icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

vejula
29. feb 2012

tento mesiac je nejaky plodny nemyslite?? TEda celkovo tento rok sa mi zda že sa roztrhlo vrece s pozitivnymi tesstikmi

januliatko1985
29. feb 2012

@vateska jeej, gratulujem, krasne ciarocky 😉

puhinka
29. feb 2012

@magic08 ,bola som si dať spršku a čakám,kým malý zaspí a drahý dopozerá futbal a hneď potom na neho skočím 😀

puhinka
29. feb 2012

@vejula ,tento rok je plodný,kdesi som to aj čítala 🙂 pamätám,že aj rok 2010 bol extrémne plodný,keď som rodila,tak v tom čase bola normálka tak 22 pôrodov za deň,pôrodníci nestíhali 😀 a to len na antolskej 🙂

dolla
29. feb 2012

@vejula juj.. nam sa zatial nedari... veru.. tie ciarocky dve by som velmi rada chcela...

vejula
29. feb 2012

@puhinka ja som tiež rodila 2010.. hej bolo velmi vela detičiek.

@dolla držim palčuchy

vejula
29. feb 2012

@puhinka inač to sa mi pači, že vychytavam plodne roky zrovna ked chcem mimi 😀 😀 😀

dasa118
29. feb 2012

@magic08 urobim a dakujem 🙂

osicka36
29. feb 2012

@severankaa2 ...tak ešte niečo máme spoločné 😉 ...aj ja mám dve deti z prvého manželstva a teraz s priateľom snažilkujeme o naše spoločné 😀

laluchova
29. feb 2012

baby ani zaspať sa mi nedá od vzrušenia ako to dopadne....test obzerám obzerám a obzerám.....držím palčeky....

severankaa2
29. feb 2012

@osicka36 jej tak aj toto máme spoločné super

dolla
29. feb 2012

jaj.. mamicky buduce.. tak vam zavidim tie dve ciarocky.. (ale v dobrom..)

silvuska47
29. feb 2012

@wolawka no hej dorazila..a najhoršie je že mm nebude doma takže sa snažilkovanie odkladá na neurčito.. 😠 teda až na apríl odkladáme 🙄

zora256
29. feb 2012

@kemonka
@milacik3 Ahojte!
Tak psychika môže i za meškanie ms,umňa overené veľa krát pred tehu.Tak ja som už svoju psychiku upravila na to že ak nie som tehu nak príde čím skôr aby to už bolo zamnou😀,ale akosi ma neposlúcha telo,čo už,ja ani neviem presne kedy má prísť,len cítim,že už každú chvíľu prídu,ms som mala 31.1. ale ešte z poslednými bielymi tabeletkami z Hak,tak preto neviem kedy podľa toho má prísť,ale tak keď prídu napíšem🙂A vám držkám palčeky a ak sa nepodarilo nezúfajte podarísa nabudúce,a keď ešte test neukázal len /,tak vydžte ešte aspoň týždeň ak nepríde ms a skúste znova testnúť.Držím vám palčeky🙂

zora256
29. feb 2012

@petacvicka Ahoj!
Presne nato som myslela,díky,skúsim🙂

zora256
29. feb 2012

@vejula Ahoj!
Tak ja som čítala v čínskom horoskope,že je rok draka a tento rok je plodný,nuž dúfam,že nás snažilky nevynechá a že tohto ročné deti budú šťastné🙂

dasa118
1. mar 2012

@magic08 ahojky, tak som robila rano test a nic :( :( :( negativny....musim teraz cakat kym sa dostanem ku gynekologovi ... dufam, ze to nebude nic vazne.

vera3000
1. mar 2012

@rehotka25 boli ste iž aj u doktora?

osicka36
1. mar 2012

@severankaa2 ...a čo tvoje ovu príznaky? ..máš ich ešte 😉 ...nemeriať BT, alebo podľa hlieniku, aby si mala istotu či bola ovu 😉
držím palčeky a dúfam, že sa vám zadarilo 🙂

magic08
1. mar 2012

@dasa118 to mi je luto, na buduce to vyjde... 😀

magic08
1. mar 2012

baby, toto uz je na infarkt... http://www.fertilityfriend.com/home/26f403
v noci som nic nespala, od druhej som hore, doraz, malinka nam celu noc zvracala... boli sme u doki pichla jej injekciu na zastavenie zvracania, tak dufam, ze zaberie... len co sme dosli domov, tolko z nej vyslo, tak dufam, ze uz naposledy... chudatko moje, teraz spinka... tak si idem lahnut k nej, este neviem co bude nasledovat...
zatial pa

oriesokm
1. mar 2012

ahojte babenky, som tu nova. Aj ja by som sa chcela pridat k vam snazilkam v roku 2012 🙂 Teda ja som bola uz snazilka od novembra 2011, kedy to na moj podiv vyslo na prvy krat, aj ked mi doktor povedal, ze mam posunutu maternicu.... Citila som sa fajn a velmi som sa tesila. No co cert nechcel, 28 dec. som zacala krvacat, ihned ku doktorke, zacala som brat duhpaston, no o par dni mi odpuchli prsia a zacala som sa citit znovu ako netehu... a 2.1. 2012 som podstupila kyretaz.....(anembryomola) Co sa samotneho zakroku tyka, calkom sa to dalo prezit, ale psychika je o inom.. Uz je zajtra tomu 2 mesiace, idem aj ku doktorke na kontrolu a dufam, ze budem v poriadku a hned zacnem so snazilkovanim spolu s vami.. ako citam, su tu aj velmi dobre spravy a pozitivne testiky... Velmi vam to prajem a dufam, ze tu sa mi tu od vas stastnych nalepi nieco aj na mna 🙂))) a tym co sa este nepodarilo, nech to rychlo vinde 🙂))

zuzkat1
1. mar 2012

@mirellka cyklus sa upravuje hlavne medikamentmi ak sa nemylim...ja kojim🙂 nie som ochotna nic uzivat... a aj hani sa podarila pri takomto cykle do pol roka a druhe mimi (zial potratila som ho ) sa zadarilo do mesiaca...

zuzkat1
1. mar 2012

@annavi no zvazujem tie ovu testy ak sa tento cyklus nezadari... ale ja ani netusim ako to funguje... to je nejak viac v baleni? a testuje sa cely mesiac? ci ako?

annavi
1. mar 2012

@zuzkat1 no moja...zalezi od cyklu aky mavas...ak budes merat tak postupne zisits ktore dni mavas ovulku a potom ti uz nebude treba vela testov..len dva ci tri.. 😉 ja ovu a tehu testy kupijem od jednej baby z netu..za velmi dobru cenu ona to objednava z netu...

janusa_
1. mar 2012

@magic08 nezaseko lsa ti teplomer? 😅

januliatko1985
1. mar 2012

Ahojte kocky, co tu nove, ziadna nova tehulkaaaa? 😉

severankaa2
1. mar 2012

@osicka36 stále mám pocit ako keby som mala dostať mrchu mám také čudné pocity v podbrušku a to nevravím že každý večer mi je nieako blbo na žalúdka. Dnes som bola na gynde na kontrole a nič tam nevidela mám prísť 6.3 že mi pozrie vajíčka ako pracujú či čo. Tak som aj trošku sklamaná lebo som v kútiku duše verila že aj keď bola mrcha a len slabá že by tam niečo mohlo byť. Takže teraz zasa nič už len čakať či sa zadarí.

zuzkat1
1. mar 2012

@annavi asi sa na tie testy pojdem opytat do lekarne... su aj balenia po viac testov? teda kusov? ja merat urcite nebudem...nemam na to nervy ani cas...