icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

magic08
29. feb 2012

@puhinka prijemné cvicenie... 🙂

monulik23
29. feb 2012

@puhinka no ja tam také nič nemám, ale beriem aj calibrum babyplan nevadí ked beriem aj calibrum a kyselinu listovú? 🙂

rehotka25
Odpoveď bola odstránená
ponozkazt
29. feb 2012

ahojte .. tak sa asi k Vam vsetkym idem pridat aj ja .. Presviedcanie zo strany manzela sa ujalo a buduci tyzden vysadim tabletky .. kupila som si listovku a alchemilkovy caj, chystam sa na preventivku, tak snad bude radosti .. bude to prve dieta, cize vsetko bude nove a strasne sa bojim, ale aj neskutocne tesim .. este sme sa ani nezacali snazit a uz chcem aby bolo narodene 🙂)

vejula
29. feb 2012

@kemonka no ja si myslim že moj videl čo chcel vidieť. PRoste malo hormonov a šup HAK. a on ma z HAK provizie, takže prečo nie. PRoste každemu pchal HAK na každu diagnozu. Hned ako som zistila že som tehu brala som kartu a hybaj preč 😀 😀

laluchova
29. feb 2012

ahojte, bolo tu dnes krásne, teplúčko, išla som pre malú do škôlky a behli sme na autobuse čo je pre ňu veľký zážitok do mesta pobehať ....dobre mi padla tá prechádzka, len som musela zdržiavať cikanie 🙂
bola som si kupiť testy..a neodolala som urobila som si jeden, aj ked večer, ale už som zvedaváááá----áááááá.....ja tam vidím strašne slabučké // čiarky....pozerala som na to obzerala.....nemôžem uveriť...ešte si to ale nepripúšťam....testnem sa zajtra z ranného moču....a uvidíme či sa zas objavia //. 😀 veľmi by som sa tešila.....chcela som odfotiť, ale je to vidieť zle na fotkách. uvidíme ako bude BT či sa bude držať.....ale dosť ma bolí podbruško....ale len občas, potom to prejde....baby ja som z toho testu paf...možno je to že tam ich chcem vidieť...ale pozerala som realisticky ale jedna je silná a jedna slabulilinkáááá, ale z boku testu vidieť čiarku viac, ako sa vyfarboval test, robila som si len klasika driptest pepino....citlivosť mlU/ml HCG
jáj už nech je ráno zajtra resp.nedela ráno....

laluchova
29. feb 2012

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kemonka
29. feb 2012

@laluchova jej tak tiško gratulujem 😉 to je super správa, a u nás tiež svietilo síce slnko, ale zima ako na síbíri, lebo fúkal vetrisko riadny 😀

kemonka
29. feb 2012

@vejula no hej, už mám pocit, že celý svet je z HAKovaný 😀 , mne bývalý tiež núkal len Hak, no a provízie tak sa ani nečudujem ☹ Ja mám kolegynu, čo už 10 rokov je na HAk, lebo mala furt nepravidelný cyklus, a vysadila už dávnejšie, tesne pred tým ako som ja otehotnela s malou, a dodnes nič ☹ a ja som potom otehotnela, za mnou ešte hned 3 kolegyne a ona ostala chuda moje, a dodnes sa jej vôbec nedarí a to už ma cca 34 rokov

petacvicka
29. feb 2012

@zora256 myslis na vypocet pohlavia? neviem ja to neviem to robi moja kolegynka ale poslem ti jeden cinsky kalendar... vraj aj podla neho sa da celkom riadit... skus...http://www.pohlaviditete.cz/cinsky-lunarni-kale...

vejula
29. feb 2012

@kemonka no HAK je riadne svinstvo. Ja som ho brala 4 roky a uplne stačilo už nikdy viac. Ako ja som otehu rychlo sice, ale aj tak si uvedomujem že mi to riadne zasvinilo organizmus

