V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@januliatko1985 ,čo nevidieť 🙂
tak je to tam vám napíšem až keď mrcha nedorazí a pojdem k lekárovi.....hádam to tak bude.....baby hladoška som veľkáááá.....hudáci mi vyhrávajú.....musím častejšie papať....
hááálo ženy....kde ste?
baby myslíte si že sa dá otehotnieť aj počas mrchy??alebo tesne po mrche taký jeden den? 😠
@wolawka a ty ako??dorazila mrcha??
@reiva ja ked som bola tehotna presne taketo veci sa mi diali po milovani a rano jasna krv, gratulujem :D
@viktoria2010 ďakujem, poriadne ma to vystrašilo, no prešlo to, už kolo obeda nič, všetko bolo ok... radšej si dám väčší pozor v tomto prvom trimestri
ahojte 🙂 ,
tak ja vyradujem alchemilku z jedalnicka 😀 3x za den mat kontrakcie to fakt uz nemusim a este k tomu aj spinenie mam z toho ...a pritom mi celkom aj chutila 😝
krásne dobré ránko.....dnes bt 37,3....testovala som sa ružovie to viac a viac....tak držte palce aby nedošla mrcha.... 😉
dnes zajtra....ale skor dnes.....tak držím palčeky.....
@laluchova aj ja ich mám dosť podobne 😀 ... no beriem duphaston do 25 dc a mrcha mi chodielava do troch dní, napolesdy som mala 26 dc a dnes som 25 dc, tak dúfam že v najbližších dnoch nepríde 😀 .... no ovulku som mala o dosť skôr, už na 9 dc, takže aj testíky mi vychádzali skor, ale ak to počítam podľa DPO, tak ich mám skoro teké ako ty ..... držíme si päste 😉
@silvuska47 ahooj,nie mrcha ešte nedorazila,vôbec neviem čo sa deje...počkám ešte dva dni a testnem zase 🙂
Ahojte zienky , prajem vas krasnu slnecnu nedelu a pozitivne testiky, mal tu dnes niekto testovat??
ja som sa testovala....a // silnejši ako predtým... 😉
ach jaj, uz aj ja by som sa chcela k vam pridat. este sme ani nezacali kvoli zdravotnym problemom v uplynulom obdobi. zaciname az od tohto mesiaca - dufam! takze to si este pockam cca 2 tyzdne kym bude ovulka. to je strasne to cakanie ;)
jasné....ved on hodnotil a tešili sme sa s testami spolu....

@chuchu86 a ako dlho sa snazite o tehu?