icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

maryjou
24. feb 2012

@karinka2105 no to ma mrzí... 😠 😠 😠 😠 mňa veľmi v noci bolelo brucho.....neboj pôjdeš s nami ďalej ak príde....držím palce!!! 🙂

maryjou
24. feb 2012

@karinka2105 no to máš smolu ti poviem...ale treba veriť !!!

karinka2105
24. feb 2012

@maryjou snad raz sa trafime do ovuu

supi
24. feb 2012

😢 😢 svinska Mrcha dorazila 😢 😢 a tak som dufala...

franzziska
25. feb 2012

ahojte baby, drzim vam moc palce so snazenim 😉 😉

misel1
25. feb 2012

@maryjou tak sme na tom tak isto vsetky mozno sa nam to podari vsetkym naraz...ja uz od vcera mam nervy jak ciip lebo malu boli zub u zubarky neotvori usta a zubarka na silu neosetruje takze musime vyckat cely vikend a nabuduci tyzden vyhladat dokotora ktory osetruje u deti zubky s narkozou a to v pondelok este aj nastup do prace,ked sa dari tak poriadne a od nedele mam brat tie sproste hormony tak uvidime ako to bude na mna ucinkovat budem ako uzlicek nervou uz to vidim... 😵
@mauerka

ivi17
25. feb 2012

Ahojte, ako sa vam tu dari? Ja si davam trochu pauzu od konika a riesim teraz pracovnu ponuku, tak aj od snazilkovania. Navstivila som nedavno pani Svetlanu, ktora sa zaobera astrologiou, numerologiou, ludovym liecitelstvom a neviem cim vsetkym. A radi aj zenam ako otehotniet. "predpisala" mi teraz pocas postu ocistu aj telesnu aj duchovnu a ze by nebolo dobre teraz otehotniet. mame zacat az po 7.4. cize ked skonci krestanske obdobie postu a zacne velka noc. V podstate mi to vyhovuje aj kvoli tomu, ze uz budem zarezavat v novej praci (dufam).
Okrem toho mi rovno uz naplanovala svadbu na maj 😀 😀 , vybrala vhodne datumy. Ja som si povedala, ze tento rok chcem vsetko...novu pracu, svadbu, babetko 🙂 Ved je rok Draka, tak treba mat ambiciozne plany 🙂

2609
25. feb 2012

@mauerka vdaka za tip vyskusam ale zabudla som napisat ze doktorka mi dala este femko a tu kyselinu k tomu mam a mozem si teda kupit ten femibion 800 a nieco z tych dvoch vylucim lebo nebude toho moc miesat?

severankaa2
25. feb 2012

@osicka36 jej tak to je super aj ja by som chcela dcérku zatial mám len synčenka.

severankaa2
25. feb 2012

@maryjou držím palce nech sa to podarí aj ja dúfam že sa to podarí všetkým čo sme tu.

magic08
25. feb 2012

@ivi17 ahoj, zaujimave, tak drzim palce 🙂 povedala ti aj preco nie je vhodne otehotniet pocas postu?

baby, poovulacne teploty mam dost nizke... pred prvym tehu som to taketo nemala. Je nieco prirodne co by pomohlo zvysit tie poovulacne teploty a teda aj ten poovulacny hormon? Sa mi to nejako nezda, tie moje teploty... zeby to bolo tym, ze este kojim?

http://www.fertilityfriend.com/home/26f403

vejula
25. feb 2012

@magic08 može to byť aj dojčenim podla mna.... Ale zas nemusi....
Inak ako sa mate?

magic08
25. feb 2012

celkom dobre, pred nami posledny mesiac na RD a v aprili u nas bude rusno... 😀 aj sa tesim aj mam obavy... vy ako sa mate? nieco nove v snazilkovani?

