icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

janusa_
18. feb 2012

@reiva ano 8hodinovky od pol 8 do pol 4-- akurat teraz pre zle pocasie tak do 2hej, cely den sedim v kancelarii za pc .

kemonka
18. feb 2012

@reiva práve že anovulácia ako vyšitá ☹ preto som momentálne zúfala, lebo len denne testujem, grafujem, a niiiiiič, ma to akosi vyčerpalo 😀 a som 21 DC

reiva
18. feb 2012

@janusa_ To áno, som zvedavá ako sa budem cítiť toto tehu, podľa toho snáď budem cca vedieť čo to bude 😀

reiva
18. feb 2012

@kemonka Moja, neboj, iste sa to raz podarí, ale v tvojom prípade to treba asi veľmi dobre naplánovať 😉

reiva
18. feb 2012

@kemonka Ako často do roka mávaš vlastne ovuláciu?

reiva
18. feb 2012

@janusa_ jaj, no to je bude dosť na chrbticu, ale zase na druhej strane je to celkom dobré 😉 poznám baby, ktoré robili do vypísania na materskú pri pásovej výrobe 😝

reiva
18. feb 2012

@mirellka jPočkaj pozriem to 😀 sranda, ja som o tom nevedela 😀 😀 😀 ale nevidím to tam

puhinka
18. feb 2012

@supi ,to sa stáva moja,nezúfaj 🙂

severankaa2
18. feb 2012

ahojte môžem sa aj ja pridať s priateľom sa snažíme od januára 2012. Antikoncepciu som vysadila v decembri 2011. Mrcha by mala prísť 22.02 no dúfam že nepríde ale hrozne ma bolia prsia tak sa bojím že príde.

misel1
18. feb 2012

@puhinka podla tej jonasovej metody by som mala byt plodna cez mrchu?????hmm????

nelicefo
18. feb 2012

@severankaa2 vitaj medzi nami a verím že nepríde. 🙂

maryjou
18. feb 2012

@janusa_ prečo?? v čom je problém???

severankaa2
18. feb 2012

Ďakujem za privítanie.

maryjou
18. feb 2012

@janusa_ super

karinka2105
18. feb 2012

ahojtee.tak cakam ci encakam mrchu 27.2 tak uvidimee,ci ztoho niecoo budee🙂a mrcha pride ci uz niee

misel1
18. feb 2012

@karinka2105 aj ja 25teho tak necakame spolu,hadam potom ani nepride 😉 😉 😉

janusa_
18. feb 2012

@severankaa2 vitaj medzi nami ja som tiez cakala necakala mrchu 22.2 ale nepride 😉

janusa_
18. feb 2012

@reiva ved prave ze chrbtica moja dostava zabrat uz teraz neviem si predstavit co bude ked budem "bruskata" 😅 ale lepsie ako pasova vyroba to mas pravdu 😉 i tak mam pocit ze z roboty poletim hned ako zistia ze som tehu ale je mi to teraz jedno 😉

janusa_
18. feb 2012

@maryjou dlhe mesiace sa nedarilo tak teraz mam take zvlastne pocity strach ze to nedopadne dobre 😔 ale ked sa budem citit viac tehu teraz tak ma taketo myslienky urcite prejdu- budu musiet 😉

vera3000
18. feb 2012

@karinka2105 ahoj ja 1. marca, ale snáď si dá dovolenku 🙂 želám ti, aby neprišla 😉

maryjou
18. feb 2012

@janusa_ neboj sa, to nevadí že sa nedarilo...teraz to už je potvrdené, buď kludná, rozprávaj sa zo svojím bábätkom....ubehne ti to ako voda....myslím na teba a držím palce, snaď sa to aj mne podarí tento rok 🙂 🙂 🙂

maryjou
18. feb 2012

@karinka2105 neboj nepríde..

karinka2105
18. feb 2012

@maryjou
@vera3000
@misel1 chodi mi poslednej dobe furt skor o den dva tak uvidime,ale snazime sa len prvy mesiac,takze ak pride,este to nieje taka katastrofa,len mm chodi domov raz za mesiac,a toto bolo tesne pred ms,takze ani moc nedufam ze nepride,a cil zase dojde tesne pred ms,hadam do konca roka sa to podarii.
on ovu nikdy nestiha....

puhinka
18. feb 2012

@misel1 ,a mne to vyšlo deň pred MS 🙂

janusa_
18. feb 2012

@maryjou dakujem krasne 🙂 uvidime co bude dalej 🙂a dufam ze sa to pdoari aj vam🙂

maryjou
18. feb 2012

@karinka2105 neboj stihne, a už máš pocity pred MS??? alebo nič??? alebo pred tehu???

maryjou
18. feb 2012

@janusa_ ďakujem aj ja, snáď áno...pa pa

petacvicka
18. feb 2012

@crapula
ahojky... my sme sa tiez rozhodli ze sa zacneme snazit o babo...kupila som si aj lady tester na ovulacne dni, kys.listovu, moj drahy berie zinok aby mal rychlejsie spermie 🙂 ale nie je to vobec napriek tomu jednoduche... nejede to :( povedala som si ze prestanem sledovat ovulacny mikroskop a mozno to pojde lahsie... mam pocit cim viac sa sustredime tym viac to nejde...

reiva
18. feb 2012

@janusa_ Vyhodiť ťa teraz nemôžu 😉 neboj, miesto by ti mali držať, ak ťa budú chcieť vyšupovať, tak len zrušia povedzme tvoju prac.pozíciu... ale nemaľuj čerta na stenu 😉 teš sa z tehu

karinka2105
18. feb 2012

@maryjou momentalne ziadne pocity nemam,iba furt som nafuknutaa
chcela som testnut,ale hovorim si tyzden do ms vydrzim skoda testu
kollko rocnu mas dcerku?