@laluchova gratulkyyyyy

laluchova
29. feb 2012

noo baby ešte nieje nič istého...uvidíme aký bude ráno..idem oddychovať papa

majusa123
29. feb 2012

@mirellka mna bolelo brucho vcera, dufam, ze to nebola este ovu, dnes som si robila test slabo pozit., tak snad bude dnes, abo zajtra 😉 drzim palce 🙂

pacica
Odpoveď bola odstránená
magic08
29. feb 2012

@laluchova jaaaj potichučky gratulujem... nech ciarocka silnie a drobec v brusku rastie.... cakame na foto zajtrajsieho testiku 😀

magic08
29. feb 2012

@pacica 😀 zlata, kde nad bruchom... ? asi sa uz prilis sledujes.... 😝 😀 poznam to 😝 😝

vejula
29. feb 2012

@pacica
@magic08 ja si myslim že tehotna si ked si na 100% mysliš že niesi, alebo zrovna vtedy pre nejake lieky alebo chorobu byť nchceš 😅

pacica
Odpoveď bola odstránená
dominika1516
29. feb 2012

@severankaa2 tak to ste tiez len nedavno zacali,ja pevne dufam ze sa Vam to podari co najskor....ja som antikoncepciu vobec nebrala nikdy tak nemala by som mat problem s otehotnenim ani nefajcim,nepijem ani nic coby tomu nejak branilo takze ja stale verim ze aj ked dosla ,,mrcha"😉...tak ze som tehotna😉..uz mas manzela ci len priatela?😉

magic08
29. feb 2012

@vejula 😀

@pacica aha, to ale neber ako priznak tehotenstva... to s tym nema nic spolocne...

janusa_
29. feb 2012

same nove tvare vidim, nedocitavam vas len idem pozdravit, pekny vecer.

severankaa2
29. feb 2012

@dominika1516 jej ty veríš tak ako aj ja ja som tiež mala mrchu pred týždňom a je mi nieako špatne na žalúdok a zajtra mám ísť na kontrolu ku gynde tak uvidím čo mi povie. Ja tiež nefajčím a ani nepijem a ani som nikdy nefajčila a nepila. No ja to mám trošku zložité mala som aj manžela ale rozviedla som sa a teraz mám priateľa. Mám už jedného syna a pri ňom som tiež mala mrchu a to som už bola tehotná potom nedošla testy ukázali negat. tak mi dávali dve vyvolávačky a nič až potom mi test ukázal tehot.

milacik3
29. feb 2012

No tak dnes som bola u doktora a maje obavi sa potvrdili mam cystu ☹ ale ze sa vstrebe a piatok idem na krv na HCG ze mi pre istotu zoberie ked mi meska MS 😒 taka som nestastna neubehli ani 4 mesiace a ja mam zase cystu 😢 este ze som isla tak skoro...

vejula
29. feb 2012

@milacik3 to mi je luto 😔

milacik3
29. feb 2012

@vejula dakujem 😢

vateska
29. feb 2012

@laluchova ahoj....chcem sa s tebou poradit....neviem ci si mame gratulovat, lebo aj ja som si dnes robila test a tiez jedna ciarka je silna a druha slabsia...posielam aj foto....skus posudit.

milacik3
29. feb 2012

Nevie mi niekto prosimmmmmm poradit ci nemate skusenosti, ked ze mam malu cystu moze mi byt z toho na vracanie?? Zase sa blizi vecer a mne je zle od zaludka uz 3 den ☹ ja nechapem od coho to je.... 😢 😔

milacik3
29. feb 2012

@vateska mas malue mnozstvo HCG skus si este raz spravit tak v piatok test...ze vraj hladina kazdych 30 hod stupa

vejula
29. feb 2012

@vateska to je pozitivne si tehulka 😵 šup do novembrovej temy 😀 😀 😀

vateska
29. feb 2012

@milacik3 dakujem....skusim