icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

kemonka
12. mar 2012

@maryjou ano ano, chapem, aj ja mam niekedy také stavy, že nemôžem chodiť na konika, ale keď ma to prejde tak zase prídem a čítam a píšem 😀 😀 😀

majusa123
12. mar 2012

baby, prosím Vás, ktoré tu máte už bábo, mali ste niektorá také príznaky na zač. tehu ako mierny hnedý výtok a bolesti prsníkov? ja som síce len 11 deň po ovu, ale mám takéto príznaky...dakujem 😉

maryjou
12. mar 2012

@kemonka hej hej na koníka chodím,,ale nie sem konkrétne...inak som o.k 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

nelicefo
12. mar 2012

@majusa123 špinenie a bolesti som mala 😉

janusa_
12. mar 2012

@zuszana testovala si? 🙂

janusa_
12. mar 2012

ahojte ja takto : http://www.fertilityfriend.com/home/Janusa2/ -spinenie v grafe neni spinenie ale krvacanie ale ked zadam krvacanie tak mi zacne novy cyklus co novy cyklus neni 😒 sibe mi.

supi
12. mar 2012

baby ja mam zase jednu zo serie mojich priprdlych otazok... 😀 u mna to dnes vyzera podla hlienu ze mam druhu ovulku za tento cyklus, ta prva bola cca pred tyzdnom...je to vobec mozne? Dve? ja uz tomu svojmu telu nerozumiem....

vejvass
13. mar 2012

@zuzka71 ahoj no ja po zakroku som krvacala tak asi preto ma teda uz nepozerali iby ak by to robili hnet po zakroku ked som este bola uspata to neviem.Moja lekarka tiez nie ze mam prist az po prvej mrche na kontrolu tak som zvedava dufam ze nebudem mat to stastie aby ma museli cistit znovu 😠
No ja som bola v podstate 13tt ked mi robili kyret ale plod bol vo vyvoji 9tt.Cize keby som nemusela prist na kontrolu az o mesiac tak by na to prisli skor cize uz by som mala teraz 2 mesiace po zakroku a nie len mesiac ☹
No tiez sa dam skontrolovat ak povie ze uz som zahojena idem na snazilkovanie.Ak teda nebudem chora lebo teraz som zrovna az moc a to som uz nastupila do prace.

vejvass
13. mar 2012

@zora256 ahoj dakujem verim aj ja ze sa mi to este podari a hlavne spontanne ze otehotniem a donosim zdrave babatko 🙂
Musim mysliet teraz pozitivne 🙂 Prajem aj tebe vsetko dobre 😉

steffi1624
13. mar 2012

Ahojte snažilky, aj ja by som sa rada pridala do vašej skupiny. Už pol roka - v septembri sme mali svadbu - sa snažíme mať bábenko ale vôbec sa nám nedarí, myslela som si, že to pôjde šup šup a ono to stále nejde...neznášam ten den, keď dostanem červenú a zase si musím povedať o mesiac to možno výjde. Doktor povedal, že mám všetko ako z učebnice, tak nechápem, kde je problém...asi sa fakt moc snažíme - ale ako sa dá nato nemyslieť???
Ako beriete energiu, keď sa vám stále nedarí a v okolí sú všetky tehotné????

mirellka
13. mar 2012

ahojte? tak začala som s meraním BT a zisťujem že moja teplota sa pohybuje medzi 35.1 a 36,2 .......Meriam len 8 deň ale i tak som nejaká studena ...je to normálne ? 😕 😕 😕

mirellka
13. mar 2012

@steffi1624 ahoj a vítam ťa 🙂 robíš si aj ovu testy alebo meriaš Bt ,vieš kedy ovuluješ ?

januliatko1985
13. mar 2012

@mirellka take nizke teploty su normalne pred ovulaciou, potom su vyssie, je to v poriadku, meraj dalej 😉

magic08
13. mar 2012

@mirellka ahoj, uvidíš aké budú teploty po ovu. Kde meria teploty? Asi by som si dala skontrolovať štítmi žľazu, veľmi nízke teploty poukazujú na jej zníženú funkciu.

zelovocka
13. mar 2012

@supi ahoj, dve ovulky za cyklus mať nemôžeš 🙂 maximálne jednu. samotný (plodný) hlien nie je jednoznačným potvrdením ovulácie, jedine ak "sedí" s teplotnou krivkou BT 😉

januliatko1985
13. mar 2012

@magic08 no ako sa mame , co nove?

osicka36
13. mar 2012

@janusa_ ahoj 🙂 ..no tvoj graf je fakt zaujímavý 😉 ... uvidíš aké budú ďalšie teploty...a nemohlo by to byť IP 😉 ... bolo to fakt krvácanie, či len špinenie 😉

kemonka
13. mar 2012

@steffi1624 ahoj vita, a čo partner, je v poriadku?

kemonka
13. mar 2012

y

kemonka
13. mar 2012

@mirellka super, meraj dalej, a ktorý DC si? Je to normálne, asi si ešte v tej prvej fáze že?

kemonka
13. mar 2012

@janusa_ fuuu no tebe sa asi ešte telo dáva dokopy, či prečo myslíš že krvacaš? Alebo nemohlo by to byť ovulačné krvacanie, keď aj teplota ti vystupila? Neviem 😖

kemonka
13. mar 2012

@januliatko1985 ahoj ako? Už nekrvacaš dnes?

wolawka
13. mar 2012

@zora256

@kemonka ahojte baby..včera poobede sa po dlhých dnoch ukázala mrcha :( zatial je síce akási biedna,ale prišla.. takže nevyšlo to..

wolawka
13. mar 2012

Baby,ak by tu nejaká mala čas a vysvetlila mi presne čo všetko sa zapisuje do toho grafu merania BT, budem len velmi rada...skusim takto spoznat môj cyklus,kedže inak si robí čo chce 🙂 aa ešte otázočka..kde zoženiem najlepšie ovu testy,viac kusov ...? na nete niekde či v lekárni? Dakujééééém...

mauerka
13. mar 2012

Ahoj, tie teploty su v poho, ale tym padam ovu este nebola... moje vyzeraju takto
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige.php?... @mirellka

magic08
13. mar 2012

@januliatko1985 ahoj, nič nové. Som 7dc tak ďalšie kolo prednami. Ty ako?

magic08
13. mar 2012

@wolawka ahoj, testy kúpiš aj odbab tu na MK. Pozri bazár. Meraniami zisťujem teploty, hlien, môžeš sledovať aj krcok.

wolawka
13. mar 2012

@magic08 ahoj,dakujem...ja len že do toho grafu vpisujem len teplotu každodennu,ano?

magic08
13. mar 2012

@wolawka podľa môjho názoru treba zapisovať aj hlien, graf to skôr bude vedieť označiť ovu. Tiež je potrebné zapísať aj každú zmenuoproti normálu, napr. každe užitie liekov, alkohol apodobne

kemonka
13. mar 2012

@wolawka no hlavne zapisuj teploty, čas, sex, hlien, krčok, lieky, testy ..... všetko možné sa da na FF 🙂