icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

julinka88
1. mar 2012

@zora256 ahojky ten kalendár som si objednala od doktora Jonáša takže ja ti to vypočítať nedokážem ale tomu musíš aj trochu veriť ...lebo tie výpočty nezávisia od tvojho cyklu.....

magic08
1. mar 2012

@janusa_ no mi nieco hovor, kazdy den kukam na ten graf jak tela na malovane vrata.... ale som veriiiim, ze zajtra to pojde hore a uz sa tam udrzi... 😀

oriesokm
1. mar 2012

@kemonka jeej tak to mame blizko, ja som priamo z MT, ale chodila som do teplic na Gymnazium 🙂 a velmi moc vam prajem nech sa vam druhe cim skor podari a budete mat 2 pasiky na testiku 😉

oriesokm
1. mar 2012

@kemonka ozi som sa zabudla opytat, odkila presne z okresu TR si? 😎

oriesokm
1. mar 2012

@alka127 woow, ta ako kaby si mi brala slova z ust, tiez som to mojmu milacikovi povedala.... moje slova boli, ze sme mali pockat az po svadbe a bolo by to mozno dobre... ale to su len dohady. ale ake je to fajn, ze mame dost podobne osudy a zmyslanie. Som rada, ze som tu na teba natrafila a ze si mi odpisala. 🙂
Inac v sprave z nemocnice vyslo aj ze mam hustu krv a mozno aj toto bol dovod.... zajtra sa opytam 🙂
Uz sa tesim na nase spolocne fazulky 🙂

oriesokm
1. mar 2012

@alka 127, dakujem ti za priatelstvo, je to moje prve 🙂 mas nadrehneho Samuska. krasny chlapcek. Ja dufam, ze o chvilku budeme mat aj fotecky dalsich 🙂 ja sa tu v tom naucim chodit a pridam si tiez nejake fotky. a zajtra dam vediet co povedala moja doktorka. 😉

januliatko1985
1. mar 2012

@kemonka ahojky, ja vsetko po starom, ms nikde, v pondelok k dr, neviem sa dockat 😅

oriesokm
1. mar 2012

@laluchova drzim palceky s dvoma pasikmy 🙂 vyzera to slubne a skvelo 😉

zora256
1. mar 2012

@julinka88 Ahoj!
A kde si objednávala od Doktora Jonáša kalendár?A za koľko?Či to je najak na telo šité?

osicka36
1. mar 2012

@oriesokm no tak to dúfam, že budú pomáhať 🙂 ...aj oni veľmi chcú bratčeka alebo sestričku 🙂

laluchova
1. mar 2012

babule, pekne sa snažilkujte a keď budete vedieť niečo pozitívneho tak dajte vedieť....idemja do hajan som unavenááááá

kemonka
2. mar 2012

Dobré ráno, to som ja dnes prvá? Vstávať :D

mirellka
2. mar 2012

@zuzkat1 juj to mi je ľúto,možno to bolo priskoro ☹ ono sa to podarí veď do tretice je všetko dobré 😉

wolawka
2. mar 2012

@kemonka dobré ránko,ako sa máš dnes?🙂

kemonka
2. mar 2012

@wolawka celkom to ujde 🙂 a ty ako došla MS, či ideš ešte testovať?

kemonka
2. mar 2012

tak kto dnes testoval?

@laluchova
@magic08
ako teplota?

wolawka
2. mar 2012

@kemonka ešte stále neprišla🙂 ale testovat nejdem...zatial.. nevidím dôvod..MS mi občas meškáva aj dlhšie.. kedže mám 35 dnové cykly..🙂 a ty ako si na tom?🙂

kemonka
2. mar 2012

@wolawka ja tiež tak 😀 34DC, teplota stále v hornej časti, testy negatívne. Ovulačný som mala včera asi pozitívny a o pár hodín len s jednou čiarkou, tak už neviem čomu veriť 🙂

wolawka
2. mar 2012

@kemonka ako vidím,máme v tom obe akýsi guláš :D ja už to nechám pre tentokrát tak a ak to teda nevíde a príde menzes,zoženiem si ovu testy a tak zase skúsim🙂 bo teraz som to skúsila len bez testov🙂

kemonka
2. mar 2012

@wolawka veď jasné, ja si dnes už radšej netestovala, až budúci týždeň otestujem, lebo sa chcem objednať k zubárovi, tak ešte teda raz skúsim pre istotu 🙂

wolawka
2. mar 2012

@kemonka a ty máš tiež dcerku? kolko má rokov?🙂 a ako dlho sa snažíte teraz o dalšie bábo?🙂

kemonka
2. mar 2012

@wolawka hej mám, v júni bude mať 3 roky. O druhé sa snažíme rok 😒 ešte mi ostáva na snaženie 3 mesiace 😀

wolawka
2. mar 2012

@kemonka nielen 3 mesiace🙂 a to si už vyskúšala všetko popri tom snažení,alebo si to nechala len na náhodu?🙂 moja dcerka mala vo februári 3 roky a chodí už do škôlky..tak môj to druhé bábo chce nechať na náhodu,že ked sa náhodou podarí,že nechce nič síliť a riešiť..:-/ tak skusim pak tie ovu testy a potom skočím na neho,či sa mu to bude páčiť alebo nie 🙂

januliatko1985
2. mar 2012

Pekne dobre ranko 😎
Kto tu dnes testuje?
@mauerka kde si sa stratila? co mas nove? vitaminky papkas? ja kaurat pijem tu hnusnu alchemilku, blee.a nemam nic nove, ms nikde, v pondelok k dr.
@kemonka ukaz grafik. Pozitivny ovu testik vcera, no mozno mas teraz ovulku, hmm.

dominika1516
2. mar 2012

@lillinka01 ejha tak to ti gratujem😉)..uz si bola aj na vysetreni?

vera3000
2. mar 2012

@kemonka ahoj 🙂 mne mešká dnes 1 deň, ale testovať sa asi ani nebudem, mám pocit, že si dám opäť s mrchou stretnutie, keďže by som skôr vyhrala asi v loterií (choroba, nevyšiel mi ani jeden ovu test pozitívny, boli sme v kúpeľoch - 41 stupňová voda a podobne) 😀 Len ma už 5 dní bolia vaječníky 😒

kemonka
2. mar 2012

@wolawka a na celý deň si dala maličku do škôlky? Ty si doma, či chodiš do práce?
No skúsila som všetko asi, viacej takých prírodných rastliniek ako liekov, všetky možné testy, MS mávam každé 5 mesiace a mám PCO a momentálne sme začali chodiť do sanatoria 🙂

kemonka
2. mar 2012

@januliatko1985 hej tu je môj zase čudný graf - rarita 😀 😀 😀
www.fertilityfriend.com/home/38be16

magic08
2. mar 2012

babýýýýýý, teplota stuplaaaaa.... 😀 @kemonka

kemonka
2. mar 2012

@milacik3 hmmm tak cysta? ☹ No ale vieš čo môže ti byť tak, ono príznaky sú rovnaké pri vela problémoch, mojej kolegyni dcéra 13 ročná, tak vracala, vkuse jej zle bolo, nevedeli jej prísť lekári čo jej je, až nakoniec sa rozhodli poslať ju na gyndu a tam zistili že ma cysty na jednom vaječníku, ☹ ☹