V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@kemonka asi som prehliadla otazocku. Ano pridas si lieky do meds. a tam ti ich hodi tu tabulku das si add a malo by ti to hodit do tej "zakladnej" tabulky a tam si to len "odskrtnes" a das ulozit a malo by ti to ukazovat..
skusim ti to pridat aj vo fotkach snd to bude zrozumitelne 🙂
Asi je pravda, ze to az prilis analyzujem, ale som uz raz taka 🙂 Chvilu som rozhodnuta tak, chvilu tak. Odvaha mi nikdy nechybala, tak sa novej prace nebojim. Verim, ze by som ju zvladla. Skor rozmyslam nad "istotou" starej prace, kde je sice stres, ale uz to tam poznam. Zatial som rozhodnuta ist do noveho a snazilkovanie do maja vynechat (to uz budem mat po vypovednej lehote). 🙂
snažilky,našla som túto stránku,kde si môžte zadara skúsiť Jonáša
http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-...
@janusa_ Neviem zatiaľ, ja nepoznám ranné nevoľnosti a zvláštne chute, prvé tehotenstvo som si doslova vychutnávala 🙂 ani nohy nepuchli, nič, proste pohoda 🙂 teraz zatiaľ nič... akurát som celá vyrážkavá, a v noci ma chytá hlad, tak jedávam ešte aj o jedenástej a tak idem spať 🙂 a ty ako? Nejaké zmeny? Podľa mňa je ešte skoro, tak za mesiac sa môže niečo objaviť 🙂
tak som si dnes rano (25 DC) robila zase test... ☹ 😢 ziadny naznak druhej ciarky, uz asi ani nebude...citim ze mrcha sa hlasi... ja neviem baby, mna to tak vzalo, od rana revem jak blazon...strasne, neskutocne ma to vzalo, ja som na istotu isla tento mesiac ze to vyjde, pri prvom sme nemali najmensi problem...nechapem ☹ ☹ 😢 😢
@supi žiaden smútok, neboj aj na teba sa šťastie usmeje.Viem že to bolí pri srdiečku keď sa nedarí no netreba sa trápiť,tvoje budúce bábo chce maminku usmiatu,vyrovnanú a šťastnú.Ja to naše bábo ľúbim už teraz,myšlienkami ho hľadím a,usmievam sa a premýšľam ako bude vypadať...Verím že ku nám príde,možno o mesiac,možno o niekoľko mesiacov no verím že príde zdravé , krásne bábo 😲 lebo si ho veľmi želáme a tešíme sa už teraz na neho... Tak ti držím palčeky aby si pozbierala všetku silu, myšlienky sklamania odohnala a dala priestor láske pre to čo si najviac želáš 😵
@reiva 😨 😨 😨 😨
klikla som na ten link čo si tu dala a tam mi vyskočilo že mám zadať údaje o mojom narodení a pak mi vyskočili tie dátumy kedy by som mohla otehotnieť,len ma šoklo ako mohli vyjsť zrovna tie dátumy kedy mám byť v 😨plodnom období za predpokladu že sa nič na mojom cykle nezmení........tam je že zadara inak som si nedávala robiť žiadne výpočty 🙂

@janusa_ bodaj by tvoje slova boli sväte 😀 😀 😀