V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
do prčíííc 😅 že vytazneho konca- samozrejme ze vItazneho!!! ale ked sa tam to Y vopchalo tak nech je na tvrdo vitazny! 🙂
inak nejake nove tehulky? alebo nieco zaujimave? nestiham citat:(
@kemonka JA som sa potom na testovanie vykašlala lebo ten 12DC som bola u gynekologa ten mi robil sono a povedal že mam asi malo hormonov preto mi blbne cyklus (kedže ja som menštruaciu nmala pred otehotnenim 42 dni) ale že vraj mam zdvihnutu sliznicu, takže ms by mala dojsť. Tak som čakala a ked stale nechodila tak som až na 21DC robila a to už boli kolajnice riadne 😀 😀
@severankaa2 tak moc držím palčeky nech to vyjde 🙂
@magic08 ,ja som si merala jeden mesiac a to som mala na začiatku mierne výkyvy hore a dole,ale nič extra a potom od jedného dňa,až do 28 DC tá istá teplota 36,8...stááále...ovulácia podľa doktorky však prebehla,no MS som aj tak nedostala a tak som šla v 46 DC na vyvolávačku,tá mi zabrala do pár dní a teraz už som 12 DC
joj baby,dnes ma hroooozne bolí zub,som si posunula vložku nižšie do zubu,keď som jedla a pomoooc :(((
@osicka36 ďakujem aj aj tebe budem držať aby to vyšlo aj tebe.
@severankaa2 ,jasné,že môžeš mať ovulku hneď po MS 🙂
@puhinka áno len mi to bolo divné že hneď po MS
baby, stretli sme ste sa niekedy pri meraní BT sa tým, že ráno mám od ovu stále 36,8 a potom celý deň 37,3? Ďakujem
@severankaa2 ďakujem 🙂 a nemáš ty byť náhodou v postielke 😀 .... utekaj sa snažilkovať kým ti neodíde do Prahy 😉
ja vas fakt nestiiham 😔
inak vy ženušky všetky čakáte so seíkom až na ovulku? lebo mne to tak príde...
my sme s mm sexovali stále,keď sme sa snažili o Igorka a tak sme ovulku neprešvihli 🙂
@janusa_ ,jéééj,no super,tak snažilkujte,uvidíš,že teraz to víde 🙂 ana nič nečakaj,teraz si najnáchylnejšia na otehotnenie 🙂
joj mojenky,pekne ste dnes popísali,už s ateším na zajtrajšie čítanie,idem si ja lahnúť bo mi hlavu odtrhne od tej bolesti...au au au

@kemonka aoj,mozes hned a staci jedna denne ;)