@misel1 len na to nemyslieť...
mozem sa aj ja pridat
Caute snazilky, tak nakoniec sa u mna tehu nekona, co uz.Dnes som bola na tej planovanej preventivky u gyn a ten mi to potvrdil, nevadi, ide sa dalej.Spravil mi komplet prehliadku, vsetky mozne vytery a ultrazvuk.Vsetko je ok, len nenmam este sliznicu maternice tak pripravenu, ako by mala byt na ms. a vajecniky v pohode, bez cyst,chvalabohu, lebo pred prvym tehu som mala. a vzal mi krv na hormonalny profil a, ze si mam merat bT.O 10 ak mi nedojde ms, mam prist a vtedy budu akurat vysledky krvyi, tak uvid ,co dalej, ze pravdepodobne, tam mam ten zvyseny prolaktin, kvoli tomu , ze som tak dlho kojila a teraz ms nie a nie rozbehnut. tak uz som kludnejsia, ked viem na com som.uff.ale sa aj tesim, ze sa daco pohlo 😉
@janusa_ jeeej, videla som testik v albume, ze akeee kolajnice krasne, no vidis, si sa bala, ze folik nepraskol, a pooozri, co sa z neho vyklulo 😵 😝

@wolawka ale len ho vytiahni nech vieš na čom si...