vejula
25. feb 2012

@magic08 jaaaj ja som chora, mam zapal žil tak uživam ATB, mno nič prijemne. A ešte ma čakaju nejake vyšetrenia takže asi tak. Ale maleho dojčim stale vela na požiadanie
Tak už sa chystaš do prace vraviš.. No pekne to bude ozaj rušno 🙂

magic08
25. feb 2012

jaj boze, zapal zil, som sa nestretla s tym este... moja svokra ma ocnu chripku... no chapes to... to su dnes choroby... moja mala uz nepyta tolko cici ako pred nedavnom este... tak snad sa sama odstavi... uz jej vravim pri kazdom dojceni, ze uz mliecka ubuda, ze uz ho neni tolko... ona mi tak prikyvuje zlata a potom pusti cici z pusy, chyti bradavku a vystrekne mliecko, kukne na mna akoze co rozpravam ze neni mliecko, ked je... tie deti uz dnes neokabatis nicim... 😀 😀 😀 😀

vejula
25. feb 2012

@magic08 no mi hovor, moj je strašny prisavnik. Na neho neplati take že cici je teraz unavene, že si chce oddychnuť, bude sa mi stale pchať do vystrihu 😀 😀 😀 .
No a tiež som sa s niči m takym doteraz nestretla, ale všetko je raz po prve 😅 😀 Snad to čoskoro prejde a bude dobre

magic08
25. feb 2012

@vejula urcite, zelam skore udravenie...
ani na moju take neplatilo, no asi uz dozrieva na ukoncenie dojcenia... nechcem ju drasticky odstavovat, ze jej cici nedam, alebo natierat bradavky kadecim... skusila som to len raz a plakala som s malou, takze som si povedala, ze to necham na nu, kedy si ona povie, ze uz staci... len dufam, ze v pripadnom tehu, mi to nebude robit problemy, kedze pri prvom som bola zasita, lebo som sa v 20 tt zacala otvarat... a pri porode mi mala tak dotrhala krcok, ze mam 17 vnutornych stichov, mala sa narodila ako 3950 g/56 cm 😝 Doki vravel, ze sa pri druhom budem otvarat, ze mam krcok velmi slaby. TAk len sa modlim, aby nemal pravdu a ja som mohla fungovat normalne hoc aj zasita...

vejula
25. feb 2012

@magic08 neboj popredu. Uvidiš všetko bude tak ako ma byť. JA už si nič neplanujem ani sa nejdem obavať.... Nejako tak hovorim Bohu nech je ako ma byť, lebo strachom len sebe uškodim a nič s tym nevyriešim

magic08
25. feb 2012

@vejula tak to mas uplnu pravdu... musim sa aj ja takto nastavit... 😀

mauerka
25. feb 2012

@magic08 Poovulacny hormon priamo zvysuje vit. B6 /pyridoxin/

maryjou
25. feb 2012

@karinka2105 neboj treba veriť!!! 🙂

maryjou
25. feb 2012

@misel1 skús myslieť pozitívne aj keď to niekedy nejde....neboj napokon všetko dobre dopadne...a ja ležim s coldrexom v posteli, chorá som nebola asi 2 roky....otras!!!! ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

maryjou
25. feb 2012

@severankaa2 jasné že áno!!!!!!!!!!!!!! podarííííííííííííííííí! 🙂

janusa_
25. feb 2012

ahojte, ja tiez pokracujem s vami v snazilkovani 😔 😢 nase bublinky sa rozhodli nas opustit 😔
ale vieme kde bol problem, cize vieme cca naco si dat pozor do buducna, teraz pockame nejaku tu odbu a skusime vsetko od znova 😔 dufam ze s vitaznym koncom 😔

magic08
25. feb 2012

@mauerka na super, a ja dneš kupila b-komplex, nie čista B6. To možem aj b-Komplex brat, ci radsej čiste b6.

vejula
25. feb 2012

@magic08 ja to mam tiež len tak občasne, ked niečo ide uplne naopak ako moje plany, potom si len sadne pousmejem sa a poviem si že aj tak nič nezmenim a nech to plynie ako ma. Ale to su len take tie obdobia 🙂

mirellka
25. feb 2012

@janusa_ to ma mrzí,sledovala som čítaním tvoje snažilkovanie aj radosť z bubliniek no škoda že to nevyšlo ☹

mauerka
25. feb 2012

@mirellka No konecne - tesi ma 🙂

mirellka
25. feb 2012

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀 no to som ja 😀 😀 😀 😀

mirellka
25. feb 2012

aj mňa tešííííí 🙂